Haberler
Güncelleme:
Abone Ol

Düzce Belediye Başkanı Özlü'den başıboş köpek düzenlemesine tepki: Bu yasa uygulanabilir değil

Komisyonda kabul edilen başıboş köpek düzenlemesi konusunda AK Partili belediyelerden ilk çatlak ses geldi. Sokak hayvanlarına ilişkin örnek belediye olarak gösterilen Düzce Belediyesi'nin başkanı Faruk Özlü "Kimseye zararı olmayan bir hayvanı niye alıp barınakta saklayalım? Bu yasa uygulanabilir değil, yasanın mevcut soruna çözüm olmadığı kanaatindeyim" dedi. Daha fazla detay >>

1000

Yorumlar (6)

Muhammet Korkmaz:

kimseye zararı olmayan hayvanı barınaklara tıkmayalım öylemi sayın belediye başkanı. Köpekler yüzünden kaç tane can gitti biliyormusun.insanlar sokakta niye rahat gezmesinler.

Yanıtla46125
Bende Sarı Kırmızı Yeşil poşeti seviyorum:

Problem.. sokaklarda yemek olması. Yemek olmasaydı köpekler sokaklarda dururmuydu ? 10 köpekden 1 tanesi kötü bir şey yapıyor diye.. tüm 10 taneyi öldürmek olurmu ?

5927
Bende Sarı Kırmızı Yeşil poşeti seviyorum:

Nasılki mutfakda koku varsa karıncalar o kokuya doğru geliyor.. İşte köpeklerde galiba bir kokudan dolayı sokaklarda dolaşıyorlar. Sokakları temiz tutmalıyız. Köpekler kendileri gitmeli. Tıpkı karıncalar gibi. Yani öldürmek ile iş olmayacak. Karıncalar ile baş edebilnenin en iyi yolu TEMİZ olmakda. Başka bir çözüm bulamadım ben. Etraf temiz olunca kendileri gidiyorlar.

Yanıtla4114
Bende Sarı Kırmızı Yeşil poşeti seviyorum:

Belki 1500 tane karıncayı pamuk ile ince bir kağadın üzerine itekleyip dışarı bırakdım. Galiba sadece 7 veya 15 tane İSTENMEDİK ölüm oldu.

114
serkan can:

Sağlık sorunları nedeniyle istifa etti

Yanıtla226
Can:

Başkanım parti kur oy verelim ??

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title