Haberler
Güncelleme:
Abone Ol

Zonguldak'ta düğün hazırlığı yapan uzman çavuş kendini ağır yaraladı

Zonguldak'ta düğün hazırlığı yapan ve ailesiyle bankaya para çekmeye giden uzman çavuş, bankadan yüzünü yıkamak için ayrılıp silahıyla kendini ağır yaraladı. Polis ekipleri ise şüpheli olayla ilgili soruşturma başlattı. Daha fazla detay >>

1000

Yorumlar (17)

Birşey demedimki:

Muhtemelen KIZ tarafı maddi ve manevi olarak DAMADI bezdirdiler. Bizde evlilik ve düğün demek erkek tarafına maddi ve manevi işkence yapmak demektir .. üzücü...

Yanıtla34700
Yusuf ODEMIS:

Bence tam tersi. Çocuğun annesi babası maddi manevi bezdirmiştir. Çünkü kız tarafına kızsan en kötü yol verirsin. Ama anne babanın yaptığı terbiyesizliğe çare yok.

00
İsmail Atış:

Düğün salonu Yemeği Takısı Mobilyası Adetleri la bi salın su gençleri ya Bir düğün yapacak adam milyon harcıyor Yuva kurmak için Bir düğün salonu sorduk arkadaşa 90bin dediler bu nedir arkadaş 2saat için yazık

Yanıtla9389
Birşey demedimki:

Ülkemde kına ve düğün töreni yasaklanmalı. Nikah ve sonrasında geniş bir aile yemeği yeterli. Kızlar Arkadaşlarına hava atmak için olmadık isteklerde bulunuyor. Sonrada yıllarca borç ödüyor..

1151
Erdal_19:

yok düğün yap yok altın al yok gelinin anasının kız kardeşine iç çamaşırı al sonuç bu işte

Yanıtla11343
İbrahim Genç:

Aklı olan evlenmez.

Yanıtla38210
Kenan Tepretoğlu:

Allah şifa versin, değer miydi kardeşim ya

Yanıtla3165
Sevcan:

Birbirleriyle yarışıyor kızlar erkekleri her türlü zarara uğratıp sonrada hava atıyor.Sanki bulunmaz Hint kumaşı her biri bir bayan olarak bu durumu kınıyorum.Gayeniz mutlu olmak olsun mutlu etmek olsun insanları canından bezdirmek değil.

Yanıtla0133
esra ceylan:

Mütevazi olanın vay haline. Ne yazık ki karşı tarafı yormazsan da kocanın ailesi seni ezik ,ve değersiz görüyorlar.Çok acımasız bir toplumda yaşıyoruz.

1646
Nazan Yılmaz:

Esra hanıma katılıyorum. Bende evlenirken hiç birşey istemedim bu sefer ablaları laf ettiler.

55
Halkçı:

Madem düğün masraflarından ise sana zulmedene kapıyı göster kolay olan kafna sıkmak zor olan herkese hassktr cekmek kolaya kaçıyorsan sana diyecek söz yok.

Yanıtla8111
Marko Apostolidis:

vicdanı sızlamıştır aradaki yaş farkı yüzünden... kız daha yirmi kocası olacak babası yaşında... olabilir neden olmasın....

Yanıtla774
man over:

20 yaşındaki bir kız istediği yaştaki insan ile evlenebilir.Bu sizi niye rahatsız ediyor? İki taraf birbirini seviyorsa yaşları reşit ,akli dengeleri yerinde ise istedikleri gibi yaşarlar.

730
Sihirbazın Çırağı:

Ülkedeki yetkisiz, statüsüz bırakılmışlara düşman muamelesi yapan hükümetin ödediği maaşla evlenmek zaten hak katında hayırlı bir iş değildir. Bekar, işsiz kalması işlerine geldiği kendileri maaş alırken fakirleşmeleri onların statüsünü daha iyiymiş gibi gösterdiği için sürdüren ve asla sorun olarak görmeyen bir devlet de kendine devletim demesin bi zahmet.

Yanıtla611
Toprak Toprak:

Burnu havada gözü yükseklerde kadınları sezdiğiniz an derhal terk edin çünkü o tarz kadınlar bir ömür huzur vermez hayatınızı zindan eder. Böyleleriyle evleneceğinize evliliği hsyatınızdan çıkarın çok daha faydanıza olur.

Yanıtla01
Haydar senkal:

Bu yuzden yabanci ile evlenin rusya ukrayna vs evlilik maliyeti bir yuzuk parasi kadar

Yanıtla01
Emre Alemdar:

Düğün masraflarini saray halkı karsilasin millet rahat evlensin nefes alsın

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title