Haberler
Güncelleme:
Abone Ol

Mahmud Abbas'ın TBMM'deki konuşması dünya basınında: 17 yıl sonra bir ilk yaşanacak

İsrail'in Gazze'deki katliamı devam ederken Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'ın TBMM Genel Kurulunda yaptığı tarihi önemdeki konuşması dünya basınında geniş yer buldu. Başlıklarda Abbas'ın "Gazze'ye gitme kararı aldım" sözü ön plana çıkarıldı. Gazze'ye en son 2007 yılında ayak basan Abbas'ın bu çıkışı "17 yıl sonra bir ilk" şeklinde yorumlandı. Daha fazla detay >>

1000

Yorumlar (6)

Çağrı Yılmaz:

Adam kendi ülkesindeki şehire 17 yıldır gitmemiş, gelmiş meclis de gazze konuşması yapıyor. Güler misin ağlar mısın?

Yanıtla36128
mehmet emin günen:

müslüman ülkeleri ve liderleri birlik olmadıktan sonra bir anlam ifade etmez. bu zülme karşı başarının anahtarı Kürtlere yapılan zulmü görmedikçe başarı olma şansları olamayacağını, herkes tarafında bilinmesi gerekir. zulmün coğrafyası ve yeri fark etmez.

Yanıtla5513
Ramazan Sahin:

Kürtlere nerede zülüm yapılıyor koçum??

12
Savas Ozturk:

Çok komik adamlarsınız :)

Yanıtla830
Ali Tokgönül:

Ne zaman gideceksiniz ? Ortalık sakinleşince mi ? Ya bunlar gerçekten filim gibi adamlar . Kardeşim adama demezler mi on yedi senedir neredeydin diye ! Hadi Abbas , hadi işine . Benim nazarımda hepsi fıs , hepsi migser ( Karıştırıcı ? Ortaya karışık iki adet katyuşa füzesi atarlar hemen bir yerde kamufle olurlar , olan çocuklara, yaşlılara olur . Bak , sözünü unutma Abbas .

Yanıtla320
Ejderha Dövmeli Herif:

Filistin diye biyer yokki. İngilizler onlardan aldı o toprağı. Filistin halkı var ama toprakları resmi değil. Bu yüzden israil sınırı olmayan bir milletle savaşıyor. Eğer resmi bir ülke olsaydı bunlar yaşanmazdı. Filistin halkını osmanlı vilayet yaptı korudu. Taaki ingilizlerle işbirliği yapıp osmanlıdan ayrılana kadar. Bunlar kıbrısı tanımıyor türkiyeye işgalci diyorlar. Niye tanıyalım filistini.

Yanıtla41
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title