Haberler
Güncelleme:
Abone Ol

Son 24 saatte 3 kadın, eşleri tarafından acımasızca katledildi

Son 24 saatte İstanbul ve Ankara'dan 3 kadın cinayeti haberi geldi. İstanbul Küçükçekmece'de bir şahıs, eşini sokak ortasında defalarca bıçaklayarak katletti. Bağcılar'da da bir kadın, tartıştığı eşi tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Ankara'nın Mamak ilçesinde ise boşanma aşamasındaki eşini öldüren şahıs aynı silahla intihar etti. Daha fazla detay >>

1000

Yorumlar (94)

GÜLÜMSE KADERİNE:

Ortalıkta kriz var geçim derdi evleniyorlar borç ödemekten evlilikten bise anlamıyorlar birde hükumet bayan lara öyle Bi hak verdi ki evlen bosan erken emeklilik boşanma aşamasında erkek dusunuyo ben nafakami verecem karım başkasıyla yesin düşüncesiyle birde nafaka verse 2 kez evlenip evine bakamayacak sonra psikolojik hem kariyi hem de kendimi diyo Allah herkesin yardımcısı olsun çok zor günler

Yanıtla124786
Güven önemlş:

hiç bir şey öldürme ve ölümü haklı çıkarmaz. aklı selim adam hepsini aşar.

01
masteng aston:

Kriz vsr dedinya troller begenmemis

00
Ahmet Günaydın:

onunla alakası yok bizim millet hep kızını eğitiyor ama erkek çocuk gelince erkek dir yapar erkek söver erkek döver dedik durduk sonuç bu işte

00
Alkurt:

Hergun Kadın cinayeti,Aile Bakanı uyuyor, Milletin Vekilleri uyuyor, tüm bakanlar uyuyor, hatta tüm meclis uyuyor...Rahatsız etmeyelim... Ya Sabir...Yahu siz ne icin oralardasiniz, su kadın cinayetlerine acil çözüm getirin, bilmiyorsanız çağırın beni kökten çözerim...Allah,im Aziz Türk Milletine sabır ver

00
İmame Tesbih:

BM Güvenlik Konseyi'nin yapısının kökten değiştirilmesi gerekmektedir." Diyeceğine önce kendi ülkendeki adalet sistemini kökten değiştir.

Yanıtla73566
Ferhat Uras:

Adalet sistemi suç işlendikten sonra devreye giriyor. Toplumun psikolojisinin düzeltilmesine yönelik uygulamalar devreye girmeli. Bir insan birini öldürmeyi kafaya koymuşsa adalet sistemi bunu nasıl engelleyebilir? İdam cezası uygulanan ülkelerin çoğunda suç oranı çok yüksek.

00
osman baglar:

aile birliği kalmadı gidişat iyi değil eğitim eksik olması olayı daha da vahim kılıyor

Yanıtla26493
Uğur Ayhan:

Önceden eğitim çokmu iyiydi herkes çokmu eğtimliydi

00
Delii Yurek:

Peki neden diye sormuyor mu kimse? Hapiste atarsın bu çözüm değil. Hatta idam edersin buda çözüm değil. Çünkü kendisi intaar etmiş. Biraz düşünelim neden bu cinayetler işleniyor? Neden boşanmalar hat safada. Bu sadece benim fikrim ama katılırsınız katılmazsınız. Bu TV olsun internet olsun. Yerli diziler aile yapılarını bozuyor. Tiktok keza. Tiktok ve yerli diziler kaldırılmalı. Sebeplerini bilmiyorum ama bir erkek eşini ölürüyorsa. Sebebi %90 aldatıldığını düşünüyordur.

Yanıtla84396
Citoles Cipralex:

Yabancılarda da tiktok var, sorun tiktokta değil sorun yönetenlerde olmadın mı?Sen ve senin gibi düşünmesini bilmeyenler, onları başınızdan eksik etmeyenlerde sorun olmasın mı?

