Haberler
Güncelleme:
Abone Ol

İş ve spor dünyasını dolandıran banka müdürü parayı obezite ve estetik ameliyatlarına harcamış

İzmir'in Seçil Erzan'ı olarak anılan banka müdürü Hatice Özalp, ifadesinde her şeyi anlattı. Müşterileri inandırmak için çeşitli yollar denediğini itiraf eden Özalp, "Müşterilerimi, paralarının istedikleri yatırım araçlarında olduğuna inandırmak için gerçek dışı belgeler düzenledim. Bankadaki boş hesap cüzdanlarını imha edilmiş gibi göstererek evimdeki yazıcıdan müşterilerimin hesap cüzdanlarını bastım" dedi. Ayrıca o süreçte obezite ve estetik ameliyatlarına çok para harcadığını belirtti. Daha fazla detay >>

1000

Yorumlar (11)

en Antwerp:

Parasızlık bazen güzel be. İstesende dolandırılamıyorsun.

Yanıtla183
Anormal vatandaş:

Bu işler böyledir kuyruğu kaptırırsan kurtarayım dedikçe daha da batarsın o yüzden ayağını yorganına göre uzatmak gerek hele ki borçla hileyle işe girişmemek lazım kumardan farksızdır kumarda her zaman kasa kazanır. Şimdi bunları niye yazdım borsadan kriptodan iddaadan zengin olma hayali kuran arkadaşlar sonra pişman olmasınlar diye herkes parayı yönetemez ateşten gömlektir.

Yanıtla268
Perwer:

DenizBankdan kesinlikle uzak durun, hesabınız varsa kapatın ve birikimlerinizi başka bankalara aktarın. Ben de DenizBank mağduruyum.

120
Murat Eryüksel:

Yine Denizbank...

Yanıtla261
Sokrates:

ya sen şimdi estetik ameliyatlarını karıştırma 300 milyonu nereye sakladın onu söyle

Yanıtla141
Erdal_19:

keşke birazıylada kedi maması alsaydı

Yanıtla236
Metin Yalcin:

Hadi Seçil Erzan'ın bir gideri vardı, bunun gideri de yok neyine tav olup verdiler o kadar parayı ..))

Yanıtla130
Musa Duz:

Kadında madur olmuş,çok üzüldüm.

Yanıtla423
Mehmet Yarba:

Ne olacak ki , millette para çok !

Yanıtla217
Marko Apostolidis:

dış güzelliğe bunca harcamak yerine (hemde hırsızlık yaparak) iç güzelliğini geliştirmek için felsefe kitapları okusaydı iyi olurdu.... mesela kuran çok güzel mükemmel bir felsefe kitabı...

Yanıtla01
Marko Apostolidis:

ya devlet memuru eDevlet üzerinden vatandaşın sayfasına girip onun adına alıp satıyorken banka çalışandan neden usluluk bekleyelim?

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title