Haberler
Güncelleme:
Abone Ol

İngiltere Başbakanı Rishi Sunak'ın programa çıkmak için bir OnlyFans modelin arkasında sıra beklemesi tepkilere yol açtı

İngiltere Başbakanı ve Muhafazakar Parti lideri Rishi Sunak'ın, dövme sanatçısı Becky Holt ile çekilen bir fotoğrafı sosyal medyada gündem oldu. Sunak, This Morning programında Holt'un dövmelerini sergilediği sırada arka planda görüntülendi. Bu durum sosyal medyada ve basında geniş yankı buldu. Eleştirmen Ryan Coogan, Sunak'ın bu durumunun garip ve utanç verici olduğunu ifade etti. Daha fazla detay >>

1000

Yorumlar (15)

Zaky:

Demokrasinin oldugu yerde normal. Herkes vatandas ve esit oralarda. Irak, suudi, katar ve bilimum 3. Sinif ulkelerde siyasetci sultan gibi yasar.

Yanıtla76187
Alper Ersoy Kocman:

Aynen oyle. Bir zamanlar Yemen'de bulunmustum. Heryerde ayni adamin resmi asiliydi. Taksiciye sordum, kim bu adam dedim? Kral dedi. Heryerde gormek pek hos degildir herhalde diye sordum. Oyle ama bizim fikrimizi soran yok dedi. Bizdeki siyasetcilerin resimlerini sokakta, heryerde gorunce aklima Yemen krali gelir. Su an Hollanda'da yasiyorum. Kimsenin resmi sokaklarda asili degil. Kimse de benden ustun degil.

440
YalancıSavar:

Alper Avrupa da da parayı veren resmini asıyor

1211
Cihans:

Avrupada nornal boyle seyler takilmayin herkes esot sirasini bejleyecek

Yanıtla41111
rihamma baxhiyeva:

Bu kadar abartılacak bir durum yok bu gelişmiş ülkelerdeki gençlerin çoğu devlet başkanlarının adını bile bilmiyordur..

Yanıtla28100
Baba Yabgu:

Çok ayıp niye sıra bekliyorsun hemen dalacaksin hatta makam aracinla emniyet şeridinden cakarlari yakarak gideceksin yollardan geçerken trafiği kapattiracaksin peşine ordu takacaksin kendine gel sen basbakansin

Yanıtla1574
Duygu Sogan:

Ciddi söylüyorum hiçte utanç verici değil.Biz alışmışız sırtımızda taşımaya 5 para etmeyen insanları.Çok medeni bir durum.Ne olursan ol sıranı bekleyeceksin.Önceliğin nedir?Sen de ben de fani değil miyiz?

Yanıtla1460
Osman Altunok:

Bizde benzer goruntuyu ancak bir sonraki milenyumda gorebiliriz belki

Yanıtla1452
Alpingo Bey:

Alışmışsınız koyunluğa

Yanıtla1439
Gjerj Kastoroiti:

ekepe ve biz

Yanıtla2028
Halil yılmaz:

Program yapımcıları başbakanla Toshack geçmiş.

Yanıtla813
Altay Bozkurt:

MUUUAHHAHAHHAHAHAHAHAA :)))

01
ARSLANOĞLU Hakan:

Dövme sanatçısının görünmeyen yerlerinde de dövme var mıdır.

Yanıtla411
SAMET TEMAS:

ne normali ya. sadece biz anormal demiyoruz, eleştirmen ryan coogan GARİP VE UTANÇ VERİCİ demiş, adam ingiliz. durum da normal falan değil.

Yanıtla21
YalancıSavar:

Sonuçta kukla bir başbakan. Hint kökenli olduğu için kraliyet ailesinin bahçıvanının giydiği kırlangıç kuyruklu ceketi bizim başbakanlar cumhurbaşkanlarına bile giydirdiler.

Yanıtla11
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title