Haberler
Güncelleme:
Abone Ol

İliç'te maden ocağı faciasından aylar sonra 1 işçinin daha cansız bedeni bulundu

Erzincan'ın İliç ilçesinde 13 Şubat'ta meydana gelen maden faciasında toprak altında kalan 9 işçiden 1'inin daha cansız bedenine ulaşıldı. Ulaşılan cenaze sayısı 5'e yükselirken toprak altındaki 4 kişiyi arama çalışmaları devam ediyor. Daha fazla detay >>

1000

Yorumlar (8)

Özcan Özcan:

filistine verdiğiniz önemi bizim ülkemize verselerdi şu olayların 10 da biri olmazdı.Milletine bu kadar uzak bir hükümet dünya da yoktur.

Yanıtla3548
VATANDAŞ:

Sen yine mi çıktın laa... Bizde diyorduk ailesindekileri düşünüyor ki gelmiyor buraya diye

44
AKIL MANTIK:

Kamuyounda bu kaza neden bu kadar büyütüldü anlamıyorum, KAZA BU KAZA KAZA KAZA!!! İşleri güçleri hükümeti yıpratmak olan eleştiriler hiç de samimi değil....

Yanıtla6311
İbrahim Üker:

direk mezar taşını oraya koyun bukadar zamandır çıkarılamamış

Yanıtla1523
Özcan Özcan:

Gazze problemi var ama orayı halletsinler sonra da tr nin sorunlarına göz gezdirirler.

1113
Egzantrik Baba:

kes sesini ya ukalalık yapma

00
JokerAllame:

Filistin daha üzücü knk bizim insanlarımiza üzülmeye gerek yok :)

Yanıtla1610
Sihirbazın Çırağı:

Bak bi ne diyecem; bu maden şirketçileri aylarca uğraşıp o çamuru biriktirirken mazot, benzin yaktı maaş ödedi. Yığdıkları çamur olduğu gibi heyelan oldu aktı. Eee sonra o çamurun içinde bunların gömdüğü işçilerin cesetlerini kimin parasıyla arıyorlar ? Önce altın arıyorlardı para kazanacağız diye yatırım yapıyorlardı. Peki altın değil de insan cesedi aranırken kimin parasıyla bulunuyor o Cesetler bir anlatın bakayım. İkisinin de masrafı büyük çünkü.

Yanıtla43
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title