Haberler
Güncelleme:
Abone Ol

CHP lideri Özel, "mali darbe girişimi" diyerek ateş püskürdü: Teker teker herkese icra kağıdı geliyor

Belediyelerin SGK prim borçlarına yönelik tartışmalar sürerken, CHP lideri Özgür Özel'den dikkat çeken bir açıklama geldi. Özel, "Bütün belediyelere SGK'dan yazı yolladılar. Mersin'den başladı dün Ankara'da Çankaya Belediye Başkanımız söyledi, birçok belediye başkanımız... Teker teker herkese icra kağıdı geliyor." dedi. Vatandaşlara çağrı da yapan Özel, "Milletimizi, bu 'mali darbe girişimi'ni püskürtmeye davet ediyorum." ifadelerini kullandı. Daha fazla detay >>

1000

Yorumlar (31)

Murat Celik:

devlete borcunuzu ödemek zor mu geldi

Yanıtla85162
murat dural:

bu borçların evveliyatına bak kimin borcu?

80109
Umut Yağcı:

Dural; ne demek kimin borcuymuş ödeyecekler tabi boş yapma

6593
Serkan Şenol:

Ahlak dediğin şey şişede durduğu gibi durmuyor . Tabi ki devlette devamlılık esas ama yıllarca tahsil etme belediyeyi kaybedince icra yolla

77
Murat Celik:

kardeşim Bunlar borç ödemek yerine insanlarımızı birbirine düşürme peşindeler

02
EjdeR karahanli:

kaç dönem boyunca senin tuttun o parti yönetti onların borcu onlar niye adamlar ödesin o borcu daha dorusu kime anlatıyorumki elinde ekmek makarnaya banıyor. beyin yerine ekmek dolmus .

10
İbrahim Kayacilar:

Akp yönetimi hakimkende denetlemseydi keşke bu borçlar. Haksızlık=Akp

01
murat dural:

Bu durum Ülkenin ne halde olduğunun göstergesidir .Hala Hükümeti övenler görün memleketin halini yakında çıkıp 70 cente muhtacız derlerse şaşmam beceriksizliğin göstergesi yandaşlarını korumak saltanattan vazgeçmeyen bir yönetim.

Yanıtla11983
şahabettin Ayyıldız:

Borç istemenin, yapılandırmanın bir adabı vardır tefeci gibi gırtlağa sarılmaz

Yanıtla6966
Alp ALGAN:

Bütün belediyeler de şirketler de borcunu ödesin. Hangi belediye olursa olsun. Aslında bu vergi ile ilgili kurumlar tamamen bağımsız olacak. Öyle hükümetin kafasına göre oy için veya başka şeyler için borç silme veya af falan bunların önüne geçilmeli. Kurum gerekli görürse kendi karar organı ile devlete ve millete yararı olan fabrika ve şirketlere falan gerekeni yapar.

Yanıtla2110
nazım arat:

Ozgur ozel dürüstlük borcu ödemeyi gerektirir. Belediyeler gereksiz hovardaca paralar harcıyor. Hiç borcu olmayan haddini bilen belediyelerin suçu ne. Borçlu borcunu ödesin, parti farketmez, suçluyu savunmayın. Alacağını istemek suç mu sizin gözünüzde, edep ya hu

Yanıtla2676
Serkan Kaplan:

Valla ben vergi dairesine her gittiğimde piknik yerine gitmişim gibi hissediyorum. Yapay zeka vergi dairesinde kullanılmalı. Adam vergi vermiyor her sene arabasını yeniliyor. kimse de çıkıp demiyor ki kar etmemişsin neyle aldın diyen yok.

Yanıtla183
murat dural:

Zamanında yediyin hurmalar şimdi canım tırmalar.

Yanıtla2445
Muammer Top:

aynen

Yanıtla1122
osman Öztürk:

Ne yapacak millet özgür özel.Millet mi ödesin belediyelerin borçlarını.Siz önce şu konserleri bi kesin.o zaman ödersiniz borçlarınızı.Kerameti kendinden menkul bir sürü "sanatçı"ya ödediğiniz paraları kesin vergi borcu rahat ödenir.

