Haberler
Güncelleme:
Abone Ol

YAŞ toplantısı öncesi Erdoğan'dan Anıtkabir ziyareti! İşte Özel Defter'e düştüğü çarpıcı not

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yüksek Askeri Şura toplantısı öncesi YAŞ üyeleriyle birlikte Anıtkabir'i ziyaret etti. Erdoğan, Özel Defteri'e "Son günlerde yeniden hortlayan yayılmacı emelleri karşısına gereken her türlü tedbiri alarak vatanımızı, milletimizi, devletimizi ve milli çıkarlarımızı sonuna kadar korumakta kararlıyız. Bölgemizi kan deryasına çevirmek isteyenlere fırsat vermeyecek, kendi vatandaşlarımızla birlikte dostlarımızın da güven kaynağı olmaya devam edeceğiz" ifadelerini yazdı. Daha fazla detay >>

1000

Yorumlar (22)

Erol Birol :

Atamızın bize gösterdiği yoldan gittiğim sürece bize hiç birisi birşey yapamaz. Gücümüzü CUMHURİYET ten alıyoruz. Toprağımızı memmetcik her zaman koruyacak güce sahiptir.

Yanıtla57147
Tutankamon Hoca:

Türkiyeye gelen milyonlarca insanın aldıkları şirketlerin lüx binaları işyerleri Türk garibanlar koruyacak onlarda rahat rahat yaşayacak nargile cekecek vatan onların biz marabayız 0

1441
girilmez:

Ne yaptın mesela

57
İbrahim Demirel:

Birlik olmalıyız daha doğrusu birlik olmak zorundayız. Filistin, Süriye, Irak , Libya, Mısır vs. Durumları ortada. Hem birlik olacağız hemde güçlü. Çünkü bir zarar görürsek hepimiz görürüz. Düşman kapıya gelirse, bu Türk, bu Kürt, bu Alevi, bu Sünni demeyecek. O yüzden birlik olmak zorundayız.

25
ali gökşen:

Cumhuriyet e kötü demiyorum ama iranda Cumhuriyet Suriye de..

10
Erdinç erbay:

Atatürk'ün izinden gidilirse bu ülkeye birşey olmaz ama yolundan çoktan saptık.

Yanıtla66123
Sicak Kafa:

atayin izi nasil bir iz anlat hele

6427
Hsn:

Allah'ın yolundan gidersek hz peygamberi rehber edinirsek hiçbirşey olmaz ama şu zamana kadar ki gibi devam edersek işimiz yaş.

Yanıtla4170
Mülayim sert:

Tek kurtuluş yolumuz Atatürk'ün gösterdiği çağdaş uygarlık yoludur araplaşmak ülkemizi anca bataklığa götürür

6741
Özcan Özcan:

FİLİSTİN DEDİKLERİNİN YOLUNDA GİTTİ VE SONUÇ ORTADA .

3631
Hsn:

Mülayim,Çağdaş uygarlık derken ne mesela? araplaşmaktan bahsetmedi ki banane araplaşmaktan,ben İslam'dan bahsettim bu ilahi bir durum ırksal bir konu değil.Özcan,senin yorumun çok saçma cevap vermeye bile deymez.

00
Hsn:

Mülayim,Çağdaş uygarlık nedir mesela?araplaşmaktan bahseden kim ben islmdan bahsediyorum.Özcan,ne alakası var söyledikleriniz ve kurduğunuz mantık çok saçma slogan cümlelerden başka birşey değil

00
Naci Büyükkal:

Sayın Cumhurbaşkanım, Ülkemizin Güneydoğu'da Kürdistan devleti kurulmaması için bir an önce İsrail'e karşı hazırlıklar yapılmalıdır. Aksi hâlde Rusya Devleti bize zor günleri yaşattırabilir. İsrail amacı Türkiye topraklarını işgal edip, Rusya'ya daha yakın mesafeden saldırmak. Rusya asla en yakınına Nükleer Bombayı atamaz. Çünkü kendilerine de zarar verebileceğini biliyor.. İşte ABD , Rusya'nın yapamayacağı kararları önceden tespit ve analiz etmiştir.

Yanıtla2831
ayhan:

Kahvede arkadaşınlamı analiz ettin

621
Sicak Kafa:

birader bu yorumlari okuyan hangimiz sence Cumhurbaskani??? nasil ulasacan konusunda hic bilgin yoksa Twitter yada instadan hatta olmadi e-Devletten yaz. haberin altina böyle yazmak ya bizle dalga gecmek ya da kendinle..

36
mehmet ozan:

Aynen öyle bunları şuan yaşıyoruz....

Yanıtla318
öncevatan:

Kim ne derse desin bu konuda siyaset yapılmaz. Her konuda siyaset yapın ama ülkenin birliği ve beraberliği söz konusu olunca iş değişir. Gün birlik olma günüdür.

Yanıtla012
Serdar Bilinen:

ne atatürk'ün nede onun yolundan gidenlerin yolunda değiliz, çok şükür. biz islam yolundayız, peygamber yolundayız.

Yanıtla63
Cafer Kılıçaslan:

sınırlarımızda komşumu kalmış abd gibi empeyal ülkelerle bir olup yok etmeye çalıştık ülkemiz topraklarını yabancıya satıyoruz 10 milyon yabancı insan var

Yanıtla01
Hüdavendigarlı 16:

Yorumlara bakıyorumda biz içimizde zaten ayrışmışız grup grup.laikler şeriatçılar vs vs yazık.

Yanıtla00
Hasan Turk:

Dostlarimizin????? Hala ortadogu mesaji vrriyor

Yanıtla00
Furkan Yılmaz:

Hangi millet acaba . Merak ettim .

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title