Haberler
Güncelleme:
Abone Ol

Küçük kızı kurtarmak yerine elinde termosla beklemiş! Beren Su'nun ölümünde ihmal iddiasını kanıtlayan fotoğraf

Ankara'da asansörde mahsur kalan 13 yaşındaki Beren Su Bolat'ın kurtarma çalışması sırasında asansör boşluğuna düşerek hayatını kaybetmesiyle ilgili ihmal iddiasını kanıtlayan bir fotoğraf ortaya çıktı. Fotoğrafta Beren Su, asansörden indiği sırada kendisini tutması gereken itfaiye görevlisinin elinde termos olduğu, küçük kıza güvenlik kemeri takılmadığı görüldü. Ankara Büyükşehir Belediyesi, olayla ilgili itfaiye personeli hakkında soruşturma başlattı. Daha fazla detay >>

1000

Yorumlar (52)

Fatih Imrak:

Emekliliği gelmiş geçmiş,fiziksel olarakta yetisini yitirmişleri zorunlu emekli etmeyip keyfine bırakırsan ihmalde olur insanda ölür. Kısaca vah gidene.Ölmüş soruşturma açsan ne açmasan ne!

Yanıtla15859
sdsfs dfsa:

Devlet 65 yaşında yaşlı sayıyor olanda vatandaşa oluyor

9233
VEFA:

İtfaiyecinin elinden bırakmadığı termosunu, yavrumuzun kendi kendine inmeye çalışırken ki çabasını gördüm içim parçalandı. Bu ülkenin insanları pisipisine ölüyor, ihmallere,ahmaklıklara kader diyoruz. Hepimiz bir parça sorumlu değil miyiz? Çok, çok, çok üzüldüm!..

187
Ali ÖCAY:

Yılan gibi çocuklar sokaklarda boş boş geziyor gençlik leri kayıp gidiyor! Dinozorlar da hala mesai yapıyor!!!

147
VEFA:

Eğer bu itfaiyeci şahıs kızımızı belinden kavrayıp da sıkıca tutsaydı. Bu yavrumuz düşmezdi. Kanaatimce hiçbir destek olmayınca Ağırlık merkezi boşluğa doğru kaymış ve gitmiş. Peki bir itfaiyeci bir hanım kızımızı neden böyle bir hayati durumda sıkıca kavrayıp belinden tutmaz. Aklıma bazı ihtimaller geliyor, çıldırıyorum!...

939
Ne Demeli:

İtfaiye gibi zorluk derecesi yüksek olan işlerde emekli yaşının 10-15 yaş aşağı çekilmesi gerek...

129
VEFA:

Burada açıkça bir hizmet kusuru var. Ankara Beleditesi'nin burada tam kusurlu sorumluluğu var. Hesabı sorulursa da tabi ki kızımızı geri getirmeyecek.!..

326
sade vatandaş:

en azından termosun hayatını kurtarmış saatim dolsada evime gideyim diyen adam

028
VEFA:

Ruhu şad olsun. Yaradan ailesine sabır ve dayanma gücü versin. Cennette bir melek olsun. Umarım bizleri affeder!..

019
Mustafa muh:

Çok üzücü. normalde bir sandalye konulacak veya inerken elle destek verilecek, kolundan tutulacak sorunsuz bir şekilde kurtulacaktı.allah ailesine sabır versin...

01
Vedat Tnc:

Bu tür birimlerde çalışan kişilere FİZİKİ YETERLİLİK TESTİ her yıl yapılmalı. Fizik, zihin ve bedensel yeterliliği olmayan kişiler bu işte çalıştırılmamalı.

Yanıtla4513
man over:

Neyin fiziki yeterliliği ? Beyin lazım dostum beyin.Beyni olmayan insanları eşi,dostu,akrabası diye olmayacak işlere alıyorlar. Şu kızın oradan inerken düşme ihtimali olduğunu aralarından bir tanesi bile akıl edememiş.

2249
Volkan Çolak:

Çok haklısın polis asker fiziki güç ve spor gerektiren her işte bir teste tabi oldukdan sonra tecrübeliler hariç. zorunlu emekliye verilmesi gençlerin de önü açılması gerekir geçim zor evet ama en azından işçi değilde memur emeklisi alabilecekler yapacak birşey yok böyle meslekler gerçekten zor.

2181
Fatih Sultan:

Termos önemli, hiç bırakma elinden

Yanıtla2353
Erkan Arslan:

Moruuug Mini Etekli iki Ayakli Termosa Kitlenmisken Elindeki Termosuda Unuttu

10666
Nuri Aga:

O termosu alıp...

