Haberler
Güncelleme:
Abone Ol

Arda Güler'e tarihi teklif! Real Madrid, 1 saniye bile düşünmeden reddetti

Real Madrid'de forma giyen milli yıldızımız Arda Güler'in adı dev kulüplerle anılmaya devam ediyor. İngiltere Premier Lig'den bir kulüp, Arda için 80 milyon euroyu gözden çıkardı. Bu takımın Newcastle United olabileceği öne sürüldü. Ancak 19 yaşındaki yıldızı dokunulmaz olarak gören Madrid temsilcisi, bu teklife sıcak bakmıyor. Daha fazla detay >>

1000

Yorumlar (8)

Avşar OĞLU:

Abartmakta bizden daha iyi olan bir toplum görmedim. Real dokunulmaz görüyor ama oynatmıyor.. biz de inandık

Yanıtla36109
Tuncay ASLAN:

Mbappe de geldi bakalım girebilecek mi kadroya

1862
Perwer:

Özellikle spor haberlerinin içinde öğrenildi, bildirildi, öne sürüldü, belirtildi ve gelen haberler arasında gibi kelimeler varsa bilinki o haber yalandır veya Uydurmadır

Yanıtla264
Hamdi Baba :

Hahhaha abartmayın

Yanıtla736
aykut genç:

amdi biz abartmıyoruz zaten sorun orda be aslan parçası.. xavi sımons sence ardadan iyi mi? veya liverpoolda ki mcallıster ? ben ne dıyorum allaasen.. sen bunları tanımıyorsundur kı.. yuru melıssa vargas ızlemeye sen..

13
Nilay Durmaz:

80 verseler hemen verirler Arda yı. Oynaması bile zor şu anki Madrid te.

Yanıtla915
Sebastian Szymanski:

Nilay hanım siz müge anlı izleyin bence bırakın top tüfek işlerini :)

154
Hiçliğe Yok Olmak Sihir mi Sayılır:

Beyaz renk elbiseler çabuk leke kapabilirler. Karamel renk daha mantıklıdır. Yani Ceviz Kabuğu kahve rengisinin TON-ları mesela. (ton yani renk tonları. ağırlık tonu demiyorum. ancak belki o kelimede anlamlı olabiliyor. Karamel renginin değişik AĞIRLIKLARI )

Yanıtla93
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title