Haberler
Güncelleme:
Abone Ol

CHP'ye geçen belediyelerin kalem kalem borçları

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın belediye borçlarının tahsil edilmesi talimatı üzerine başlayan tartışmada, CHP'nin AK Parti'den devraldığı belediyelerin birikmiş borçları gündeme geldi. İşte CHP'ye geçen belediyelerin kalem kalem borçları... Daha fazla detay >>

1000

Yorumlar (20)

Maadet:

İzmir 30 yil.Sisli hep.ankara 6 yil İstanbul 6 yil adana 6 yil. halkin paraları nerede. yapılmış hiçbir yatırım yok. şarkıcılar a gazetecilere. kertenkele dansi na. Tarkan k9nswri 24 milyon.

Yanıtla152204
SMMM:

Bu işler 10 uçakla gezmeye benzemez yeğen algı yapma yemezler :)

81147
Salim:

KARDEŞ BÖYLE SÖYLÜYEREK AK PARTİDEN KALAN BORÇLAR KAPATILAMAZ GEÇ BU İŞLERİ

4774
Mevlüt:

Kalbi aırarmış AKP düşmanlarına ne dersen inandıramazsın

14
Evvab:

SMMM bu işler yanına 40 tane gazeteci alıp her türlü masrafını belediye parasıyla ödemeye mi benzer.

01
Doğrucu davut:

ZARAR ETTİRENLERI HAPSE ATICAKSIN OZMAN BABALARININ MALI GIBI KULLANAMAZLAR

Yanıtla1198
Yakup Ayfer:

CHP maaşları öderlerse şükredin halinize

Yanıtla6464
Kadir Tokay:

Öder öder merak etme. Dinozor parkı yapmadılar sonuçta.

3581
Serkan Şenol:

Sen ödersin chp ödemezse

2649
sozum sana:

Sen onu bunu bırakta trol maası ne kadar? Bu ay zam alacak mısınız? Eskıden daha cok trol vardı. İşten mı cıkardılar sizi?

614
Maksut Yil:

Ak parti de neden bu haberi yapmadiniz ?

Yanıtla3092
vatandaş:

ülke geneli belediye ve kamuda çalışan işçi ve memurların emeklilik hak etmiş olanları çıkarın. yerine de kimseyi almayın.

Yanıtla743
Alp ALGAN:

Belediyelerin bu kadar çok borcu varsa, topladıkları paralar nerede, ayrılan kaynaklar nereye gitti. Şehrimizde belediyecilik konusunda çok sıkıntı çekiyoruz. İlçe MHP il chp ve her ikisi de sıkıntılı. Artık belediyelerin kaldırılması lazım. Gelen giden cebini dolduruyor. Farklı bir sistem gelmeli.

Yanıtla635
Kadir Tokay:

Oldu canım başka derdin?

137
Ejderha Dövmeli Herif:

Ben küçük bir anadolu ilçesindeyim. Burayı 20senedir akp yönetiyor. Belediyenin yüzmilyondan fazla borcu var. Kime ne anlıyorsunuz ülkede borçsuz bir belediye yok. Akp belediye başkanı eski akp belediye başkanından enkaz aldık diyor :))

Yanıtla819
suleyman iplikci:

Ankaranin borcu 70 8zmirin 100 istanbulun 500

11
suleyman iplikci:

Ey halkım özelliklere chpli kardeşlerim.umarim okuma yazma biliyorsunuz. Chpli abb nin borcu 70 milyar TL.tamami mansurun borcu. Chpli İzmirin borcu 100 milyar TL. Chpli ibb nin borcu 500 milyar TL. 480 milyar ekremin Yani sadece üç chpli belediyenin borcu tüm AKP belediyelerin toplamının 15 katı. Ve sizler hala chp yi savunuyor olmanız tam bir utanç kaynagi

Yanıtla56
Ismail Alkan:

Evet, emeklilere vereceğimiz paraları, CHP belediyeleri malesef talan etmişler .kuruşuna kadar tahsil edin. CHP belediyesi de çalmayı bırakıp iş yapsınlar.

Yanıtla43
Emrullah Yüksek:

Neden Türkiye deki Tüm Partili Belediyelerin borçları açıklanmıyor da sadece CHP li belediyelerinin borçları açıklanıyor ?

Yanıtla13
Murat Celik:

Vallahi Habertürk sen yancı bir habercisin artık senin haberlerine inanmıyorum

Yanıtla01
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title