1128
Birşey demedimki:

Ortadoğu ülkesinden normal manzaralar olup burası Türkiye Cumhuriyeti devleti... Bunlar alıştığımız ihmaller. Ne ilk ne de son ihmal...

Yanıtla16165
Erdem Sen:

insan hayatina verilen degerin fotografi..

Yanıtla3173
man over:

Kızın sırtı dönük,bastığı yeri göremiyor tek yapacağı bacağından tutup boşluğa basmamasını sağlamak.6.Katın kapıyı açıp 3-4 basamaklı merdiven verseler daha kolay çıkarlarmış.Kızı kurtarmaya gelenler öldürmüş.

Yanıtla050
Ahmet a:

Bir tane düzgün işimiz yok 42 senedir ben göremedim ya da

Yanıtla045
Yıldırım YILDIZ:

Her kurum böyle kusura bakmayında , aileden birinin mahkemesini izlemeye girdim , aile ferdime hakim soruyor hakaret ettin mi diye hayır diyor aile ferdim ama benim darp raporum var fiziki müdehale var diyor genç hakimdeki laf bu davanın konusu değil bu diyor şaka gibiler ve başka ilde tekrar mahkemeye çağrılıyoruz yaşlı hakim bu söylediğiniz dosya da yok neden ilk mahkemede söylemediniz lafı üzerine söylediği beyan edilince neyse oranın davası ben karışmayayım diyor şaka gibiler bittide komedi den kurtulduk

Yanıtla038
Ahmet a:

Valla aynen öyle hep böyle idi ben 42 yaşındayım bedava yaşıyor bu ülke de şansa

01
osman Nat:

Maşallah liyakat akıyor, kimin amcası dayısıysa artık

Yanıtla131
Kadir Tokay:

Ülkede adalet olsa bu adamı içeri atar bir daha da çıkarmaz. Ama şimdi ödül verir gibi en kısa sürede çıkartırlar. Belkide hiç girmez. Ne diyim ki coğrafya kaderdir.

Yanıtla128
Bahri Şen:

Çok üzücü. Çok büyük ihmal var. itfaiye eri belli bir yaş sonrası emekli edilmeli. çay molasındaydik buda nerden çıktı gibi bir görüntü. Her yönü ile soruşturulması gerek.

Yanıtla022
Marko Apostolidis:

elindeki şey çok kıymetli galiba.... öte yandan iki eli boş olsaydı, kızı tutsaydı, hemen TACİZ ETTİ feryadı yükselirdi.... bende günün birinde 5 yaşlarında bir kız çocuğunu tutup kaldırmaya cesaret edemedim bu taciz iftiraları yüzünden... itfaiye erinide anlamak lazım... derken bu sayfada geçenlerde gördük, bekçi iki eli ile kaza geçiren kadını iki göğüs tümseğini avuçlayarak çekti... naapcaz bilmem, apıştık kaldık..

Yanıtla144
Ahmet Dimli:

gerçekten inanılmaz bir ihmal görüyorum işini hiç ciddiye almayan bi fotoğraf var aman canım birsey olmaz gerekli emniyet tedbirleri alınmadığı çok net görünüyor işinin ehli olmadığı çavuş ahbap ilişkisiyle işe alındığı çok net göz göre göre gitmiş gencecik kız çocuğu çok yazık Allah ailesine sabır versin inşallah

Yanıtla015
Orhan ŞENGÜL:

O yaşta adamı itfaiye eri olarak çalıştırırsan olacağı bu. Eğitim, beceri ve tabiki bu işi yapacaksan tutku da gerekir. Hayat kurtarmak sadece iş değildir. Maaş alırsın ama kahramanlık vasfı daha işin başında verilir, ağaçtan kediyi indirirken bile kahramansın.

Yanıtla014
Gh Tgv:

Turkiye absürt bir ulke oldu

Yanıtla012
Hülagü:

Dayının şu hayatta termosu tutmaktan başka bir iş yapabileceğine inanmıyorum .Ama gel gör ki hayati önem taşıyan bir işte çalış(m)ıyor

Yanıtla010
Alp Alp:

Kasten adam öldürme açıklaması yok

Yanıtla09
Free2:

adam kıza sarılsa bu seferde taciz etti olacak..

Yanıtla71
ayten sağdıç:

YA MİLLET MAHSUR KALMIS KAHVE İÇİYOR SAKA GİBİ GÖREVİNİ YAPMIYOR KAHVE İÇMİYOR BU RESMEN CİNAYETT

Yanıtla07
Arda Yıldız:

Sağolsunlar Chp liler Belediyeleri alınca Binlerce insanı işinden atıp yandaşlarını doldurdular. İşte liyakat bu.

