Haberler
Güncelleme:
Abone Ol

Lise müdür yardımcısını öldüren tetikçi her şeyi itiraf etti! Neler neler vaat etmişler

Kocaeli'de okula gitmek için bindiği otomobilinde öldürülen lise müdür yardımcısı Mahir Çoğaç'ı kurşunlayan D.G., savcılıkta verdiği ifadede "Bize bir şahsı silahla öldüreceğimizi, karşılığında bizi Yunanistan'a alacaklarını, para, araba ve ev vereceklerini söylediler" dedi. Ölüm emrini veren D.S. ve Y.A.'nın 'Bayğaralar Çetesi' ile bağlantısı araştırılıyor. Daha fazla detay >>

1000

Yorumlar (10)

baba:

millet işsiz güçsüz, para yok ve bu işler cazip geliyor!!

Yanıtla43126
Bulent Levent:

ÖĞRETMENİNİ KORUMAKTAN ACİZ DEVLET YÖNETİMİ

56121
Dağıstan:

Yaş küçük diye indirimden yararlanırım düşüncesi var ama bir de içerisi var...

165
Muzaffer Deligöz:

İşi gücü kanunsuz işler olanlara mı millet diyorsun.

00
Kenan Tepretoğlu:

idam gelmeden bu millete huzur yok, kasten adam öldürmeyi bilen ölecek yaşa da gelmiş demektir

Yanıtla0124
Tarkan Nedirönündensarkan:

bu millet empati yapmayı öğrenmedikçe bu işler düzelmez. okullarda empati dersleri olmalı.sosyoloji bize geçmişteki boş boş şeyleri anlatacağına topluma elzem şekilde faydalı şeyleri öğretmeli..

Yanıtla047
Ahmet:

Müfredat karakteri değiştirmez. Eğitim ailede başlar. Toplum bozuldu, din iman, ahlak rafa kalktı. 5-7 yaş aralığında kişilik ve karakterin yüzde 60 i tamamlanıyor. Fakat aile ve çevresel etkenler, çok iyi bir eğitim verilse dahi değişim ve dönüşümü engelliyor. Dindar nesil yetiştireceğiz diye yola çıkıp imam hatip okullarını cogaltanlar deist ve ateist sayısını çoğalttı. Idareciler samimi olmalı ve salt bilgi yükleme yerine gönüle girecek projeler uretmeli ve uygulamalı, örnek olmalı.

310
otu ken:

Yazık ya. Suça karışanların çoğu 18-25 aralığı gençler

Yanıtla114
Furkan Kutlay:

Koskoca Türkiye cumhuriyeti devletinde çetele cirit atıyor Baygaralar Ayhan bora kaplan Bilmem ne Acsiyet değil de ne ??

Yanıtla02
Di:

Siyasilerden Kim idamı getirmeye yemin etse kazanmazsa ben bişey bilmiyorum meydandaki adam yapamadı getirin imzalarim diyen adam yapamadı Erbakan sadetciler bu yorumu dikkatli okusun eğer cumhurbaskani olmak istiyorsa

Yanıtla01
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title