Haberler
Güncelleme:
Abone Ol

Naci Görür iki kentimizi üstüne basa basa uyardı: Ciddi risk altındalar

Deprem bilimci Prof. Dr. Naci Görür, 2 il için deprem uyarısında bulundu. Naci Görür, Tunceli ve Bingöl'ün ciddi bir risk altında olduğunu söyledi. Deprem için hazırlıkların yeterli olmadığının altını çizen Görür, daha önce bölge için 7 ve üzeri bir depremin beklendiğini belirtmişti. Daha fazla detay >>

1000

Yorumlar (6)

Esnafin biri:

Hadi ordan felaket telali

Yanıtla9716
Atilla Akkuş:

Adamlar bilim üzerine konuşuyor toprağa derin bir kazık koyup stresi ölçüyorlar benim avizede sismik olmuş durumda minik minik sallanıyor ardından deprem oluyor 24 saati geçmeden eğerki yüksek stres ölçüyorlarsa ve depremde olmuyosa enerji birikiyor demektir.

23
Metin Yalcin:

Naci hoca nereye dikkati çekerse orası yıkıma uğruyor, bu adamı herkes ciddiye alsın ve kendi çapında tedbirini almaya çalışsın giden canlar geri gelmiyor ..

Yanıtla1287
sade vatandaş:

yıkım ve ölüm hiç bir yerde kabul edilemez on binlerce insanı depremde kaybettiğimiz halde bir iki hariç gün oda göstermelik bu millette birlik beraberlik ve dayanışma olduğuna dair bende hiç bir intiba oluşmadı mevsim yine kışa döndü gidecek yeri,kapısı, imkanı olmayan depremzadeler çadır bulabilirlerse konteynerlerde soğukta yaşamaya çalışıyor siz sıcacık evlerinizde keyifle çaylarınızıiçerken eminim hiç biriniz bunları düşünmüyor

Yanıtla1034
Murat Vural:

Amerika'nın Türkiye'deki etki ajanı yine konuştu. Bir kerede Amerika'nın dünyanın heryerinde yaptığı yapay deprem meydana getirdiği Haarp teknolojisiyle üretilen depremleri konuşsana ???

Yanıtla10
S Y:

Depremzedelere Allah yardımcı olsun. Allah onlara akıl fikir ve sabır ihsan etsin inşaAllah.

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title