Haberler
Güncelleme:
Abone Ol

"Pandemi hortladı" diyen CHP'li vekilden Bakan Koca'ya: Yoğun bakım doluluk oranları hangi seviyede?

Koronavirüs ile birlikte Influenza enfeksiyonlarının arttığını ve yoğun bakımlardaki doluluk oranlarının yüzde 100'e yaklaştığını belirten CHP Ankara Milletvekili Dr. Murat Emir, konuyu TBMM gündemine taşıdı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın cevaplaması istemiyle soru önergesi veren Emir, "Büyükşehirlerdeki şehir hastaneleri ile devlet hastanelerinde yoğun bakım dolululuk oranları hangi seviyededir?" dedi. Daha fazla detay >>

1000

Yorumlar (19)

Nimet Soylu:

Millet hastalıktan kırılıyor bu sefer işin muhalefeti sağı solu yok nasıl girdi bu hastalık bu memlekete bu koronadanda beter ve maske yok okulla ilgili tedbir yok bir açıklama yapın gerçekten çocuklar herkes hasta herkesde aynı şikayet

Yanıtla25146
ADANALI :

millet salgından değil! yeterli ve sağlıklı beslenememekten kırılıyor! saçma sapan 3 harfli mağazalardan ucuz diye aldığımız ürünler bağışıklık sistemimizin içinden geçti. sorumlusu kim? ben değilim heralde :)

Yanıtla12148
Erdinç erbay:

alkışlıyorum seni helal

560
Mustafa Demir:

Devlet hastaneleri çok kötü!...Nerde kontrol nerde temizlik, nerde disipli?....

Yanıtla42115
Murat Kılıç:

Hastaneler 2000 öncesine döndü. O zamanlar muayene için sıraya girerdik iyi kötü muayene olurduk. Şimdi randevu yok. Bul bulabilirsen. Bu sağlık bakanında bir sıkıntı var ama ne.

Yanıtla34113
Fatihaziz:

o kadar hastane boşuna yapıldı diye laf ediyordunuz. şimdide dolu diye laf ediyorlar. ne alaka :?

Yanıtla8158
ŞENOL :

Hastaların çok olup hastanelerin dolması iyi bisey mi sacma sapan yorum yapma

23
girilmez:

hastaneleri neden yaptınız ki diyen saçma salk bir soru soran chp zihniyeti şimdi neden dolu diye soruyor vizyonsuz siyasetleri ellerine yüzlerine bulaşmaya devam

Yanıtla6955
Erdinç erbay:

Dikkatsiz ucuz beslenme nedeni hastahane çok olması sadece geçiştirir derman olmaz.o yüzden kendini biraz sorgula

1241
ihtiyar:

Erdinç boş yapma hemen hemen heryıl salgın hastalık vardı zaten eskisi de yeniside aynı ne alaka beslenmeyle virüs beslenene girmiyorum mu diyordu

2813
Onder Yildiz:

Hastane yapmak sorun değil yeğen, önemli olan içine yeterli personel doktor koyabilmekte.Randevu yok,mülteciler ,Müslüman kardeşleriniz tuzu biberi üstüne.

522
girilmez:

ERDİNç kardeşim kafelerde kahve çay içip lokantalrda hazır gıda yemekten oluyordur, kurye lerede yazık adamlar yiyecek yetiştiremiyor az evde sulu yemek sebze ile beslenin

15
Erdinç erbay:

Haklı grip diyenler bir ayda antibiyotik ile atlatamıyor

Yanıtla224
SadeVatandaş:

Hastanede derdimizi anlatamıyoruz. Sevgili doktorcuğum telefondan başını kaldırıp ilgilenmiyor. Asistanı adamı döver gibi soru soruyor. Benim babam, atam ve atamın atası bu topraklarda mücadele etti. Eşim doğum yaptığında hep mülteci doluydu doğum katında. Mültecilerin masraflarını kim karşılıyor? Ya da onlar bu vatan için ne yaptı da bu hizmeti hakediyorlar. Biz bunun bedelini yıllardır ödüyoruz? Ömür boyu ödemeye devam mı edeceğiz?

Yanıtla311
Altay Bozkurt:

SUCUKLARI OTO YIKAMA SERVISINDE YIKAYAN ÜLKEDE SAGLIK SORUNLARI PEK SASIRTICI DEGIL! ALMANYADAN BUNLARI SEYREDIYORUZ. BUDA SU DEMEK, TÜRKIYEDE GIDA SAGLIGI DENETLEMESI SIFIR ! KIRMIZI BIBERE TUGLA TOZU, BEYAZ PEYNIR, PIRINC, ZEYTIN HER GIDA ÜRÜNÜNDE SAHTEKARLIK VAR.

Yanıtla012
ayh:

Hem devlet hem ozel hastaneler tika basa dolu. Doktor domuz gribi ve yeni bir tane daha virusten bahsetti. Ozellikleri cocuklari cok etkiliyor dedi. Herkes cocuguna dikkat etsin.

Yanıtla17
Serhat Güneş:

Vatandaşlar bilinçli olsa elini sık yıkasa hastayken toplu ortamlara girmemeye gezmeye gitmemeye dikkat ederse influenzadan bir ölçüde korunabilir. Her şeyi devletten beklemeyin kendi sağlığınızı önce kendiniz düşüneceksiniz.

Yanıtla15
Tutankamon Hoca:

Arap kardesleri yabancı kontenjanından okutup doktor yapın hep hakim savcı avukat olmasın

Yanıtla33
ekrem celebi :

Su adam istifa etmediya bakanliktan veya tekrar saglik bakani yaptilar yaaa bu ulke asla duzelmez

Yanıtla23
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title