Haberler
Güncelleme:
Abone Ol

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş, faizsiz evlilik kredisinde ilk ödemenin tarihini verdi

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, yeni evlenecek gençlere yönelik 48 ay vadeli, 2 yıl geri ödemesiz, 150 bin lira tutarında faizsiz krediye ilişkin konuştu. Bakan Göktaş, halihazırda deprem bölgesinde uygulanan krediyle ilgili, "Eğitim programlarına katılıp, resmi nikahı 15-30 Nisan tarihleri arasında gerçekleşen çiftlerin kredi ödemelerine 21 Mayıs itibarıyla başlıyoruz." ifadelerini kullandı. Daha fazla detay >>

1000

Yorumlar (7)

sade vatandaş:

o parayla ancak onların bulduğu onlardan önce olmayan buzdolabını alırsınız

Yanıtla037
Barbaros Akdenizoğlu:

Murat Çelik hee dediğin gibi, daha önce Osmani döneminin yönetimleri de öyleydi. onlar da vermiyordu. laa bir de iyi yönetilen ülkeleri örnek alın.

03
EmiDemi:

Faizsiz evlilikmi?? Hemen kizmayin,haber cok uzun diye okumadim..

Yanıtla027
Muhsin Kurt:

geçen sene vaad edildi seçim vaadiydi Ağustos ayinda evlendim o zamanlar tam ilaç olur diye umut ediyordum ha verildi verilecek diye daha yeni veriyorlar. şuan o paraya hiç birşey etmiyor zamanı gelince bizde sağ gösterip solu kullanmayı biliriz elbet.

Yanıtla221
Devret Bahçeleri:

Yanlız o para eridi bilginiz olsun.

Yanıtla221
Ahmet Yazıcı:

Şu kredi yerine milletin maaşından alınan gelir vergisini yarıya düşürseniz adam zaten 100 bin lira biriktirir 12 ayda. Milletin parasını gene millete dağıtıyorsunuz bide kredi onuda geri alıcaksınız.

Yanıtla07
Sefa Altun:

AYİP YAHU İNSANLARİ KANDİRMAYİN BARİ,150 BİN TL YE OTURMA TAKİMİ,BUZDALABİ,BİRDE MİNİ FİRİN ALİRSİN,EEEE GERİSİ NERDE...... EVLENECEKLERE İLK ONCE İŞ HAKKİ TANİ....

Yanıtla05
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title