Haberler
Güncelleme:
Abone Ol

3 kız arkadaş kenti ayağa kaldırdı! Kayıp olarak aranan gençler AVM'de mahsur kalmış

Bursa'da paten kaymak için evden çıkıp bir alışveriş merkezine giden 3 kız arkadaş, şiddetli yağmur nedeniyle iptal olan metro seferi nedeniyle evlerine dönemedi. Kızlar AVM'de mahsur kalınca, kendilerine ulaşamayan aileleri ve yakınları adeta seferber oldu. Güvenlik görevlileri tarafından bulunan kızlar, ailelerine teslim edildi. Daha fazla detay >>

1000

Yorumlar (3)

slh Erz:

10 yaşındaki çocuklar bir ilçeden başka bir ilçeye kendi başlarına nasıl gidebiliyor?Ailelerdeki bu rahatlığı aklım almıyor.

Yanıtla5183
Sebastian Szymanski:

10 yaş az değil gidebilir aslında. Çocuklarınıza bu kadar korumalı yaklaşırsanız ilerde sıkıntı çekersiniz bende demesi. Dengeyi ayarlamak lazım ne za ne çok ayarında.

388
YalancıSavar:

Vatandaş olarak etrafımızdaki tanımadığımız yaşı küçük olan her çocuk bize emanetmiş gibi bizim çocuğumuz gibi davranmalı ve korumalıyız... Bu Türk olarak görevimizdir bu insan olarak insanlık görevimöizdir. Bizim töremizde büyük büyklüğünü bilecek. babalık yapacaksın... analık yapacaksın. İnsanların zayıflıklarından faydalanmak ağır şekilde celanadırılmayı gerektirir.

Yanıtla121
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title