Haberler
Güncelleme:
Abone Ol

Kilise saldırısında hayatını kaybeden Tuncer Cihan son yolculuğuna uğurlandı

İstanbul Sarıyer'de Santa Maria Kilisesi'ndeki silahlı saldırıda yaşamını yitiren Tuncer Cihan'ın cenazesi, İstanbul'da defnedildi. Cihan'ın aile üyeleri gözyaşlarına boğulurken cenazeye İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Latin Katolik Cemaati Ruhani Reisi Massimiliano Palinuro da katıldı. Daha fazla detay >>

1000

Yorumlar (6)

Timur:

Ölene baş sağlığı dileriz, tamam. Ama kimliğinde İslam da yazsa, Hristiyanlığa sempatisi olduğu anlatılan ve Kilisede ayinde ölen birine İslami cenaze töreni düzenlemek, tabutuna İslami örtü sermek nedir? Ali İmran 85: "Kim İslâm'dan başka bir din ararsa ondan asla kabul edilmeyecek ve o ahirette de zarar edenlerden olacaktır." Bu adama Kilisenin sahip çıkması ve Hristiyan mezarlığına gömmeleri gerekirdi.

Yanıtla1159
Hakan Celik:

Allah'tan silahları tutukluk yaptı,yoksa bu yobazlara var ya Allah fırsat vermesin

Yanıtla542
özgür:

şehit mi değil mi

Yanıtla323
hACI abi:

Türkçe heeee Allah buyuktur... direk kafir oldunuz o sekilde riza kim gosterirse

Yanıtla121
MoonShine:

Niye Allah sadece arapça mı büyüktür?

01
MoonShine:

Bir sürü yobaz yorumu okudum. Ben de zamanında kilise ve sinegog gezdim merakımdan. Hatta yabancıların gelip ziyaret ettiği camilerimiz gibi, bende yurt dışına çıktığımda mimarisini beğendim bir kiliseye girip gezerim. Kısacası az aklınızı çalıştırın. Adam musliman ama kiliseye belki gezmeye gitmiş. Yoksa neden müsliman mezarlığına gömülüp müzliman örf adetiyle yolcu edilsin. Yemin ederim yobaz olduğunuz kadar ıq nuzda düşük.

Yanıtla14
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title