Haberler
Güncelleme:
Abone Ol

İsrail, Lübnan'ın başkenti Beyrut'u vurdu

Hizbullah tarafından düzenlenen ve 12 İsraillinin öldüğü Golan Tepeleri'ndeki saldırı sonrası İsrail'in tehdit ettiği Lübnan'dan dumanlar yükseldi. Başkent Beyrut'ta şiddetli bir patlama meydana geldi. Saldırı, Beyrut'un Dâhiye bölgesindeki işlek caddelerin üzerinde bulunan birden fazla binaya yönelik gerçekleştirildi. İsrail ordusu, Mecdel Şems saldırısından sorumlu tuttuğu bir Hizbullah komutanının hedef alındığını duyurdu. Öte yandan Hizbullah komutanı ise saldırıdan sağ kurtuldu. Daha fazla detay >>

1000

Yorumlar (40)

Mert Kalyoncu:

Ortadoğu binlerce yıldır bu halde. Ben Tarih bölümünde Lisans öğrencisiyim. İslam dininden çok önce bile Ortadoğu bu haldeymiş. Neden bilmiyorum ama kan ve gözyaşı hiç dinmemiş o topraklarda son 4000 senede. Ara ara sulh dönemleri olsa bile sonra tekrar savaş ve çatışmalar başlamış.

Yanıtla13162
Yusuf GÜÇLÜ:

Batıdan doğuya Dünya binlerce yıldır savaş halinde.

611
Mert Kalyoncu:

Ortadoğu kadar değil.

014
Netherill:

insanlığın var olduğuna inanıldığı bölgedir orta doğu... ayrıca kutsal mabedler kudüs, piramitler vs. olan yerler. teknoloji ile birlikte petrolun en çok çıktığı yerdir orta doğu. burada savaşın bitmemesi o kadar normal ki. çünkü büyük bir güç yok burayı savunacak. sağlam bir suriye türkiye mısır vb. ülkelerin biri dünya ülkesi olsaydı bu israil abd vs. ülkeler burda savaş çıkarmayı bırak adını bile anamazlardı.

29
YalancıSavar:

evlet İslamdan önce de bu bölge hep dünyanın merkeziyle. Anadolu da Hitilerden Etilere Etilerden Friglere Romalılardan Lidyalılara farklı farklı milletler yok olup gitti. Dünyan merkezi bu bölge. Adam taa Amerika dan gelip burada hüküm sürmeye çalışıyor. ne diyeceğiz Buyur abi mi diyeceğiz?

12
aRMa 1979:

Korktuumuz basimiza geldi yazik savas basladi

Yanıtla40129
Salih Kandıralı:

Savaş 2001 de zaten başlamıştı zaten sadece biz seyrediyorduk. Şimdi Oyuna dahil oluyoruz.

4396
Ali Tokgönül:

Savaş başlayacak tabi ki , taş atana gül atmayacakları belli bir şeydi . Size bir şey diyeyim mi . savaş hamasın umurunda değil , nasılsa füzeleri atıp kaçıyorlar , olan bebelere ve yaşlı kişilere oluyor ... Ne denir " Rüzgar eken fırtına biçer " Bir de İsrail'e birileri girecekti (!) aman fazla gecikmesin .

3325
İzzet :

korkma savaş başlamaz kimsavasacaki savaşbaslasin

1329
Hiçliğe Yok Olmak Sihir mi Sayılır:

Lübnan tüm arkadaşlarından temasını kesmeli ve yeni arkadaşlar bulmalı. Resmen bir yanlışlık var. Herşey değiştitilmeliki savaş dursun. Düşmana veya arkadaşlarada zarar gelmemeli. Sadece temas kesilmeli ve yeni arkadaşlar bulunmalı.

327
Erol Birol :

Salih nasıl dahil oluyoruz ben anlamadım anlatabilirmisin? Yoksa rüyandamı gördün? Mehmetçik eğer TC topraklarına saldırmaya bir devlet teşebbüs ederse o zaman oyuna bizde katılırız.

28
Murat Kuş:

Türkiye korkak ülke korkma girmez savaş

21
Dağıstan:

Savaş mavaş başlamaz. Denizdeki gemiler de Beytur'u bombalamaya başlarlarsa ,Lübnan'dakiler ,komen ,eller yukarı. Ne dürziler ,ne hizbullahçılar, ne diğerleri İsrail'in ( ABD nin ) gücü katşısında savaşa falan giremezler. Neleri var , Rusya ve Çin ne kadar yardım edebilecek. Onlar Abd ile savaşmayacaklarına göre , pansuman tedbirden öte gidemezler.

