Haberler
Güncelleme:
Abone Ol

İsrail basınından çarpıcı analiz: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çekindikleri için Haniye'yi Tahran'da öldürdüler

Hamas lideri İsmail Haniye'nin Türkiye ve Mısır gibi ülkeleri de ziyaret ettiğini ancak suikastın Tahran'da gerçekleşmesinin nedenleri üzerine bir analiz yayımlayan İsrail basını, Tel Aviv hükümetinin Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çekindiğini ifade etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yakın zamandaki askeri müdahale restinin bu kararda etkili olduğuna vurgu yapılan analizde suikastın İran'a dokunulmaz olmadığı mesajını verdiği kaydedildi. Daha fazla detay >>

1000

Yorumlar (72)

müfeyir Kaplan:

Türkiye de olsaydı türk urdusu bir gecede İsrail'i haritadan silerdi

Yanıtla299627
Yasef Behar:

Neyle silecekti ???? :-)

390274
murat özkan:

Yaser evladım Türkiye nükleer bir güçtür öğren bunları tamam mı babacım

166164
Akıl:

Yavaş sil , kafamıza Atomu yemeyelim. Arap İsrail savaşında olan bize olmasın.

170117
Demir Acer:

guzel bir yorum

73195
faruk merttürk:

Cemal Kaşıkçı cinayetindeki tutumumuzdan öteye gitmezdi.

27173
Ali Tokgönül:

Müfeyir ne demek Kaptan ? HZ GOOGle sordum , onu kim yazdıysa ona sor dedi ! Ha bir de haritadan ne ile silecekti ? Islak bezle miii, ıslak mendille miii ? Neyle ?

9667
Hek Tor:

müfeyir, URDU'ya gerek yok istesen sen bile silebilirsin haritadan... Ne renk suluboya istersin? Bence Mavi al, boyarken de mafi mafi masmafi şarkısını söylersin.

5157
Murat Basdinkci:

Ben de bu yoruma inanmak istiyorum ama isin gercegi Iran iki guclu ulke ile ciddi bir mucadele icinde. Bu surecin icinde olmadan uzaktan konusmak cok dogru olmayabilir.

2143
murat özkan:

Erol Birol oğlum ben abd nükleer bombasından bahsetmiyorum Türkiye kendi üretti Pakistan’la ortak çalışarak sen nerede yaşıyorsun evladım Türkiye f16 lara nükleer füze taktı geziyor abd mi verdi bunları Türkiye kendi üretiyor burası boş ülke değil

198
Mavi Balık:

ne yapıyon sen masamı siliyon kardeşşşş.

1115
Erol Birol :

Murat özkan senin dediğin nükleer silahların düğmesi abd nin elinde bir olmasa bile sen İsraile gücün yetmese nükleer silalarlamı saldıracaksın komik olma bayağı saçmalamışsın.

415
bekir yapici:

birakin bu isleri 2010 da kendinin yönlerdigi destekledigi gazzeye yardim götüren mavi marmara gemisine israil askeri uluslararasi suda saldirdi ve 10 vatandasimizi öldürdü 1 gün milli yasmi ilan edildi veya israile bir misillememi yapti hatta biri benmi size gidin dedim diye siyrildi ve sanki biz arap kültürüymüsüz gibi kan parasi alindi ve olay kapandi unutturuldu daha siz neyin kafasini yasiyorsunuz acaba?

118
Selçuk Yılmaz:

Sevgili Vefa keşke biraz da islam bilgin olsaydı peygamberimiz biz müslümanlardan bahsederken, benim ümmetim diyerek bahşeder. Benim arabım kürdüm türküm İngilizim Almanım demezdi. Müslüman olmasan da biraz araştır bu kutsal dini

216
Deli Ormanlı:

deterjanla silerdik haklısın.

79
Eren Hüseyinoğlu:

Yasef denen şahıs , isminin anlamı İbranice zaten , fazla birşe demeye gerek yok . 2. Si ise siyasi kısmı bilmem ama kendi geçmişine bak sonra Türkiye yi kıyaslama yaparak değerlendir. Göğüs göğüse çarpışan teknoloji anlamında , kaldığı baskıya , batı hegomanyasının tesir ettiği alanlarda ki kısıtlı imkanlarla , neler yapabildiğine bak daha sonra konuşalım .. Siyasi olarak değil askeri anlamda TÜRKİYE OLARAK BAK .. Hadi koçum ..

76
Hek Tor:

Aynen... Haritadan silmek için İsrail'in haritada bulunduğu yeri suluboya ile boyamak yeterli, yeter ki uygun rengi seçebilesin... Allah bazılarını yaratırken neden özen göstermemiş, şaşıyorum.