01
aydg:

anlatayım nedenini hemen; ceren özdemir,2.sını üni öğrencisi evinin önünde bıçaklandı. tanımadığı biri tarafından. katil zanlısı daha önce de bir çocuğu katletmişti.DIŞARDAYDI. Şule çet bir rezidanstan atıldı. iş adamları tarafından. zanlılar tutuklanmadı. tutuklanan zaten iyi hal vs dışarda. tavuk keser gibi kadın kesyrlar ve bunun adam akıllı cezası yok.karısını öldürenler genelde namus din diyorlar ama Allahın verdiği canı almayı hak görüyorlar. diyeceklerim bu.

00
abdullah turhan:

şimdi gidecek cezaevinde tavuk pilav komposto yiyecek 5 sene sonra aftan çıkacak başkasının başına bela olacak.şeriat olsa idam edilir.Kan davası olmaz

Yanıtla132225
Emrah0146 null:

şeriat olsaydı mesele bu duruma gelmezdi şeriat sistemi caydırıcılık sistemdir

10
Motto Premium Hotel info:

bırader ne kadar kolay özetlıyon,kendı hayatını da bıtırıyor,sor bakalım nedenıni.giden iki hayat..ordan konuşmak kolay.

00
Ramazan Karakuş:

Aldatma varsa orasını bilemem.

Yanıtla205147
Hasan Turk:

Erkekler aldatiyor nolsun simdi millet birbirinimi katletsin.

00
sinan çayırcı:

Aldatma falan yok aldatıyorsa yine erkek olan aldatıyor .

00
Citoles Cipralex:

Aldatan genelde erkekler oluyor ama bir tanesi katledilmedi şimdiye kadar

00
Cafer KILIÇ:

Hergun cinayet toplumun psikoloji bozulmuş

Yanıtla11292
Eruhlu:

Güzel bir ceza olmaz ise böyle olmaya devam edecek ölüm çok basitlesti insanlar korkmuyo rahat olmaya başladılar. Evet bi sonraki gün serbest bırakıldı haberini bekliyoruz..

Yanıtla43146
XYZ:

Seyretmeye devam mı????

Yanıtla18148
Sez null:

ya benimsin ya toprağın misali gibi...devlet acilen cözüm bulması gerekiyor!

Yanıtla21144
Sadık:

Cinayetin üçüde Chpnin belediyesi tuhaf degilmi.

Yanıtla501
Vatanperver:

Akp' ye yakınlığıyla bilinen başta Ensar vakfı ve benzeri kurumlarda da çocuk istismarları olmuştu, hatırlar mısın, yahut yaşın yeter mi?

00
ROTA ANIMALS:

Bravo müthiş bir zeka

00
Emrah Kurt:

kadına boşanmayı başarıymış gibi empoze edersen iş buralara kadar gelir.

Yanıtla1827
abdullah turhan:

bugün dolmuşta bi kardeşimizin gözünden yaş geldi.Merak edip sordum= Abi 7.000 kira 17.000 maaş adam kirayı 15 yaptı çık dedi.Ev bulamadım soğukluk oldu karım gitti ailesine boşandık... Kim suçlu sizce

Yanıtla142
Vatanperver:

Evi ve iyi bir maaşı olmadan evlenen suçlu. Bu devirde kadınlar sadece para ve mal mülk için evleniyor, bir lokma bir hırka devri geçti artık. Milleti önemli olan sevmek masallarıyla galeyana getirip evliliğe teşvik ediyorlar, bu devirde para yoksa aşk da yok.

00
Erdi Kaplan:

Kadına el değil dil kaldıran erkek. Önün de olanı taşımasın.!

Yanıtla2810
Kemal Polatsanlioglu:

Ölen Kadınlar Suclumu Gunahsizmi Bilemem Günahsızlarsa Öldürenleri Allah'a Havale ediyorum Şahsen Ama Şuda Bı gerçek ki devlet kadına öyle bı hak tanımışki iyi bı aile çocuğu değilse kadın of desen polisi arar olmuş bazıları keyfine arayıp uzaklaştırma bile alıyorlar Allah sonumuzu hayretsiz Allah kimseye yaşatmasın çok kötü ve vahim bı durum evli insanlar için en büyük imtihan esleridir

Yanıtla631
FLOZOF:

TEK ÇÖZÜM EVLENMEYİN !... bayanlar erkekler birde çocukların günahına hiç girmeyin...

