Haberler
Güncelleme:
Abone Ol

Bakanlığı harekete geçiren paylaşım: Sultanbeyli'de ayaklanma çıkarmaya başlayacağız

Bir sosyal medya hesabından yapılan "Saat 19.00-20.00 arası Sultanbeyli'de ayaklanma çıkarmaya başlayacağız" paylaşımı İçişleri Bakanlığı'nı harekete geçirdi. Yapılan incelemede hesabın yöneticisinin 14 yaşındaki bir çocuk olduğu tespit edilirken, İstanbul Çocuk Şube Müdürlüğü tarafından şahısla ilgili gerekli işlemler yapıldı. Daha fazla detay >>

1000

Yorumlar (17)

Dadaş Kara:

yav niye zorluyorsunuz yollamak çokmu zor

Yanıtla12293
masteng aston:

Ulke yok olsun surude rahatlar

414
Mert D:

Bence zor karşılığında kaç milyar Euro aldı hükümet bunun için. İzin verir mi ab. Kesin sozleme yapılmıştır bununla ilgili.

212
Shef :

1951 yılında imzalanan Cenevre Sözleşmesini bir güzel okuyun, o zaman anlarsınız neden zor olduğunu. Dünyada kurulu düzenin çarpıklığını görmüyor musunuz?

15
EVO20 :

Darısı Ankara'ya.

Yanıtla10667
Murat Celik:

ortadoğu'dan ders almadınız mı

32149
sdsfs dfsa:

Anlaşılan sende 15 yaşında sübyamın tekisim

1231
Harbi Vatandaş:

EVO20 : A çktığım sen ne diyorsun hakkında suç duyurusunda bulundum.

21
Buğra Er:

Yıl@nın b@şı küççükken ezzlmeli

Yanıtla3697
Süleyman Demir:

O VELET VE YAPTIRANLARI AYNI ŞEKİLDE CEZALANDIRMAK LAZIM YOKSA HERKES CESARET EDER BÖYLE OLAYLARA

Yanıtla4336
Sihirbazın Çırağı:

Sultanbeyli'yi ayakta alkışlayıp da selamlarız.

Yanıtla1413
Serkasn diler:

bunu bence direk sınır dışı ediceksin.yada en az yirmi yıl yatırıcaksın ki bu ülke kimsenin babasının çifliği değil anlasınlar.çocukmuş

Yanıtla45
FLOZOF:

Millet ayaklanacak diye korkmak yerine mültecileri memleketlerine gönderin Çok mu zor?

Yanıtla07
Harbi Vatandaş:

Bu işlerin arkasında kim ne derse desin CHP var ama bu vatanı karıştırmaya çalışanlar şunu bilsinki sonları çok hazin olur hemde hiç acımadan ve merhamet etmeden gereken yapılır.

Yanıtla34
Davut YALANCI:

Korkmayın arkadaşlar. Sultanbeyli de ayaklanma olması mümkün değil. Kurtuluş savaşında yedi duvelle mücadele ettik. Yani onlar 7 kat fazlaydı. Ama sultanbeyli farklı. Orada sesimizi çıkaramayız. Çünkü her 20 kişiden 17'si mülteci. 17 kat fazlayken bir şey yapamazlar. Ama başlık cuk diye oturmuş. Çünkü azınlık olan, ezilen halk tepeye karşı baş kaldırırsa buna ayaklanma denir. Nitekim orada da sayı olarak onlar fazladır kesin.

Yanıtla07
Alpagut Türk:

Allah aşkına ne pravokos yonu ülkedeki yönetim ve durumu ortada en basidinden ben evlenemiyorum ülkede gelecek göremiyorum yeter yazık gidin artık ülkeyi kurtaracak adam gelsin

Yanıtla14
orhan gezer:

ya devlet başa ya kuzgun leşe

Yanıtla01
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title