Haberler
Güncelleme:
Abone Ol

Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü, Portekiz'de "Helal et" bulamıyor

Portekiz'in Benfica takımında oynayan A Milli Futbol Takımı'nın yıldızlarından Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü'nün "Helal et" sohbeti dikkat çekti. Yıldız futbolcularımızın, Portekiz'de helal kesim et bulmanın zor olduğundan bahsettiği video kısa sürede binlerce etkileşim aldı. Daha fazla detay >>

1000

Yorumlar (20)

Mert Kalyoncu:

Derdinizi seveyim. Top oynayarak dolar milyoneri olmuşsunuz. Biz etin hiçbir türlüsünü temin edemiyoruz pahalılık yüzünden.

Yanıtla19762
Babayaro:

Allah sizden razı olsun

Yanıtla22178
A Alkan:

Neyle uğraşıyoruz kullandıkları parfüm helalmi

Yanıtla12242
Muhammet Aygün:

Biri bizimkilere yabancıların kestiği sığır koyun keçi etinin yiyilebileceğini söylesin. Dinen uygun.

Yanıtla8621
M C:

Arkadas hocalar müftüler fetva veriyor! hiristiyanin budistin kestigi et yenilir diye! besmele sadece kurban keserken cekilir diyorlar!! helal et diye bir kesin türü yok diyorlar.

Yanıtla8322
Köfteci Jardel:

Lüks ve şatafat içinde yaşıyorsunuz. Vatandaş et bulamıyor et.

Yanıtla5518
Firat Tas:

Portekiz de koyun keçi inek yok muymuş

Yanıtla5120
MEHMET EMİN BİRGÜL:

yani derdiniz bu mu al bi kurbanlık kes koy dolaba . sanki baba evde hep pirzola biftek yiyorlardı.

Yanıtla2113
Fırat Soydan:

Ne dert ne dert

Yanıtla2210
bekir yapici:

avrupada helal et etiketi 10 yil kadar önce moda oldu ayrica helal yazisi sözü ne kadar gercegi yansitiyor o mechul cünki AB ülkelerinde kanunen hayvanin kafasini veteriner kontrolünde sadece ehliyetli kisiler kesebiliyor onlarda genelde baska dinden büyük bas hayvanlari mermiden cok daha güclü havali aletle veya hayvanina göre verilen elektirik akimli sokla kesiyorlar cogunlukla bu hayvanlar uyusukken degil can cekisirken kesiliyor Türk marketlerine etler bile % 100 bu mezbahalardan gelir.

Yanıtla42
bekir yapici:

portekizde agirlikli olarak sigir koyun ve keci eti yenir, domuz eti genelde sucuk salam, cinsinden seylere katki ve but kismida özel kurutulmus tütsülenmis olarak kullanilir.

Yanıtla01
Yılmaz AVCI:

Koyun yokmu alın kesin dolabınıza yerleştirin yok nedir

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title