Yanıtla331
Hüseyin Da:

Hiç kimse bahane aramasın nasıl yorumlar varya kadınları suçlar şekilde ayette Rabbimiz şöyle buyuruyor: Bakara Süresi 229 “ Boşamadan iki defa geri dönülebilir. Bundan sonra erkeğin vazîfesi ya güzelce geçinmek veya tatlılıkla ayrılmaktır” daha bize yorum yapma düşmez. Şayet olmuyorsa güzellikle ayrılmak gerek. Kimse kimsenin malı değil kasten cana koyan kişilerin aynısı ile cezalandırılması gerek.

Yanıtla623
Estetik Yoksunu:

Olay ayrılmak ama kanunlar karı-kocayı nafaka ve diğer haklar sebebiyle birbirine mahkum bırakıyor. Ayrıca sosyal desteğe ihtiyacı olana devletin bakması gerekirken ya kocaya ya kadına bu yükü veriyor. Türkiye'de kadının çalışma alanındaki oranına bakarsak bu ekonomide ayrılmasına rağmen yıllarca nafaka ödeyen erkek sizce ne kadar bu duruma katlanır. Kalan hayatı gene anlaşamadığı kadına bakmakla geçiyor. Sizce ADİL mi?

00
Abdullah Atik:

Boşanma davalarında erkeğin hiç bir hakkı yok gibi, dönüp dolaşıyor kadın hakları daha üstün kalıyor nafaka ve malın yarısı kadına kalıyor kadın zengin de olsa adamın malının yarısını alıyor bu ciddi bi konu çalış çabalı mutsuz ol erkeğin hayatının yarısını çal bu adalet değil , erkek günah keçisi olmuş .. ..

Yanıtla226
Emrah0146 null:

ALLAH c. c nün kanunlarına dönmedikce dünya da da agirette de huzur yok 100 yıldır laik sistem yasalarını görüyoruz iyi ye giden tek bir ley var mı

Yanıtla1115
gökhan yıldırım:

sebeplerin en başinda ekonomik kriz gelir.

Yanıtla123
Eyetullah Özdemir:

6284 HATİRALARİDİR İsallah bir an önce devletimiz bu yasaya el atması içimiz yaniyor

Yanıtla420
Kerem Kart:

insan öldürmenin karşılığı bu kadar ucuz olmamalı. gelsin idam

Yanıtla320
İlyas GÜNEŞ:

İstanbul sözleşmesi bir an önce tekrardan yürürlüğe girmesi gerekir

Yanıtla165
Kemal Sağlam:

Bir ülkeyi tanımak istiyorsanız o ülkedeki ölümlere bakiniz

Yanıtla218
ibos ibos:

Çıkarılan kadın yanlısı kanunlar ve sen korkma arkanda devlet var diyerek şımartılan kadınlar yüzünden erkekler kafayı sıyırdı, cezalar artırılsa bile ne yazarki, adam kendi kafasına sıkıyor, bundan daha büyük cezamı olur.

Yanıtla020
kadir köseoğlu:

olanları tasvip etmiyorum ama kadın cinayeti diye yapılan algılar aile birliğini mahvetti, 85 milyonda 3 vaka ortalığı ayağa kaldıracak bir rakam değil manasında söylüyorum. Ölenlere Allah rahmet eylesin ailelerine sabır versin.

Yanıtla127
resit sire:

Ne olursa olsun, hiç bir insan hakketmiyor öldürülmeyi , anlaşamıyorsan ayrıl kendi yeni bir hayat kursun , yaşasın

Yanıtla316
Motto Premium Hotel info:

hep hunharca oluyor,kımse nedenını araştırmıyor,bı sor bakalım neden.

Yanıtla512
Kemal Akman:

Aile birliğini temelinden sarsan 6284 sayılı yasa kaldırılmalı.

Yanıtla413
Serdar Naz:

hiç bir sebep öldürmek için bahane değildir kısasta hayat vardır

Yanıtla214
Carsambali:

Daha dune kadar askim canim falan filan diye esini sevdigini soyleyenler,bugun hic dusunmeden onu olduruyor..Evlenmeden once bin defa dusunsunler.Ayrica kizlar maganda tiplerin pesine dusmekten vazgecsinler..Cocuklari evlendirirken borc batagina sokmayin.Birakin su altin falan aldirma islerini.Sonucta evlenince yine ayni borca gidiyor altinlar..Sosyal medya,evlilikleri bitiriyor o ayri bir konu tabiki..!

