Haberler
Güncelleme:
Abone Ol

Narin Güran cinayetinin sırrını battaniye çözecek! Ekipler çalışmalarını yoğunlaştırdı

Diyarbakır'da cansız bedeni bulunan Narin Güran'ın cinayetindeki sır perdesi henüz aralanamazken cesedin yok edilmesine suç ortaklığı yapan ve dün tutuklanan Nevzat Bahtiyar'ın, amca Salim Güran'ın aracıyla Narin Güran'ın cansız bedenini battaniyeye sarılı şekilde getirdiği ve o battaniyeyi yanında götürdüğünü anlatması uzmanların çalışmasını bu yönde yoğunlaştırdı. Battaniyenin hangi eve ait olduğu, üzerindeki çıkabilecek DNA örnekleri cinayetin aydınlatılmasına ışık tutacak. Daha fazla detay >>

1000

Yorumlar (7)

Yusuf Demirhan:

İşkenceyle hersyeyi ittaf etirin acımayın bunlara bukadar uğraşmayin elektige vurun tirnaklarimi dişlerini sokun zalime merhamet mazluma zulümdür

Yanıtla173
Ömer:

Bu cinayeti oyalama, zamana yayma peşindeler, uzun eller devrede.

Yanıtla044
Ozzy Bjk:

Ee tabi uzayacak ki yeni yapılan zamlar fark edilmesin. Marketlerde her şey zamlanmaya başladı.

02
Serkan Keleş:

80-90 lı yıllarda polislik yapmış emekli bir polisi görevlendirin adama da karışmayın çözsün cinayeti. Ne bu ya battaniye örneğiymiş yok ifade tutacakmış. O amcanın ağzı itiraf etmeyecekse suçunu neden var ?

Yanıtla238
Ömer:

Polislerin, jandarmanın, karakolun, askeriyenin bütün yetkileri elinden alınmış etkisiz eleman haline getirilmiştir. İsviçre' de kendi halkı bile polisden Allah'tan fazla korkarlar.

Yanıtla413
Ömer:

İfadeyi alandan ifadeyi veren korkmuyorki. Dinsizin hakkından ancak imansız gelir atasözü işletilmelidir.

Yanıtla015
Sema Birer:

Herşey belli artık

Yanıtla08
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title