Haberler
Güncelleme:
Abone Ol

"Geç saatte dışarı çıkma" cinayeti! 16 yaşındaki kız çocuğu, dayısını bıçaklayarak öldürdü

Erzurum'un Yakutiye ilçesinde 16 yaşındaki kız çocuğu, geç saatte dışarı çıkma meselesi yüzünden tartıştığı dayısını boğazından bıçaklayarak öldürdü. Suç aletiyle birlikte gözaltına alınan kız çocuğu tutuklanarak cezaevine gönderildi. Daha fazla detay >>

1000

Yorumlar (23)

İbrahim Demirel:

Ben babamı küçük yaşta kaybettim, hayatımın bütün çoğunluğu annem ile geçti. İşten çıkar çıkmaz eve geçerdim annem evde yalnız kalmasin diye. Bu olay annem vefat edene kadar devam etti sonra evlendim şimdide aynıyım işten eve geçerim, geç saatlere kadar disarıda bulunmak yerine, ailemle vakit geçirmeyi isterim. Haftasonu arkadaşlarla bir kaç saat vakit geçiririm. Şahsen bu durumdan da çok memnunum.

Yanıtla7414
İDO BEY:

Adamsın sen işte kardeşim doğru olan da odur.

0244
Narter Nart:

Allah, sana ve ailene mutluluk ve huzur versin İbrahim...Sen kıymet bilen güzel bir insansın.

0224
Ismail Celik:

helal olsun sana ve senin gibi olana kardesim

053
Son Yörük:

Omrunu ceza evlerinde gecirmek isteyen insanlar ideolojileri o yonde olanlar cocuk yapmasin sizin arkada sahipsiz biraktiginiz cocuklar herturlu suca bulasiyor egitimini veremiceginiz cocugu dunyaya getirmeyin bu hem topluma hem kendinize hemde bu dunyaya yapilan bir kotuluk.Cocuklarinizi sahip cikin ufakliktan itibaren arkadaslarini egitimini herseyde ilginiz olsun yoksa en ufak gozden kacirilan durum bir omure etkiliyor zor bir zeman cocuk yetistirmek icin.

Yanıtla8306
Yasmin Çelik:

Çok güzel anlatmışsınız teşekkürler sağ olun

3109
XYZ:

Cani katil erkekler adli kontrolle serbest bırakılıyor, küçük kızlar tutuklanıyor. Ne adalet be, gözlerim yaşardı!

Yanıtla24218
Ne Demeli:

Hani adalet sisteminde sıkıntılar var evet de siz katil olup bu durum tescillendikten sonra adli kontrolle serbest bırakılan bir örnek verebilir misiniz.

260
sedat dinc:

Yalandan kim ölmüş. Bir ornek haber paylaş deseler kem kum edersin. Ama cinayet işleyip baba bunu yaptı şunu yaptı diye ifade verip beyanı esas kabul edilen bir çok kişi haber konusu oldu ve dışarda. Bu ülkede bir mağdur kitle varsa oda erkeklerdir. Yıllar sonra yetişen nesli görünce bunu anlayacaksınız.

239
Fatma Olğun:

kıyamet alemeti artık korkusuz önünü arkasını düşünmeden anlık hareketler biri toprağa biri cezaevine Rabbim ümmetine hidayet ve merhamet versin çok kötü nesil yetişiyor

Yanıtla2128
ahyed yıldız:

Biz ALLAHın ümmeti değiliz, kullarıyız. Herhalde klavye hatası. Çünkü son cümledeki tabiriniz hatalı. Çok kötü bir nesil yetiştiği doğru. Çünkü islam ile değil laiklikle yetişen bir nesil var.

1422
fahrettin kılınç:

Son yörük ağzına sağlık

Yanıtla279
A B:

Alışmış kudurmuş tan beter olurmuş sözü gerçekmiş bu sözü araştırdım helal lokma helal lokma başka yoruma gerek yok.

Yanıtla358
Ali Çelik:

Son yörük çok güzel bir şekilde anlamışsın yazık oldu bu olayları görmek üzüyor biz bu hale ne zaman geldik

Yanıtla133
ahyed yıldız:

İslamla değil, Laiklikle yetişen bir neslin sonucu. Laiklik gitmeli, islam hukuku gelmeli.

Yanıtla18
Yusuf Adıyaman:

Sonuna kadar

15
Kara Murat:

İşte muhteşem nesil, işte muhteşem eğitim, işte muhteşem medeniyet, işte muhteşem Türkiye. Her gün cinayetler, her gün cinnetler, her gün parçalanan aileler. ruh sağlığı kalmamış. Ahlakı olmayan, töre bilmeyen, maneviyatı olmayan koskoca bir toplum olduk. Sonuç da bu vahşet.

Yanıtla14
İsmail Yigit:

Eğitim şart. Biz küçükken büyüklerimiz bize intihar eserden veya haksız yere adam öldürürsen sonsuza kadar cehennemde kalırsın derlerdi. O korku hala bizde var. Ama yeni nesilde maalesef yok. Çünkü din eğitimi yok. Eğitim yeterli olsa bunların hiçbiri olur mu ?

Yanıtla13
Banu Boran:

Haberleri görmek istemiyorum artık .

Yanıtla03
ARSLANOĞLU Hakan:

16 yaşında ki katil kız çocuğu artık cezaevinde havalandırmaya çıkılacak günleri bekleyecek.

Yanıtla03
ali gökşen:

Egitim sisteminden öğretmeni, güvenlik sisteminden polisi çekersen ailenin çocuk üzerindeki egitimi ve güvenliği bu oluyor.

Yanıtla02
ali gökşen:

Not bizm millet Avrupa hukukuna uymaz mayası uygun değil. Kültürümüz geleneğimiz bin yıldır islam ile yoğrulmuş.

14
Nayci İbrahim:

BAZI OLAYLARIN SEBEBİ HABERDE ANLATILDIĞI KADAR KOLAY DEĞİLDİR.ARDINDA BAŞKA SEBEBPLER MUTLAKA VARDIR.İYİ ARAŞTIRMAK GEREK.

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title