Yanıtla115
Ozzy Bjk:

Kadınları yüceltip erkekleri yerin dibine sokacak , kadının bir sözüyle adamı içeri attıracak yasalar olduğu müddetçe bu gibi haberler gelmeye devam eder. Adalet eşit şekilde yazılmalı ve yapılmalıdır.

Yanıtla213
Ferhat Sezer:

Tabii ki yapılanları tasvip etmiyorum ve barbarca buluyorum ama kanun hep kadının yanında olunca, erkek çıkış yolu bulamıyor adam çaresizlikten kendini de öldürmüş ne diyeceksin bu duruma. Yasaların pozitif ayrımcılığa ve nafakaya son vermesi lazım. Nafaka sadece 18 yaş altı çocuğa ödenmeli, eşe değil.

Yanıtla114
Ahmet Güven:

Üç kadın cinayeti işlendi yazıyorsunuz ama sebeb ne acaba hiç bir insan severek evlendiği kadını öldürmez adam o hale nasıl geldi bu insanlar neden

Yanıtla311
ROTA ANIMALS:

Ekonomik krizin tabanda yansimasi

Yanıtla212
Muhammed Aydın:

İdam diyenler bunu yapanlar zaten intihar etmiş insanları hapse atarak asarak çözülmez bu insanların pisikolojisini düzeltmek gerek kimse keyfinden bi hayat ve beraberinde kendi hayatını yakmaz

Yanıtla311
Seydo:

Arabistan

Yanıtla85
Alihan Toros:

Guvenli sokaklar . Akp MHP güvencesi

Yanıtla310
Recep Aydın:

EKONOMİ EKONOMI EKONOMİ

Yanıtla39
Hülagü:

Hani İstanbul sözleşmesinden çekilince ne oldu ? Oh ne ala köpekleri kısırlaştıracağına öldür , sözleşmeyi uygulayacağına kaldır .

Yanıtla64
Abdullah KARAMAN:

Kadınlarımız yasa ile verilen kadın haklarını yanlış anlayıp evlerine gelmez oldular en ufak tartışmada eşine boşanalım diyor. Türk erkeği bunu kaldıramaz tabiki öldürür. sebebi bu gereksiz yasaları çıkaranlardır.

Yanıtla18
Estetik Yoksunu:

Devlet olarak aile birimindeki tek yükü ERKEK e vermeye devam edip, sosyal devletin yapması gerekeni boşanma aşamasındaki ERKEK lere yüklerseniz olması en doğal durum gerçekleştiriyor. Bu insanlar anlaşamıyor boşanmak istiyorsa devlet gereken önlemleri alıp insanları birbirinden sağlıklı şekilde boşaması gerekiyor. İnsanlar anlaşamayıp boşanmak isterken nafaka o bu diyerek diğer kalan ömürlerinde de birbirlerine mahkum ediyorsunuz. Hak hukuku adaletli sağlayın.

Yanıtla09
Hasan Ağa:

Layık düzen özgürlük cezaları Yok daha ne bekliyorsunuz cumhuriyetin yasalarından

Yanıtla54
Alpingo Bey:

Sorun sadece erkeklerde olamaz , sosyal medya aldatma vakalarını aşırı arttırdı

Yanıtla08
Canan Demirtaş:

Tek taraflı düşünmemek lazım

Yanıtla26
Temha Arak:

şu ata sozunu severim....ateş olmayan yerden duman çikmaz.

Yanıtla34
Muzaffer Çağla Özcan:

Kıssasta sizin için hayır vardır.

Yanıtla16
Safe Safer:

Kıyamet alametleri

Yanıtla16
Mucahit Kocyigit:

Ekonomik buhranın sonuçlarıdır bu yaşananlar hatta idam getirilse dahi cana tak ettikten sonra istersen yak farketmez ekonomi bozulması =akıl sağlığı bozulmasıdır

Yanıtla24
Yusuf Kanat:

hükumet kadınları şımartırsa böyle olur

Yanıtla06
1 2
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title