Haberler
Güncelleme:
Abone Ol

Narin Güran cinayetini Adli Tıp'ta özel olarak saklanan 'dedektif böcekler' çözecek

Türkiye'yi sarsan cinayette Narin'in kesin ölüm sebebinin belirlenmesi çalışmaları devam ederken İstanbul'a getirilen örnekler Adli Tıp Kurumu'ndaki özel laboratuvarda incelemeye alındı. Buradaki incelemede özel küvözlerde saklanan 'dedektif böcekler' kullanılıyor. Daha fazla detay >>

1000

Yorumlar (6)

bekir yapici:

ilk günden halk ve muhalif kanallar narin olayinin üzerine gitmeseydi muhtemelen bu olayinda üzeri benzerleri gibi kapatilir ve unutturulurdu.

Yanıtla41231
Dağıstan:

Unutturulacak zaten. Öncekiler gibi ,..

21
Emre null:

her mahallede muhtarların yaninda polis karakolu olmali her sokakta kamera olmali ya da mahallenin tepesinde drone durmalı ki havadan polisler o karakolda kameralari izler bir olay bir terslik olduğunda müdahale ederd çözüm budur

Yanıtla2190
ZANDAR :

Doğru söylüyorsun dostum. Devlet ekonomik sorunlar nedeniiyle drone operatörlerin maaşını ödeyemeyeceği için Türkiye'nin her mahallesi hatta her sokağı nükleer enerji ile çalışan, insan kontrolüne gerek duymayan otomatik dronlarla kontrol edilmedi.

21
Dilek Usta:

Vicdansızlar Cesaret öldürmek değil İtiraf etmektir.

Yanıtla021
Ömer:

Çürümüş bir düzen.

Yanıtla012
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title