Haberler
Güncelleme:
Abone Ol

Ali Koç, Galatasaray'ın efsanesine yapılan saygısızlığa sert çıktı

Seçim çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, kongre üyeleriyle bir araya geldiği toplantıda Galatasaray'ın kurucusu Ali Sami Yen'e yönelik küfürlü tezahürata sert çıktı. Koç, küfürlü tezahüratta bulunanlara "Ali Sami Yen'i onun içine koymanız çok büyük saygısızlık" diyerek tepkisini dile getirdi. Daha fazla detay >>

1000

Yorumlar (22)

Ibrahim Arpaci:

Eğitim düştükçe saygısızlık her zaman karşına çıkar

Yanıtla11378
Ne Demeli:

Ne güzel söyledin...

5100
ERKAN ÜNAL:

Sen koskoca Ali Koç'sun bırak bu işleri artık,dışarıdan takıma sponsor ol,git maçları locada izle,uğraştığın işlere bak,canın sıkılıyor biliyorum olmadı git fabrikan mi yok git birinde çalış bu futbol işi seni yıpratır

Yanıtla43198
YİĞİT TÜRKALP:

adam ne yapsa suçlu....

528
Taş:

Dikkat et onunda adı Ali sonrası sami yen, Ali koç hep 3 harfli ve başka dillerden değiştirilmiş, bunların aslını bilmeyen varsa YouTube yazsın baksın, sammiyyen ve koch…

Yanıtla14647
yanık kremi:

ne diyon la değişik?

16142
UğuR DURAN:

GALATASARAYLIYIM. Okan'ın küfürünü kesinlikle kabu etmiyorum büyük bir terbiysizlik ama senin de küfredilen bir ortama onay vermen, Okanın yaptığı ayıptan farklı değil. Zorunuza gidiyorsa her sene Galatasaray şampiyonluğu, çekilin kardeş ligden, ne artistlik yapıyorsunuz kaç aydır.

Yanıtla6255
Ahmet Melih ALEMDAR:

Kendisini ilk defa takdir ettim

Yanıtla1076
SELÇUK GÜNDOĞDU:

Ali KOÇ farkı okadar da olsun

Yanıtla4043
White Turk:

Ali koç farkı derken? Baktı feneri şampiyonlukşa haber yapamıyor. Provakatörlüğe benzer şeylerle haberleştiriyor. Çok farklı bu ali koç gerçekten.

1610
Aslan fatih kemo:

yapılan tezahüratı katılan vayahutta onaylayan kişinin hayattaki duruşudur tezahürat ne kadar kötüyse kişinin karakteri o derece kötü insanlığına o derece sıfırdır.

Yanıtla651
Emir Emir:

ALİ SAMİ YEN'İN BABASI ŞEMSETTİN SAMİ BALKANLARDA ARNAVUTLUK'UN OSMANLIDAN AYRILIP BAĞIMSIZLIK FİKRİNİ ORTAYA ATAN KİŞİDİR.ZAMANINDA FRANSIZ GAZETE VE DERĞİLERİNDE ÇALIŞMIŞ VE FİKİRLERİNİ BU ŞEKİLDE YAYMIŞTIR.BALKANLARDA OSMANLIYA İSYAN BU ŞEKİLDE BAŞLAMIŞTIR.

Yanıtla1026
Aziz Anbar:

dereağzında maç yaptıklarınızı niye saymıyosunuz ?

Yanıtla70
pusatalfa:

Kimi kandırıyorsun sen ali koç. Hem ortamı ayarla sonrada sert çıktı filan. Bırakın bu işleri Koç ali

Yanıtla13
pusatalfa:

Bu konuları hep fener başlatıyor ceza galatasaraya kesiliyor. Zannedersem yine öyle olacak. Fenerin başlatıp galatasarayın devam ettirdiği bu tür davranışlar çok yanlış.

Yanıtla13
Murat Celik:

Ali Koç ile eğitimin ne alakası var Ali Koç başlı başına eğitimsiz bir adam zaten

Yanıtla31
YİĞİT TÜRKALP:

ordan atmak kolay ml

02
Halit:

Madem ikinizde Fenerbahçe diyonuz,niye birleşip parayı beraber ortak koyup devam etmiyonuz ?ikinizde reklam peşinde siniz

Yanıtla03
süleyman koç:

he yani küfürlere katılıyor ama adam ölmüş ona demeyin diyor heee

Yanıtla11
YİĞİT TÜRKALP:

okan a bak koç....ağzı da karakteri kadar.....

02
Salih Yüksel:

vur vur sonra pardon de sizden bu beklenirdi

Yanıtla11
Jon snow:

Bravo

Yanıtla01
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title