Haberler
Güncelleme:
Abone Ol

1 milyon TL'yi aşan özel okul fiyatları, velileri kara kara düşündürmeye başladı

Çocuğunun iyi bir eğitim alması için özel okulları düşünen veliler, bu yıl afaki fiyatlarla karşılaştılar. Özel okul fiyatlarının geçen yıla nazaran 3 ila 4 kat artması velileri karara kara düşündürmeye başlarken, devlet okullarına yoğun bir ilgi bekleniyor. Daha fazla detay >>

1000

Yorumlar (20)

Musa Caliskanoglu:

Eğitim sömürü aracı haline getirildi

Yanıtla2152
Vatan Daş:

Toplumumuz kasıtlı olarak cahilleştiriliyor.

287
aslıhan baykara:

Böyle bir okula bu kadar para verebilen zaten zenginliktir okumasına gerek yok

Yanıtla7116
zırzop:

Zengin için farketmiyor nasılsa herşeylerini şirketleri karşılıyor ödedikleri masrafları şirketlerine gider gösterip bi taraftan ödeyip diğer taraftan devletten geri alıyorlar, olan yine garibana oluyor

Yanıtla479
sade vatandaş:

eskiden bunlar gündem olmuyordu eğitimde ticarileşme bunu getirdi

Yanıtla173
can erdemir:

Yılda 1 milyon vereceğine her iki yılda bir çocuğa ev al ilkokulu bitirmeden çocuk Genel Müdür emeklisi oluyor. Sonra üniversite mi okur , dünyayı mı gezer , iş mi kurar, sahil kasabasına mı yerleşir kendi karar versin.

Yanıtla565
Abdullah Kanmaz:

Ben fakir olarak yazılı düşünüyorum bir çocuğun paralı eğitimi bu günkü şartlarda anaokulu ve lise arası 15 milyona geçiyor üniversiteyi katmıyorum o kadar parayla bir çok yatırım yapıp çocuk sana ömür boyu dua eder..

Yanıtla449
HALİS ER:

Özel okullar eğitim vermezler, biz parayı veriyoruz ama okula hiç girmiyoruz

Yanıtla537
Sezgin Avcı:

Özel okullarda yabancı okul oldu zaten bir çoğu öyle

Yanıtla140
Fırat Günay:

Her çocuğun özel okula ihtiyacı varmış gibi davranmakta ne bileyim. Mesele MEB in tüm okullarını sınıf kontenjanları, eğitim öğretim kalitesi, sosyal imkanlar, yeterli araç gereç laboratuvar konularında

Yanıtla527
Ozzy ST:

Bu Amerikan eğitim sisteminden mezun olan öğrencide hayatı boyu sömürerek iş yapar.

Yanıtla16
osman kara kara:

eskiden özel okul yoktu sadece devlet okulları vardı eğitim çok daha kaliteliydi, ünüversiteye gidebilenler parmakla gösterilirdi.okuyamayan gençler kendilerini bir ustanın yanında mesleki yönden geliştirip meslek sahibi olurdu. şidi herkes ünüversiteli herkes mühendis ve pek çoğu işsiz.

Yanıtla05
No Paradox:

Verme bu kadar parayı, gitsin normal okula çocuğun. Yine takip et, yine peşinden koş. Aynı diplomayı alacak ama eğer senin derdin milyonlar para verip o okuldan çıktıktan sonra mesleğinin de hazır olması gibisinden bir beklenti ise o zaman sen okula değil iş ve çevre maksatlı o parayı ödüyorsun. Ya da benim oğlum, kızım milyon paraları verebilen sözüm ona elit ailelerin çocukları ile vakit geçirmeli anlayışı ile veriyorsun o paraları. Bir nevi çocuk elit şartlarda vakit geçirsin şımarıklığı.

Yanıtla04
Damla Sengul:

o zaman özel okula göndermeyin biz özel okulda mi okuduk .

Yanıtla11
İsmail Atış:

Napalim zenginleredemi ağlayalım Kendi derdimizi unutup

Yanıtla02
Hasan Turk:

Bu fiyatlara cocuklarini gonderenler icin para degil asil dusununler emekli ve asgari ucretliler hem zam almadilar hemde kantin masrafini nasil karsilicaz diye.

Yanıtla02
Mehmet ŞaFaK:

kara kara düşünüyorsa vermesin o okullara

Yanıtla02
Şaziye Ceyhan:

Ekonomideki yanlış kararlar velilere yansıdı...

Yanıtla02
Yasef Behar:

Amerıkaya gelin aynı fıyat barı buranın dıploması dünyaca daha geçerlı

Yanıtla01
atilla çekiç:

eğiim dükkanları kapatılsın.

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title