93
Akıllı olmalıyız:

İyi ki türkiyede olmamış. Yani tabiki gereken yapılırdı ama zaten sıkıntılı dönemdeyiz. Umarım hizbullah başarılı olur

46
Tutankamon Hoca:

Bop projesi hayata geciyor

34
murat özkan:

Erol Birol be ne anlatıyorum sen ne anlıyorsun oğlum biz üretiyoruz diyorum sen hala abd bin elinde kumandası diyorsun sen cahil misin Türkiye kendi üretiyor nükleer füze ve bombasını abd nin kendi bombasından bahsetmiyorum anlama zorluğu mu çekiyorsun sen

31
Doğuş:

Sabah sabah gelde gülme::)))

13
Bilirkişi:

Çok fena kınarız.

03
Alparslan Türkdoğan:

murat özkan, Türkiye nükleer güçmü, komiksin, nükleer bombalar var ama senin değil. Kodları anahtarları Amerikalılarda, sadece onlar kullanabiliyor.

02
YalancıSavar:

Bir gecede silmez ama anasından doğduğuna pişman eder. Türkiye ye bulaşmak öyle her babayiğidin harcı değil. Türkiye Hilafeti geri getirdim, halifeliği ilan ettim deyip Cihat çağrısı yaparsa ne olur bi düşünün.

20
Birşey demedimki:

Ortadoğu'daki karmaşa bizi ilgilendirmez. Biz kendi yolumuza bakalım. Çalışalım, üretelim, ihraç edelim, gelişim gösterelim. Araplar birbirini yesin. Bize ne...Yeter Araplardan çektiğimiz..

01
Ali Tokgönül:

Murat Özkan ... Bak böyle olmuyor . Sen neden gizli sırlarımızı dışarı ifşa ediyorsun ? Nükleer güç olduğumuzu neden orada , burada söylersin kardeşim (!) Murat Özkan sen evindeki boy aynasını değiştir . O kullandığın ayna dev aynası !!!

01
Yasef Behar:

Murat bey nükleer bombalar Amerika nin Anahtar ABD başkanında

00
Özcan ALAKUŞ:

:))

00
Akin Akasya:

Yanlış bir yorum. Buradaki düşman İsrail değil. Sadece İsrail olsa sorun yok. Ama İsrail'e dokunabilmek için baş şeytana da dokunmayı göze almak gerekiyor. Zorluk burada.

00
VEFA:

İsrail'in Türkiye halkı ile hiçbir problemi yok. Konjöktürel olan sıra dışı açıklamalar, zıtlaşmalar da zamanla düzelir. Herşey yeniden normale döner!...

Yanıtla23980
ERKAN ÇAMSARI:

Niye Türkiye de Müslüman insan yok mu

2990
VEFA:

Bizim devletimiz binlerce yıllık dış ilişkiler tecrübesine, kadim geleneklere sahiptir. LAİK, DEMOKRATİK Türkiye Cumhuriyeti devletinde Ümmetçilik yapılıp, Arap sorununa, çatışmalara ülkemizi doğrudan ortak ve asla dahil etmez!

6850
VEFA:

Keşke, biraz tarih, hukuk, uluslararası ilişkiler, Atatürk'ün verdiği mücadele ve bize miras olarak bıraktığı tecrübelerini, tavsiyelerini okuyup, tümünü harmanlamış olsaydınız. Anlardınız!... Ümmetçilik yapmayanı ötekileştirmeye çalışmadınız!..

3032
süleyman kahraman:

İsraile vefa borcun herhalde

1640
sam song:

Türk halkının problemi var artık.

1726
Alkurt:

Vefa, Filistin halkının bir an önce refaha erişmesi muradimizdir. Lakin Türkiye nın Atatürk'ün dediği gibi seninde vurguladigin gibi, Ortadoğu bataklığına aydın Türkiye Cumhuriyetini oralara sokmanın kimsenin hakkı yok. Sosyobiyopsikolojik ortadoğu ortamında da kimin eli kimin cebinde belirsiz. Belirsizlikler huzur getirmez.Turkiye dikkatli hareket etmelidir

01
Mert Kalyoncu:

Yav hee he..

Yanıtla89167
sade vatandaş:

ne çekinmesi kıytırıktan arabistan bile kaşıkçıyı İstanbulda kıtır kıtır doğrayıp kuşbaşı yaptı

22125
Yücel Atakan:

Türkiye zaten buna izin vermezdi Mit bu konuda güçlü mossaddan geçen bile bir sürü mossadcıyı tutuklamışlardı

1416
Mahmut DEĞERLİ:

Yıllar evvel gaza gelip toplu mesaj atmıştım bu haber içerikli gibiydi benzerdi , mimar bir Hnm cevap vermişti : beynimizle dalga geçtiğiniz için teessüf ediyorum diye . Ağır gelmişti bu bana

621
Zabit Celik:

Hahahaha bu başlık ne ya çok merak ediyorum bu sacmaliga kendileri inanıyormu

Yanıtla4897
Metin:

Oyun bozulmasın diye türkiyede öldürmediler.?

