Haberler
Güncelleme:
Abone Ol

Belediye başkanına büyük şok! Makam odasındaki eşyaları kamyona yükleyip götürdüler

Mersin'in Tarsus ilçesinde belediyenin esnaf ve eski çalışanlarına ödenmeyen tazminatlarını içeren 5 ayrı icra işlemi nedeniyle Belediye Başkanı Ali Boltaç'ın makam odasındaki eşyalar haczedildi. Daha fazla detay >>

1000

Yorumlar (18)

çağdaş 33:

İşçinin emekçinin hakkını vereydin sende başkan. İnsanlar çalışıren taksitle gel çalış denmiyor maalesef itibarını düşündüğün kadar çalışanın hakkınıda düşüneceksin.

Yanıtla50201
ADEM MADEM:

daha önceki dönemi sorgula.

25
Mustafa Yörükoglu:

İki dönemdir CHP de olan bir belediyrle,ondan önce Burhanettin Kocamaz vardı,hizmetle anılan bir belediye idi Tarsus Belediyesi.Ne hale gelmiş.

Yanıtla34113
ALİCAN:

Belediyeler de milletin başına bela oldular. Deli dumrul gibi vatandaştan para topluyorlar. Yolsuzluğa ve israfa sınırsız para var ama personel maaşına gelince para yok. Seçimi kaybeden belediye başkanları geride enkaz bırakarak çekip gidiyor. Sözde belediye gelir giderleri denetleniyor ama bugüne kadar hiçbir belediye başkanına yolsuzluk nedeniyle ceza verilmedi. Demek ki denetimler göstermelik yapılıyor.

Yanıtla186
Mehmet Biricik:

birincisi bu belediye el değiştirmemiş.ikincisi de seçimden sonra çarşaf çarşaf borç afişi asarak çalışmamaya bahane arıyorlar.e sen zaten onu bilerek istemedin mi koltuğu.yolsuzluk yapıldı ise tespit et ama her belediyenin yaptığı gibi seçim kazanmak için yapılan gereksiz harcamalar yüzünden artan borcu bahane edemezsin.seçimden önce borç çok hizmet yok diye koltuğa talip oluyorsan hem borcu azaltacak hem vaatlerini yerine getireceksin.

13
bekir yapici:

hangi partiden oldugu hic önemli degil tüm belediyeler kamu yani devlet kurumudur, dolayisinla devleti yönetmeye talip olan ikdidarlarin görevi devlet kurumlarini cökertmek degil islerligini saglamaktir destek olmaktir, bir partinin kin ve nefretle sadece kendi partisinden olmayan belediyeleri hedefe koymasi ahlaki ve vicdani degildir ayrica bu belediye baskanlarini degil onlara oy veren vatandasi cezalandirmaktir karsiligi sandikta tepki olarak gelir.

Yanıtla820
ibrahim sarı:

Boş işlerle uğraşacağınıza iş üretin, hizmet üretin, vatandaşa hizmet edin. Kocamaz ve şevket can nasıl yaptıysa siz de yapabilirsiniz. Hükümeti ekonomiden dolayı eleştiriyoruz eyvallah ama kardeşim çalışanını hem işten atıyorsun hem de maaş ve haklarını vermiyorsun. Sizin için bir anlam ifade eder mi bilmiyorum ama kul hakkı diye bir şey var

Yanıtla720
hakan sorgular:

belediyenin malı kamunun malıdır kamu kamuya icra yapamaz anayasal suçtur

Yanıtla144
Mustafa Büyük:

O kadar borcu takandan alsaydilar yeni başkanın ne suçu var

Yanıtla610
bekir yapici:

belediyeler kamu yani devlet kurumudur, o yüzden belediye baskanlarini parti baskanlari degil bir cok cagdas ülkede oldugu gibi orda yasayan halkin kendisinin secmesi gerekir yani adaylar partilerden degil bagimsiz olarak secime girmelidir, ve tarafsiz esit ve adil olarak devlet tarafindan denetlenerek hesap verir konuma getirilmelidir.

Yanıtla29
Fatih Kahreman:

belediye hizmetleri kaymakamlıklara devr edilsin

Yanıtla18
necmettin durmaz:

maaşına el koyamalı

Yanıtla26
Emre null:

bu belediyelerin zarar etmesini anlyamiyorum gerçekten onlarca yerden gelirleri imkanları var herhalde elde ettikleri tüm paraları akrabalarına aktariyorlar

Yanıtla20
SUNSET null:

binlerce iktidar belediyesi kusursuz maaş ödüyor galiba. ben ikna oldum.

Yanıtla01
Selim Demir:

10 yıdır cehape'liler yönetiyor orayı bilmem anlatabildimmii

Yanıtla10
Serkan Demirel:

10 milyon borç var masayla sandalyeleri alıyorlar. Onları mi satıp borçları oducekler? İcra çok utanç verici bir hakaret.

Yanıtla01
Türkiyem:

Ülkemiz adına gerçekten utanç verici şeyler yaşıyoruz. Belediye başkanı da olsa kim olursa olsun bir kamu kurumunu yönetemeyen kişi denetlenip görevden alınmalı 5 yıl boyunca daha çok zarar verilmesi beklenmemeli. Ülkemizin ekonomisi yanlış yönetenler yüzünden ne hale geldi yeter artık bu millet bunu haketmiyor.

Yanıtla00
Hakan Aldemir:

ben tarsusta yaşıyorum geldiğinizden beri tek icraatınız su faturasını 200 liradan 700 liraya çıkartmak oldu. bravo size

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title