Haberler
Güncelleme:
Abone Ol

Kırşehir'de altın madeni isyanı! Siyanür tehlikesiyle karşı karşıya olan bölge için çağrı

Kırşehir'in Mucur ilçesine bağlı Dağçiftliği Köyü'nde altın madeni arama çalışmaları yapılıyor. Ancak bu durum bölgenin yok olması riskini beraberinde getiriyor. Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Haberler.com'a yaptığı özel açıklamada maden çıkarılmasına karşı olmadıklarını fakat siyanür ve diğer kimyasalların kullanılmasının çevre açısından endişe oluşturduğunu söyledi. Daha fazla detay >>

1000

Yorumlar (18)

YalancıSavar:

Köylüler birleşin kendiniz bir maden şirketi kurun, kendiniz siyanürsüz şekilde çıkarın. Bölgenin önde gelen zengini falan yok mu? Veya Beleidye bir şirket kursun kendiniz çıkarın. Sadece

Yanıtla17165
Mevlüt:

Çok biliyorsun ya. Kanunen bütün dünyada olduğu gibi bizde de madenler devlete aittir

6639
Mevlüt:

Cahillik kötü bir şey.

1223
A. Erol:

bir an için düşündüm. kırşehir yok olursa türkiye ne kaybeder? HİÇ

Yanıtla13830
İbrahim Demirel:

Ben Kırşehir’liyim, Kırşehir ülkemizin küçük şirin bir şehridir. Genelde vatanına, bayrağına bağlı insanlardan oluşur. Neden rahatsız etti Kırşehir’in varlığı?

1176
İbrahim Demirel:

Binlerce yıl, bir çok medeniyete ev sahipliği yapmış bir ildir. Ayrıca hemen hemen tüm Türkiye’nin sevgisini, saygısını kazanmış bir sanatçı olan Neşet Ertaşın memleketidir. Eminim hakkında hiç bir bilgiye dahi sahip değilken gelmiş buraya yorum yazmışsın.

453
Yasar Unal:

Türkiye'de yapılan sınavlarda her zaman ilk beş içerisinde yer alan insanların çocuklarına kaliteli bir eğitim aldırmak için tayin istedikleri bir şehir olan Kırşehir için ancak bu kadar abuk subuk bir yorum yapılabilirdi.

624
İzzet Ulaş 2:

Adı üstünde Kır şehir. Sanki ormanları, ağaç varmış gibi.

Yanıtla9021
Anormal vatandaş:

yoruma neden eksi verdiniz kırşehirde her taraf taş toprak çöl gibi alanlar hatta çiçekdağı boztepe nin çöl denen köyleri var alışmışsınız otomatik tepki göstermeye ha bu çıkan altın peşkeş edilir mi evet yoksa doğada hiç bir kayıp olmaz şu anda bir çok yerde taş ocakları çalışıyor

93
Ata_Mete:

Boşuna yırtınma başkan,reisten iyimi bileceksin

Yanıtla7529
Doğrucu Mahmut:

Hayret farkedip söylemiş.uyanın artık

Yanıtla1062
Yaşlılar Yapamıyor ise Demekki Yapmamalıyız:

Ben çok arazimin olmasını istemem çünkü hiçliğe kaybolma vakti geldiğinde.. tüm arazimi kendim ile beraber hiçliğe götürmem gerekmez mi ?

Yanıtla323
Yaşlılar Yapamıyor ise Demekki Yapmamalıyız:

Sayın "KILIÇ ASLAN" ben ekmek yerine pirinç puşirip yiyiyorum davul fırınımda. Pirinç yetiştirmek daha kolay olabilir. Un a gerek kalmaz. Ara sıra pilav veya ekmek yerine patates yiyiyorum. Yani ekmek olmasada oluyor hayat ?

92
KILIÇ ASLAN:

Yediğiniz ekmeğin unu nereden geliyor ? Balkonlarda saksıda yetişen buğdaydan mı ? 3-5 dönüm araziniz olsa öküzle mi süreceksiniz, traktör masrafını çıkaramaz malum. Büyük arazilerinizin olması doyumsuz olmanızı gerektirmez ama küçük araziler özellikle hayvancılıkla uğraşanlar için yetersiz kalır.

36
İsmail Atış:

Lozan bitti şimdi yer altı yer üstü kaynaklarıni yabancılara satma zamanı geldi

Yanıtla41
Mustafa Genc:

Selahattin başkanın yanındayız gücümüz yetmese'de safımız belli olsun ülkeye faydası olmayacak yandaş şirketleri zengin edecek çevreye doğaya suya insan sağlığına zarar verecek bir proje.

Yanıtla00
Anty-Partizan:

Yerli ve Milli Imkanlar Ile Cikarilip, Hasilatin Yerel ve Milli Halka Pay Edilecegi Muthis Bir Proje..Di mi ?

Yanıtla00
Caner Alp:

Tabi tabi:) Halka pay edildiğini gördün mü hiç.

00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title