Haberler
Güncelleme:
Abone Ol

Taslak metnine ulaşıldı! ABD'deki Eylem Tok, Türkiye'ye iade edilecek

Ehliyetsiz kullandığı araçla Murat Aci'nin ölümüne neden olan oğlunu yurt dışına kaçıran Eylem Tok için hazırlanan taslak metnine ulaşıldı. 11 Eylül'de hakim karşısına çıkacak Tok için hazırlanan metinde Türkiye'ye iade edileceğine yer verildi. Daha fazla detay >>

1000

Yorumlar (29)

Murat Ülger:

Bence orada yargılansın. En azından adil bir ceza alır. Burada eski Kızılay başkanının kızı da aynı suçu işledi. Elini kolunu sallayarak geziyor.

Yanıtla21418
CAN Işık:

Aklıma ilk o geldi ölen insan deyil miydi elini kolunu sallayarak geziyor dışarıda başkanın kızı

11192
Sami İşgören:

doğru söze ne denir haklısınız

6121
Vatan Daş:

İKİSİDE GÜN YÜZÜ GÖRMEZ İNŞALLAH

089
Medem:

Daha buna bir sürü örnek var ya Somali cumhurbaşkanının oğlunun motorcu kuryeyi çatır çatır ezip elini kolunu sallayarak gitmesi.

377
Anty-Partizan:

TC Ciftliginin, Boyle Hayatin Her Alaninda Olusturulan STANDARTLAR Systeminden Ogrenmesi Gereken DEVLET Olgusu..Umarim Bizim Ulkemiz de Bir Gun Siyasi Partizanligin Degil de DEVLET Kavraminin Pesinden Gider, Kendini DEVLET Yerine Koyan Siyasilere Prim Vermez..

358
Adalet :

Keşke gelmese orada yargılansa orada ki kanunlar bizim kanunlarımızdan daha ağır olduğu için annesi de panik ile ABD ye kaçırdığına pişman olmuştur zaten 2 ay sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı haberi gelir burada

Yanıtla1139
Mücahit Kılıç:

Evet buraya geldimi serbest bırakılacak. Orada yargılansın ABD iade etmesin. İstemeyin iade sanki adaletiniz vards iade istiyorsunuz serbest birakmak icin.

Yanıtla2120
Netherill:

amerikan cezaevinde alınsın. ona bayağı birşey öğretirler orda.

Yanıtla3118
Erkan Can :

kaçmayıp burada kalsalardı tutuksuz yargılanmak üzere lüks hayatlarına dönerlerdi. akp ülkesinde adalet her zaman zengin için,binlerce örneği var

548
Ömer Can:

ne eylemmiş arkadaş

Yanıtla133
CAN Işık:

Edilse ne olacak sanki burda motorcu yu öldüren vekilin kızı gibi HİÇBİRŞEY olmaz çıkar

Yanıtla030
Murat Celik:

Haklısın kardeş Onun için Amerika'da kalması daha iyi Hem Türkiye'nin başına bela olmaz

14
Mert Kalyoncu:

Taksirle ölüme sebebiyet vermekten, suçlunun firar etmesine yardım ve yataklık etmekten yargılanacak. Ancak Amerika'da kalsa çok daha iyi olur.

Yanıtla021
Emir Emir:

BURADA ÇOCUĞUNU KAÇIRDIĞI İÇİN DEĞİL,KENDİSİNİ SAVUNAMAYACAK DERECEDE YARALI KİŞİNİN CEP TELEFONUNU ELİNDEN ALIP YARDIM CAĞIRMASINI ENGELLEYİP MÜDAHALEYİ GECİKTİRİP BİR KİŞİNİN ÖLÜMÜNE SEBEP OLDUĞU İÇİN YARGILANMALI BUDA YAĞMA SUÇUNA GİRER AĞIR CEZALIK SUÇTUR.

Yanıtla014
Zafer Tanrıkulu:

Birinci° kan bağı olan birisini kurtarma iç ile hareket ettiği için ceza alacağını sanmıyorum alsa da çok az bir ceza almış olur . Oğlu ise Amerika’nın iade edeceğini zannetmiyorum Amerika iade etse bile Cem Garipoğlu gibi bu da esrar şekilde öldü diye gösterilip ortalıkta dolaşabilir

Yanıtla014
Hüdavendigarlı 16:

Buraya gelirse 1 hafta sonra serbest

Yanıtla03
Batuhan Aksu:

Maşallah herkes Türkiye'deki yargı sisteminin ne kadar kötü olduğundan bahsediyor ama düzeltmek için hiçbir şey yapmıyor. Aynı düzene devam edebilmek için 22 yıldır çabalıyor...

Yanıtla12
İLK SAV:

Keşke iade etmeseler. ABD de hem hapishane koşulları ağırdır hem de ceza suçluyu korumanın cezası ağırdır. Bizde en fazla alacağı ceza 6 aydır onuda infaz kanununa göre yatmayacak zaten

Yanıtla02
Yasef Behar:

Çocuğu kalır diye düşünüyorum. (Bakalım)

Yanıtla02
Marko Apostolidis:

özlemiştir yurdunu... onları ayran ve börek ile karşılasak iyi olur... yada yamuk bir porsche ilede karşılayabiliriz...

Yanıtla02
arif simsek:

Herşey Hazırlandı, iki gün sonra serbest

Yanıtla01
Lütfen Bırakın Konuşayım:

Arabalar yasaklanmalı.

Yanıtla01
Ramazan KAPUCUOĞLU:

oraya kactigina göre orada cezalandirilsin iyi halden ceza indirimi olmaz af falan da çıkmaz.kalsin orada??

Yanıtla01
Serhat Dere:

Çeşme yapacaklarmi

Yanıtla00
Ütopik Yorumcu:

nah verirler dümenden mahkeme işte

Yanıtla00
Mevlüt:

İkide bir şu kadını haber yapıp ünlü yaptılar. Bizim saflarda bunun kitaplarını alıyorlardır Türkiye ye gelse ne olacak iki gün yatar çıkar.

Yanıtla00
Murat Basdinkci:

Kesin itiraz etmez. Turkiye’de daha iyi kosullarda yasar. Bir sure sonra da serbest birakilir. Ama ben olsam pasaportunu elinden alirim. Boylece bir daha Amerika’ya oglunun yanina gidemez. Evlat hasretini de cekmis olur. Bu daha buyuk bir ceza.

Yanıtla00
NediyonDegisik:

burda yargilasinlar sonra kisas olarak araba ile aynisini ona yapsinlar.

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title