Haberler
Güncelleme:
Abone Ol

2 genç kızı katleden 19 yaşındaki cani psikiyatri servisinde 1 yıldır takipli hastaymış

Cuma günü İstanbul'da 19 yaşındaki iki genç kızı katlettikten sonra surlardan atlayarak intihar eden Semih Çelik'in İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi Psikiyatri Bölümü'nde 1 yıldır takipli hasta olduğu, rutin aralıklarla psikolojik tedavi gördüğü ve ilaç aldığı ancak hastaneye herhangi bir yatış kaydı olmadığı öğrenildi. Daha fazla detay >>

1000

Yorumlar (26)

Sessiz ciglik:

Laiklik modeli bizim ülkede tutmaz. Sistemin verdigi catlakliklar gun gectikce derinlesiyor. Yanlis anlaşılmasın burada herhangi parti veya ideolojiyi savunmuyorum. Bizim toplum olmak dahil ortadoguluyu hapis veya para cezalarıyla korkutamazsın. Bu avrupada isler ama bizde işlemiyor ve islemeyecek.

Yanıtla8944
Yavuz Tastan:

Çocuklarınıza dikkat edin kiminle arkadaşlık yaptığına nereye gittiğine yoksa sonu hüsran oluyor devir çok kötü

Yanıtla491
sade vatandaş:

halbuki önceki intihara teşebbüsünde müdahalede bulunulmasaydı diğer iki kişi yaşıyor olacaktı ...geçmişinde bu tip rahatsızlıkları olup intihara meyilli insanların çoğunun sonu iyi bir şekilde olmadı

Yanıtla468
Mert Kalyoncu:

En büyük suç olayları Afganistan, Irak, Suriye ve Pakistan gibi teokratik esaslara göre yönetilen ülkelerde meydana geliyor. O yüzden ipini koparan Avrupa ve Amerika'ya kaçmak istiyor. Keza İsveç ve Norveç'te de suç oranları çok düşük. O yüzden gelip burada saçma sapan laiklik aleyhine konuşup durmayın. Ağır saçmalıyorsunuz çünkü.

Yanıtla2536
XYZ:

Olan oldu, eger idam olsaydi, eger kanunlar ve meclis devre disi kalmayip, hakimler suclulari salmasaydi psikiyatrik de olsa cekinirdi. Vaka sayisi cok cüzi olurdu. Bu canilikler saglikli kesimin de psikolojisini bozuyor, komple bir ulke etkileniyor. Avrupa birligi bizi almamakta sonuna kadar hakli, bizi ne yapsinlar? Herkesin basina bela olucaz cunku. Hakimler cb hakaret etse hemen alir, katilin oy degeri yok cunku onlarin nezdinde.

Yanıtla1038
Mert Kalyoncu:

Ailesi bu şahsın ağır hasta olduğunu bildiği halde, niçin kontrol altında tutmadı? Neden kasap olmasına izin verdi? İlaçlarını muntazam olarak kullanmasını neden sağlamadı? Başına buyruk bıraktılar ve işte netice ortada. Gencecik çocuklar paramparça edilerek hunharca katledildi.

Yanıtla233
Mehmet :

Laikliğe b.k atanlar bugünkü ceza infaz yasasını kimin çıkardığını unutmuşlar sanırım. 2 yargı paketi neymiş açıp okuyun, kimin oylarıyla kabul edilmiş kendiniz bakın.

Yanıtla1220
İrfan Karlıdağ:

Dayak yeseydi böyle olmazdı. Çocuklarınızı arada Bir dövün. Kediler bile yavrularını terbiye etmek için arada Bi dövüyor. Gençlik bugünkü şımarıklarının nedeni her istediklerinin verilmesi, her konuda haklı görülmeleri

Yanıtla324
Aydoğan Kalyoncu:

Bir anne veya baba evladından sorumludur kanuna saygılı olmayı çevresine zarar verici hareketlerden uzak durmayı öğretmeli eğer söz dinlemiyorsa yada lafını geçiremiyorsa ilgili kurum yada kuruluşlara bildirmelidir Aile bu olaydan sorumludur aile kurmak kendine ve etrafına faydalı olmaktır aile reisi sorumlu olduğu aile bireylerini kontrol ve takip etmelidir Düzen bu olmalı dünyaya getir sal sokağa değil ne yaparsa yapsın banane değil yazık 3 can gitti sorumlu kim ?

Yanıtla014
Murat Özcan:

iyi takip edilmiş.

Yanıtla09
Türkiyem:

Farkındamıyız? dünyada toplum olarak en hızlı şekilde ahlaki ve manevi değerlerini kaybeden tek toplumuz. Her gün yeni bir gündem her gün onlarca kadın cinayeti, çocuk cinayeti ve kayıplar. Haksızlık hukuksuzluk sokaklarda vandallık, taciz tecavüz. Ve caydırıcı olmayan kanunlar silsilesi. Sayın gazi meclisimiz acaba ne iş yapıyorlar. Ülkemiz ahlak olarak elden gidiyor farkındalar mı? Kimse bir şey yapmayacak mı? Acilen bu kötü gidişe en katı kanunlarla dur denilmelidir. Hemde tavizsiz.

Yanıtla02
Halit:

manyaklar için idam şart

Yanıtla01
Serkan Ahtıvar:

Bu millet bu haberleri görmeyi haketmiyordu..

Yanıtla01
Bayram Gokmen:

Devlet neden salıyor bunlari piyasaya ilgilenmiyor insan ucuz trafik kazalarında ucuz sahipsiz vatandaş

Yanıtla01
Murat Vural:

Müslüman Türkiye de İstanbul un göbeğinde inancını yitirmiş kayıp bir genç daha ? Ama olsun İzmir'in dağlarında çiçekler açar ? Hersene 10 Kasım da heykellere saygıyı aksatmazlar ? Ülkenin gençleri Kemalizm ideolojisiyle zehirlenmeye devam eder ? Okullarda namaz için yer ayırmazlar ? Ondan sonra inançsız gençler vahşice katliam yaparlar ? Ama olsun İzmir'in dağlarında çiçekler açar ? You understand me ? NOKTA

Yanıtla00
Halil Keskin:

katil Adalet'e güvenmedigi için kendi cezasısını kendi kesmiş öbür tarafta adalet terazisi tam inşallah

Yanıtla00
Hacer Kalkan Bayram:

Avrupa da şeriatmı varki hiç sorunsuz güvende yaşıyoruz Sorun çıkaranda şeriatla yönetilen insanlarır Afkan pakistan ırak suriye vatandaşları malesef Avrupalıların suç işleme oranı çok düşük Burada hiç bir kurum psikolojik destek alan kişiyi kontrolsüzce sokağa bırakmaz heleki intehar eylimli kişileri türkiyenin kendini geliştirmesi için 10 fırın ekmek yemesi lağzım

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title