Haberler
Güncelleme:
Abone Ol

Dervişoğlu'ndan Akşener'in paylaşımına yorum: İYİ Parti'ye düşmanlık bize sadece güç verir

Eski İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la Külliye'de görüşmesi sonrası hakkında çıkan iddialara yanıt verdiği paylaşımına İYİ Parti lideri Müsavat Dervişoğlu'ndan yorum geldi. Dervişoğlu, Akşener'in paylaşımına "Hiç kimse yeise kapılmasın. İYİ Parti'ye düşmanlık bize sadece güç verir. Dünümüz de bizimdir, yarınımız da." notuyla yorum yaptı. Dervişoğlu'nun "düşman" kelimesiyle kimi kastettiği ise merak konusu oldu. Daha fazla detay >>

1000

Yorumlar (8)

şahabettin Ayyıldız:

Sizin kendinize verdiğiniz zararı 7 düvvel veremez

Yanıtla272
faruk merttürk:

İsrail'e düşmanlık sebepleri şimdi anlaşıldı.

Yanıtla104
Akıllı olmalıyız:

İyi parti genel başkanı başkası mı oldu? Ama adam ayıp etmiş meral hanım kurucudur. O olmasa iyi parti olmazdı. Olmasaydı da keşke. Pek de işe yaramadı

Yanıtla11
Metehan Eryilmaz:

Zamanında insanlar Meral Akşenere güvenip iyi partiye oy verdi bugün seçim olsa %1 oy alamazlar. Boş işler boş açıklamalar bunlar.

Yanıtla01
Özer Doğan:

Tayip Erdoğan sonrası Cumhurbaşkanlığı ve adaylık konusu kesin olarak konuşuldu Aday ..Meral Akşener..

Yanıtla00
Fırat Günay:

O zaman ne duruyorsun ihraç et.

Yanıtla00
Nayci İbrahim:

BİZLER ZANNEDİYORDUK Kİ İYİ PARTİ MHP YE ALTARNATİF ÜLKÜCÜLERİN PARTİSİ.HALBUKİ BU PARTİ GİZLİ AKP DESTEKÇİSİ VE TAKİYECİ BR PARTİYMİŞ.NEREDEN BİLELİM.BİZ VATANDAŞIZ.BİZİ KANDIRANLAR UTANSINLAR!

Yanıtla00
Harun EROĞLU:

Saçmalamış

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title