Yanıtla2984
Demir Acer:

irana yaptiginini bize yapsin bak sonuc nasil oluyor

Yanıtla3137
Ata_Mete:

Duruma bakılırsa doğru gibi:-))))))))))

Yanıtla2540
Özcan Özcan:

bu haberi akp genel merkezi önünde yapmşlar.

Yanıtla1345
Mustafa Baştan:

Anlat anlat çok heycanlı oluyor

Yanıtla740
Özcan Özcan:

NEYİMİZDEN ÇEKİNMİŞLER?SAVAŞ DEMEK PARA DEMEK EKONOMİ DEMEK BİZDE PARA YOK EKONOMİ ÇÖKÜK TÜRKİYE OLARAK UZUN BİR SAVAŞI GÖTÜREMEYİZ.BUNU KABUL EDECEĞİZ.

Yanıtla1036
varkaran gül:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yahudi Üstün Cesaret Madalyası alan Türkiye nin ilk lideridir Kimseye kolay kolay vermiyorlar

Yanıtla1031
A.Kılıç:

Talep et belki sana da verirler. Belli ki çok meraklısın. Evinde en mahrem yerinde saklarsın. ...

234
Ata_Mete:

:-))))))))))

Yanıtla1422
Üveys Uyanık:

ne korkması korksaydi mavi Marmara olayı olmazdi

Yanıtla423
Bekir atalay:

Bizde inandik

Yanıtla323
abescocuk:

Ya bi git

Yanıtla221
Buğra Er:

Günün fıkrası

Yanıtla221
rihamma baxhiyeva:

Araplar Kaşıkçı'yı Türkiye'de öldürürken niye çekinmediler?

Yanıtla219
bekir yüksek:

Türkiye'de bunu yapmaları sıkar biraz yapamazlar

Yanıtla144
Oscar Akkur:

YAWWWW HEEE HEEEE

Yanıtla212
Axiprens null:

yok yaa öyle mi olmuş bak sen

Yanıtla211
masteng aston:

Tmm holiggggg

Yanıtla110
Erol Birol :

Öyle bir basınımız varki sahiden tarafsız. Böyle bir basınla ancak gurur duyulur.

Yanıtla19
KILIÇ ASLAN:

Yine bugün mangalda kül bırakmayanlar dünü hatırlamıyor maalesef. Ve beğeni yağmuruna tutanların aklı nasıl çalışıyor anlamıyorum. Mavi marmarada kaç vatandaşımız öldü, kaç kişi yaralandı açıp bi hafızanızı tazeleyin. İsrail'in arkasında tüm Dünya var diye yapıyor zaten bunu. Türkiye'yi mi sallayacak ? Abd, fransa, ingiltere gemilerini geçip mi gideceğiz vuruşa vuruşa İsrail'e ? Yada karadan Suriyeden çıkartmamı yapacağız ? s400leri kullanamadık güldürmeyin. Nükleeri mi kullanacağız

Yanıtla18
Gökhan Memiş:

tamam

Yanıtla18
Yakup SGZ:

Yaw hehe duyda inanma

Yanıtla16
sabri yasin:

Ziyaaa

Yanıtla12
Adem:

Evet

Yanıtla03
Sinan Aslan:

Cemal Kaşıkçıyı burda kuşbaşı yapmadılar mı ????

Yanıtla03
koray hüseyin kılıç:

eee şimdi haniyenin türkiye gezisi iptalmi edildi

Yanıtla01
Recep Çakır:

Fakir avuntu su ,Algı yapmaya devam yakında kolpancı İran'ı geçeriz

Yanıtla01
Haydar :

Tek bir Cümle ile izah ediyorum. Peygamber efendimiz, Müslümanlar arasında fitne olacak, Kendi aralarında savaşacaklar, demiştir. Hiç bir ülke , hiç bir ırk ; Birlik ve beraberlik halindeki Müslümanlardan üstün değildir. Tek sorun, Birlikteliğin sağlanamaması..

Yanıtla10
Naim Sahbaz:

bu nasıl haber cekindigindenmi burda öldürmedi orda öldürdü aylardır filistinliller kan ağlıyor kimden cekindiler şimdiye kadar. inşallah bir gün türkiyeden çekinirler

Yanıtla01
Ebu Huzeyfe:

Türk halkı Yahudi düşmanıdır ve böyle kalacağız

Yanıtla10
Halil Arin:

Bence türkiyeyi savaşa süreklemek istiyorlar gaz veriyorlar sahaya insin de vursunlar

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title