Haberler
Güncelleme:
Abone Ol

7 ilde eş zamanlı operasyon! 7 organize suç örgütü çökertildi, 117 şüpheli yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 7 ilde eş zamanlı düzenlenen "Kafes-39" operasyonlarında 7 organize suç örgütünün çökertildiğini, 117 şüphelinin yakalandığını duyurdu. Operasyonlara ilişkin detayları paylaşan Bakan Yerlikaya, "Organize suç örgütlerine karşı şafak sökerken de gün batarken de operasyonlarımız aralıksız devam edecek" ifadelerini kullandı. Daha fazla detay >>

1000

Yorumlar (12)

Vatan Daş:

Hep çoluk çocuk bakarmısın. Memlekette aile yapısı bozulmaya başladığı için bu durumdalar. Aile yapısınıda kontrolsüz ve aşırı göçten kaynaklı asimile olan bir toplum haline geldik.

Yanıtla752
İsmail Note:

Ali Yerlikaya Vallahi adamsın.

Yanıtla245
Yusuf Kartal :

günde ortalama 7 Örgüt cökertiliyor. Önüne gelen Örgüt kurmus. Kurtlar Vadisi vs. gibi Dizileri izleyerek büyüyen jenerasyondan zaten daha ne beklenirdi.

Yanıtla441
Mehmet Can Şenel:

çökert çökert bitmiyor arkadaş..

Yanıtla136
Kenan Tepretoğlu:

memlekette vatandaş sayısından fazla suç örgütü var sanki, örgüt üyesi olmayanları toplasalar daha kolay olacak sanki :)

Yanıtla120
Mark Kolçak:

Çöplerde bir sürü bedava şey varken.. suç işlemeye ne gerek varki.

Yanıtla146
hepdoğruyusöyleyenbiri:

Kardeş sen geçim sıkıntısından mı bu hale geldin ?

135
Kenan Tepretoğlu:

Mark Kolçak; bir ara gel de çocukluğuna inelim senin, ben terapistim, bir kaç bin seansta normale döndürürüm seni :)

315
Osman Tokgonul:

Yedi göbek CHP liyim . Allah'ıma hamd olsun . Cumhurbaşkanının ilk defa güzel bir şey yaptığını söylemeden edemeyeceğim . Ney mi ? Şu andaki İç işleri bakanını getirmesi . Peki bir önceki ........ Onu boş verin .

Yanıtla117
Demir Acer :

kakalak gibiler, bunlari kokten ilacliyacaksin, en kotusu bunlar ilk okul cocuklarini zehirliyorlar

Yanıtla015
Perwer:

Yaklaşık bir yıldır her sabah onlarca Çete çökertildi haberleri ile uyanıyoruz. Ülke ne hale gelmiş veya getirilmiş? Yanlış eğitim politikaları, aile yapısını bozucu içeriklerle dolu televizyon dizileri ve sosyal medya Çöplüğüne Bir de ekonomik sıkıntılar eklenince olacağı budur.

Yanıtla06
F G:

tebrikler

Yanıtla03
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title