Haberler
Güncelleme:
Abone Ol

RTÜK Başkanı Şahin: Eşim ve kızımla dizi izleyemiyoruz

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, Medya Buluşması İstişare Toplantısı'nda reytingin kaygısıyla, değerlerin ve kanunların göz ardı edilmemesi gerektiğini belirtti. Şahin, ailesiyle birlikte dizi izleyemediğini söyleyerek "Öyle yerler oluyor ki kapatıyorum. Diyeceksiniz ki 'Ne güzel kumanda var, kapatsın.' Herkes bu bilinçte oluyor mu sizce?" diye sordu. Daha fazla detay >>

1000

Yorumlar (7)

Narter Nart:

Sizinki eksik... Bizde diktatörüze yöntemimle.... Benim reisliğimde olan evde.... TV Kanalı seyretmek yasak... Yanlı ve niteliksiz her şeyden ailemi korumam gerekiyor. Kontrollü ve Sınırsız İnternet ile Öğretici Sosyal Medya Kullanıcılığı... Eve döndüğümde belgesel quizi bile yapıyorum... Sizede öneririm.

Yanıtla620
Yasef Behar:

Yaaa son günlerde çok opusmelı ateslı sahneler var. Bunlar hepsi yasaklanmalı

Yanıtla319
sade vatandaş:

gerçekten bende rütük başkanıyla aynı görüşteyim ama haber kanallarına taraflı davranıyor rütükün kontrolü iktidarın elinde rütük muhalif yayın yapan ama özgürce hareket edip sorunları açıklayanlara baskı aracı olarak kullanılıyor

Yanıtla319
bekir yapici:

gercekten tv kanallarinda aile yapimiza genel kültür ve ahlaka uymayan uyusturucuya siddet ve silaha özendiren dizi ve programlarin erken saatlerde yayinlanmasina ve yas sinirlamasi olmamasina karsiyim peki o zaman niye görevini yapmiyor kim engelliyor ayrica demekki kendileri 0-24 muhalif kanallari izleyip ne kadar ceza yazilmasi gerektigini düsünmekten dizi izlemeye zaman buluyormus onuda ögrenmis olduk.

Yanıtla119
cano:

Kardeş kısa ve net; Eğer bu haber doğru ise, o kurumun başında bir dakika durman ülke için zarardır.!!

Yanıtla08
ömer diker:

Gereğini yap o zaman laf salatası yapma

Yanıtla13
YUSUF ALPASLAN:

yetki sizde,ne yi bekliyorsunuz.yasaklayın. 18 izlemek isteyen internetten izlesin.çıkarın yasayı kimse bişey demez.aradan illaki karşı çıkan olur,ama toplumun geneli destekler.

Yanıtla12
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title