Haberler
Güncelleme:
Abone Ol

36 yıldır gece gündüz oturarak uyuyor

KOAH hastası olduğu için 36 yıldır oturarak uyuyan Muzaffer Işık için hayat çok zor ilerliyor. Geceleri çocuklar gibi ağladığını belirten Işık, "Sandalyede uyuyunca millet 'Eyvah amcaya bir şey oldu' diye telaş ediyor" dedi. Daha fazla detay >>

1000

Yorumlar (6)

Ahmet Tul:

Rabbim acil şifalar versin inşaAllah

Yanıtla291
Raşit Tanış:

Amca Allah sana acil şifalar versin çok üzüldüm ayakların kesilecek die acın içime oturdu tez zamanda inşallah sağlığına kavuşursun ??

Yanıtla240
Ramazan Karakuş:

Bende 12 yıldır 120 kiloydum oturarak uyurdum,altıma iserdim,Rabbım zamanın geldi dedi 3 yılda 50 kilo verdim şu an 70 kiloyum çok iyi oldum eskiden yağ oranım %55 idi şu an 14.Cok yürüyüş yaptım ve protein tüketim tabi arada kaçamaklar oldu Önemli olan süreklilik ve sabır

Yanıtla234
hakan gardas :

Allah Şafi ismiyle bir an önce acil şifalar versin,

Yanıtla017
Aslan Öztürk:

Allah yardımcısı olsun

Yanıtla013
crep toneyte:

Koah hastaları için CPAP cihazı var devlet bunu size ücretsiz veriyor rapor yolu ile alınıyor aynısını babamda yıllarca kullanıyor gece uyurken takıyor cihaz sana belirlediğin basınçta hava pompalayıp ciğerlerini oksijenle dolduruyor ve bunu koah hastası olan birçok kişi biliyor oturarak uyumana gerek yok amcacım.

Yanıtla05
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title