Haberler
Güncelleme:
Abone Ol

Pilotun ameliyatta ölümünde korkunç iddia! "Doktor bey hasta çok kötü"

Antalya'da özel bir hastanede ameliyata alınan pilot Buğra Arif Uçku, geçirdiği ikinci operasyonda hayatını kaybetti. Uçku'nun annesi Nursen Uçku, oğlunun ölümünde doktorların ihmali olduğunu iddia ederek, "Arkadaşı görmüş, yüzü gözü kan içinde kalmış yavrumun. Doktora telefon açıyorlar, 'Doktor bey hasta çok kötü oldu, her taraf kan içinde' diye. 'Normaldir' diyor, gelmiyor" açıklamasında bulundu. Daha fazla detay >>

1000

Yorumlar (11)

Ali Ulusoy:

ulkemin iyi doktorlari ekonomik sikintilar nedeniyle ulkesini terk etmek zorunda kaldigi icin amator doktor adaylari profesor oldular. sorun bu.

Yanıtla66241
Cengiz Gürbez:

Daha bugünler gayet iyi kaos günler yakındır

77
Batuhan Aksu:

Maalesef doğru. Dün eşim rahatsızlandı özel bir hastaneye gittik orda dahi çoğu doktor yabancıydı. İletişim kurarken bile sıkıntı yaşıyorsunuz. Kaldı ki bizim doktorlarımız kadar başarılılar mı orası da meçhul.

07
Çwp mobilya ve YILDIRAY:

Neden opak madde ile damar haritası nı çıkartıp ona göre operasyon yapmamışlar ki akıl alır gibi değil

Yanıtla991
Marko Apostolidis:

mesleği neden anıldı? çiftçi olsaydı anılmazdı.

Yanıtla4630
Efe Karahanlı:

Hangi Hastane??

Yanıtla271
remat tamer:

adam resmen kan kaybından gitmiş...büyük bir ihmal var

Yanıtla362
remat tamer:

komplkasyon değip geçilemez bu..doktorun hastahanenin büyük ihmali var

Yanıtla354
Anty-Partizan:

Allah Rahmet Eylesin..Illa Vefat Edenin Bir Yakini Olmak Zorunda ki Sikayetci Olsun..Di mi ? TC Ciftliginin Guzel Insanlari..Bunlari Hak Etmediginize Kendinizi Bir Inandirabilseniz, Belki Biraz Duzelir Hindistan Gorunumlu Guzel Ulkemiz..

Yanıtla628
Tolğa SARI:

o insan burası türkiye olduğu için suçun ve ihmalin cezası olmadığı için öldü. öldüğü ilede kalacak. geride kalanlarda yıllarca mahkemelerde sürünecek, onlarda öyle acı çekecek.

Yanıtla427
Şeyda Nur:

Göğsünde "Hatıralarla öl, hayallerle değil!" yazıyor.İnşallah güzel hatıralarla gitmiştir, çok üzücü.Allah rahmet eylesin.

Yanıtla017
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title