Haberler
Güncelleme:
Abone Ol

Başkentte aile dehşeti! Kardeşini ve dayısını vurup kendi kafasına sıktı

Ankara'da bir kişi, arabada tartıştığı kardeşi ile dayısını kafalarından vurdu. Şahıs daha sonra aynı silahla kendi kafasına sıkarak intihar girişiminde bulunurken, olay anı bir apartmanın güvenlik kamerasına yansıdı. Daha fazla detay >>

1000

Yorumlar (11)

Tiyatro:

Silah çıkalı mertlik bitti. Silahı beline takan kendini bir halt zannediyor.

Yanıtla474
İbrahim Demirel:

Bazen hiç ummadığınız insanlardan kötü sözler hatta kötü eylemler görebiliyoruz. Bu o insanların kötü birileri olduğu anlamına gelmemeli. İnsan bu bazen bir şeyler canına yetebiliyor. Geçenlerde son derece saygı duyduğum sevgimi esirgemediğim, ama buna karşı hor görüldüğüm bir insana onca şeyler söyledim, sabrım kalmamıştı ve bu duruma hala ben bile inanamıyorum. Keşke olmasa ama insanoğlu işte oluyor. Allah rahmet eylesin.

Yanıtla867
Güven önemlş:

sabır yok silah çok

157
Kadir Okutan:

Sakin insan silah taşımaz, bir anlık öfke neler doğurur. Asabi insan ise hiç silah taşımaz, her an patlayabilir. Kısacası silah taşımayın. Kavgadan, gürültüden, tartışmadan uzak durun.

Yanıtla134
CENGİZ HAN:

Mahallenin bakkalının yorumuna bakarsak; belli ki, "bir anlık öfke"! Gerçekten üzücü. Keşke böyle olaylar yaşanmasa, ama yaşanıyor işte.

Yanıtla329
Maria Sel:

Kumar kesinlikle

Yanıtla209
Erdal_19:

angara hızlı memleket

Yanıtla165
Serdal Enginkaya:

Topyekün cinnet ruh halinde bir milletiz

Yanıtla120
GADDAR:

nezih insanlar demiş bakkal amca arabanın görünüşünden nezih olmadığı anlaşılıyor zaten

Yanıtla511
Hamit Gündoğdu:

Garip bir insan yorumu!!!! Bindiği arabadan karakter tahlili yapmak için hangi ilim veya hangi konuda uzmansin.. veya sen bindigin arabayı şöyle bizde senin karakterini senin verdigin ilim ile tahlil edelim.. ama arabanı önce bakımdan gecirki bizleri yanıltmasın;)))

26
YalancıSavar:

bir anlık cinnet

Yanıtla01
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title