Yanıtla610
sade vatandaş:

Mustafa Kemal Atatürk büyük bir asker büyük bir devlet adamıydı hiç bir zaman kendini küçük düşürecek hesaplar peşinde koşarak kendini alçaltıp küçültmedi halkının refahı ve mutluluğu için çalıştı tarih daima büyük devlet adamlarının tarihe geçmiş zafer ve başarılarını yazar adam olmak hele devlet adamı olmak çok zordur

Yanıtla56
Pole star:

O yüzden mi tek parti dönemi biter bitmez CHP bir daha iktidar yüzü göremedi :)

64
Orhan Demir:

hic mi ekepeli borclu belediye yok? onlara da icra geliyor mu merak ettim. bu ayrimciligi ancak bunlar yapar, iclerinde digerlerine karsi ne sevgi ne de saygi var. ya bendensin ya da yok olacaksin, zihniyet bu!!

Yanıtla47
Ali Yurt:

Heykele konsere para kalmıyor hükümet ayıp ediyor

Yanıtla44
Discus:

Borcunuzu ödeyin Devlet emekliye nerden para verecek. Lafa gelince emekli hakkı filan dersiniz

Yanıtla33
Spartacüs MartinLuther:

Ahbardi hazineyi sıfırladı herhalde uzatmaları oynamak için iliğimizi sömürüyorlar

Yanıtla41
Mehmet Kan:

Bu işkurdan işçi aliminada bir el atsınlar garibanın çocuğu zengine meze yapılıyor zenginler para kazanıyor çalıştırdığı adamın parası ben ödüyorum.

Yanıtla14
suat demir:

Arkadaşım borcun varsa ödeyeceksin, ben vatandaş olarak nasıl ki MTV, ÇTV, KDV gibi vergilerimi gününde ödüyorsam sende ödeyeceksin. Ancak bunları icra yapıp Cengiz in Ağaoğlu'nun spor kulüplerinin borçlarını da silmeyeceksin, gerekirse icra yoluyla tahsil edeceksin. CHP AKP mantığı değil devlete olan borç mantığıyla bakacaksın olaya.

Yanıtla14
Arif İnanç:

Öncelikle kameralar karşısına geçip ahkam keseceginize, fikir üreterek karşımıza gelmeyi denerseniz bir yerlerinize bir sey mi olur ? Yanlışı yanlış ile düzeltmeye çalışmaktan daha kötü ne olabilir ki? Amaç sokağa dökülmek mi? Tek yapmayı bildiğiniz şey bu oldu. CHP nin geldiği duruma bakarmısınız. Siyâset ayaklar altında. Şöyle bir eski meclis görüntülerini inceleyiniz lütfen. Saygı, sevgi, hoş görü. Bir de şimdiki haline bakınız. Konuşmadan yapmaya çalışınız. Ayıptır yahu. Saygilarimla.

Yanıtla22
Attila Sariboga:

siyasi veya değil ortada sgk borcu var.Herhangi bir vatandaş veya kurum böyle bir borcu ödeyemeyince icra ile muhatap oluyor.Belediyeler de önüne geleni işe almasın hesabını bilsin.Futbol kulüplerine döndüler.Kent lokantası açarken o kadar caka-reklama tamam da..o çalışanların sigortasını ödemeğini bildirmek mi suç....israfa son verdik diye özellikle istasyon inşaat yerlerinde binlerce yanyana afiş asıyorlar sonra ödemedikleri sgk borcu için efeleniyorlar..Bu siyasette denilen alanda tuz koktu çoktan.İktidar muhalefet hepsi çözüm yerine sorun üretiyorlar....

Yanıtla04
girilmez:

Bize niye gelmiyor ödersin danada gelmez

Yanıtla12
Namik Ayyilmaz:

Vereceksin yok öyle yaparım ederim o zaman bırakın bu işi Borca ben talip olmam ödemem Vaybe Sgk emekliye zam yapsın dersin üzerine düşeni yapmazsın vay babam vay

Yanıtla02
ismail bey :

Borcu olana kağıt gelir, olmayana gelmez... Borcu olanda namusuyla gider öder...

Yanıtla01
Beyhan Bakici:

Ne yanı devletın parasını cal cul eylesinler kimse hesap soramasınmı devlet ne ıcın var

Yanıtla00
EjdeR karahanli:

akpnin yönetti dönemden kalma borclar var adamlar neden ödesinki ayrıyetten bu olay daha önce neden yoktuta şimdi devreye girdi nedeni basit tabi bircok yer ellerinden gitti zoruna gitti bunların :)

Yanıtla00
Burak Tezel:

Emekli maaşı diyordun. Şimdi hiç ağzına almiyon? Onlar ödenecek işte belediyeler borçları verirse

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title