00
Hiçliğe Yok Olmak Sihir mi Sayılır:

Sayın Lübnan.. Lütfen tüm temasını herşeyden kes ve yeni haber ajansları bul. Onlara bilgi ver. Belki TARAFSIZCA tarafını tutarlar ve savaşlar durur. Herşeyi değiştir sayın Lübnan. Değişmez ise galiba yön görülen yöndür yani kötü yöndür.

Yanıtla10616
MM İİ:

Kafa at

414
GENCOLAR null:

tepik at

17
ekrem celebi :

şu bahar candan ve nıhal candan kardeşleri fazla izleme hasar bırakmış sende

13
Alkurt:

Mmİİ, guldurdun beni sağ ol. Tabii Lübnandakilerede sabır, başsağlığı ve sabır diliyorum.

13
Erkan Arslan:

Harbiden Adam Cim Bicen Makina Gibi öyle Atiyorki Kendisi Bile Lübana Gider Gibi Oldu

02
Hiçliğe Yok Olmak Sihir mi Sayılır:

Sayın Lübnan.. Patlama belki savaşın başlangıcıdır olabilir. Lütfen DEĞİŞİKLİKLER yap taaki kötü olaylar durdu. Yani mesela değiştirebileceğin herşeyi değiştirmeye çalış. Mesela belki ülkenin ismini bile. Yani nasrafsızca olabilen herşey.. denenmeli.

Yanıtla7913
MM İİ:

Kafa leyla

448
Hiçliğe Yok Olmak Sihir mi Sayılır:

nasrafsızca = masrafsızca. (yazı hatası yapmışım)

2810
Hiçliğe Yok Olmak Sihir mi Sayılır:

Sayın Lübnan.. Bir kavgada bir yumruk atılır. Yumruğu atan.. sanki ISINMIŞ ve bir ROTA yani YOLA saplanmış gibi.. Yumruk atmaya devam edebilir. Bu patlamayı boş vermemek lazım. İlk yumrukdur olarak görmek lazım. Yumruğu atana zarar vermekde olmaz MANA nın kitabında. En iyi çözüm KAÇMAK. Mesela bir sürü şeyi değiştir. Tüm haber ajanslarından temasını kes. Sana tekrar dönen haber ajansları.. güzelce haber yazmaya söz verirlerse tekrar arkadaş ol o haber ajansları ile. Herşeyi değiştirmelisin.

Yanıtla668
MM İİ:

Kafa yanmış

730
VEFA:

İnanç, din ayrılıkları başka hiçbir nedeni yok.

2014
Gerçekler Ağırdır:

Tatil sezonu açıldı Türkiye için mülteci turistler yakında geliyor.

Yanıtla1519
MM İİ:

Farklı bakış açısı ama yanılıyorsun

56
Çağatay Çetin:

Ortadoğu düzelmez malesef savaş daha da büyüyecek. Hazırlıklı olmak lazım.

Yanıtla227
Fatih Apaydın:

Savaş iyi bir şey olmasa da başladıktan sonra bir şeyler yapmak zorunda kalırsınız

Yanıtla124
Mehmet :

"aralarında çocukların da yer aldığı 12 kişi"... Hayır, hepsi çocuk... Çocuklar kim olursa olsun her daim masumdur. Hizbullah futbol sahasına roket attı, 12 çocuk öldü. Doğrusu bu. İsrail de Hizbullah da masum değil. Olan masumlara oluyor.

Yanıtla213
İsmail Atış:

Audi Arabistana ne Zaman sıra gelir acaba biz kaçıncı sıradayız bunlar önemli detaylar ona göre kınama yapalım

Yanıtla312
mert barlik:

Skoda Arabistan olmasın o?

09
JY:

BMW ARABİSTAN:)))

04
Karaşal:

Bu işin sonu “Ermeniyi dövdürmeyecektik”olacak

Yanıtla61
muratemre yılmaz:

Müslüman ülkeler hala seyrediyor ve susuyor..

Yanıtla05
Buğra Er:

Sıra bizede gelecek bop işliyor

Yanıtla13
Abdullah Deyerli:

Sadece bizimkiler yeni bir bakış açısı geliştiriyor hikayeler eski sakın olun

Yanıtla03
Karl Yobazboğan:

Pandora’nın kutusunu açtıktan sonra pişmanlık başlıyor.

Yanıtla02
ömer ihsan muşlu :

BU HABERLERE BAKIP ATATÜRK SEVGİSİNİ İÇİNİZE SİNDİRİN.

Yanıtla02
Semih AKDOĞAN:

3. dünya aksiyonuna hoş geldiniz... hedef 500 milyon insan... ama aralarında biz yokuz, saygılar!

Yanıtla20
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title