Yanıtla34
Anty-Partizan:

Allah Rahmet Eylesin..Hangi STANDARTLAR Belirlenmis ki 100 Senelik TC Ciftliginde..

Yanıtla15
1gerceklerinsesi:

Abi çok üzücü çok büyük ihmalkarlık. İtfaiye dediğin korkak olmaz abi. Adam boşluğa ben de düşerim diye korkmuş. O sınavlara boşa mı giriyorsunuz abi. O eğitimi boşa mı alıyorsunuz abi. O parayı boşuna mı alıyorsunuz abi? Bizim de evlatlarımız olacak, kiminin var. İçimiz nasıl cız etti senin evlatların yok mu abi? Kendi kızın olsa orada izler miydin ey ihtiyar?!

Yanıtla05
Levent ÜSTEK:

Bu adamı aynı yükseklikten aşağı yuvarlamak lazım

Yanıtla05
Muhammet Şifa CİHAN:

Lan arkadaş neden üst kattan açmadı asansörün kapısını bu bir! Neden güvenlik kemeri takmadı bu iki! O termosda altın sikke mi vardı da yere bırakıp çocuğu tutmak yerine hayatı ona bağlıymış gibi elinde tuttu bu üç! Başka kimse mi yoktu da termosku amcayı orda tut diye bıraktılar bi kenara çekil demediler bu dört! Bu herif kazara degil resmen kasten adam öldürmeden yargılanmalı bu beş! Bu herif nasıl olupta uyuyabiliyor su içebiliyor bu altı! O sorumsuz itfaiye ve belediye neden çıkıp doğru düzgün tek kelime açıklama yapmıyor bu yedi!…… düzenilerce soru var aklımda ama cevabı tek ! Burası Türkiye burda hayatta kalmak şans işi!

Yanıtla05
Se. Ba.:

Bunlar itfaiyeci değil, orada yer işgal edip yan yatıp maaş alan yandaşlar,, elinde tüp taşıyamaz bu

Yanıtla04
Erkan İLERİ:

Hayat çok kısa ve garip ölüm nezaman gelir belli olmuyor azrail canı alır gider tasasi insanlara kalır şöyle olmuş hoyle olmus onun hatası bunun hatası Allah ailesine sabırlar versin geç ölmüş şekliyse trajedi

Yanıtla13
Can Mekin:

Bundan sonraki hayatında vicdan azabı kemirsin seni termoslu.

Yanıtla04
Muhsin Yazıcıoglu:

İlk defa beyaz saçlı itfaiye görevlisi gördüm. Bu ülkede bir normal işini yapan yok mu? Çok beceriksiz bir ülkeyiz

Yanıtla04
Adem Erden:

çok yazık mal olsa önemli değil can çok basit hatalar telafisi yok

Yanıtla03
Alparslan Aydoğan:

abb belediye başkanı nerde mesleki yeterliliği ve hassasiyeti olmayanın belediyede itfaiyede ne işi var ego şoförleride farklı değil

Yanıtla21
Mustafa Aydogan:

Devlet artik 18 yasinda degil.

Yanıtla03
Zaky:

Egitim, egitim, egitim… Bu ulkenin asil sorunu egitimsizlik. Adaletsizliginde, ekonomininde, sabah aksam yasanan cinayetlerinde, katliamlarinda sebebi bu. Bu ulkede egitim seviyesi artmadikca demokraside olmaz, insanlar insanca yasayamaz.

Yanıtla03
Muhsin Yazıcıoglu:

Rezalet

Yanıtla02
Fışkıran Volkan:

Suriyeli Afganli işlerine daha sıkı sarılır bu tiplerden milyonlarca var ülkede.

Yanıtla10
Adem Erdoğan:

Akp kadrosundan ise girmiş mansur başkan göreve gelince atmamış , tutucu olabilir kizin bacakları açık dokunursam beni taciz etmekle yargılarlar diye dokunamamış .

Yanıtla10
Sarı Torbayı Üretmek PARA tutar:

Tüm asansörler ve büyük binalar yasaklanmalı. Herkes kendisine ÇAMUR ile ufak ev yapmalı.

Yanıtla01
Dağıstan:

Krtarmak yerine elinde termosla beklemişse ! taksir değil bilinçli taksirle ölüme sebep olma suçu ortaya çıkar..

Yanıtla00
CAN Işık:

Lan yazık beee

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title