Haberler
Güncelleme:
Abone Ol

Çocuk mahkemesi hakiminden stajyer kıza taciz: Perdeleri kapattı, dudağımı öpmek istedi

Adana'da 4'üncü Çocuk Mahkemesi'nde görev yapan hakim A.E. hakkında yanındaki stajyere cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla iddianame hazırlandı. Hakim hakkında 15 yıl ceza istenirken ifade veren genç kız, "Perdeleri kapattı, dudağımı öpmek istedi, ben geri çekildim" dedi. Daha fazla detay >>

1000

Yorumlar (27)

Kralçıplak:

Ayaklar baş olunca memlekete….

Yanıtla12439
Halit:

ruh hastası okumak çözmemiş

Yanıtla5294
Cebrail Butakın:

Bazıları kendilerinde bu kadar öz güven ,ego ve yetkiyi görürse ,işte böyle şeyleri yaparlar...

Yanıtla3211
SUNSET null:

hakimgate 2 vizyona girdi HSYK locadan biletli.

Yanıtla6170
Şahin Adıgüzel:

Helal olsun bacım sana.

Yanıtla8163
Buğra Er:

Adana hiç şaşırtmıyo

Yanıtla31102
Beg Kaya:

Adana seni…

1111
Düsünür:

Cezalandirilacak zatende. Neler oluyor neden bu durumlar yasaniyor diyede arastirilmasi lazim. Belli bir yastan sonra saglik kontrolunden gecilmeleri.laizm

Yanıtla399
A B:

Aklıma 500 milyon olayı geldi daha neler duyacağız

Yanıtla357
SERVET BİLGİN:

İFTİARA BİZ MELEĞİZ.

Yanıtla1928
Onemli Degil:

Yaz Kizimm...

Yanıtla337
Selcuk Canatan:

Acaba ne kadar doğru iddia ..... Hakımden dinlemek lazım işin aslını bilmeden hakimi suclamak bence hiç doğru değil

Yanıtla79
Hikmet Demirci:

Olay doğru da olsa yalan da olsa yargı camiasının geldiği durum ortadadır. Olay doğruysa hakimlik mesleğinin ne hale getirildiğini gösterir. Yok yalansa stajyer de yarın hakim savcı olacak. Yine mesleğin ne hale getirildiğinin göstergesidir. Kısacası nerden tutarsan tut mevzu, skandal bir mevzu.

10
Selahattin Çorapsız:

Kuran kusrları kapatılsın diyenler neden okulda taciz olunca okullar kapattılsın, mahkemede taciz olunca mahkemeler kapatılsın, hastanede taciz olulunca hastaneler kapatılsın demiyor acaba

Yanıtla014
Cry:

Ya iftira ise. Oradamıydınız. Başınıza gelse. Yapmayın. İş çözülsün sonra kötü yorumlarınızı yapın. Yarın çıkıp istediğim kararı versin diye iftira attım dese çıkıp hakimden helallik isteyecekmisiniz?

Yanıtla85
Hikmet Demirci:

Farkında mısınız olayda mağdur olduğunu iddia eden kişi, stajyer. Yarın bir gün bu stajyer de adliyede çalışmaya başlayacak. Adliyelerin ne hale getirildiğinin göstergesidir.

02
Ahmet:

Dürüst hakim ve savcılar meslekten el çektirip yerlerine avukat kadrosundan AKP-MHP militanları yerlestirilince bu tür haberleri sıkça duymaya başladık. Yozlaşma ve ekonomik çöküş daha da artacak. Çünkü zıvanadan çıkan bir toplum büyük musibetlerle imtihan olur. Biz daha büyüğünü yaşamadık. Bekleyin mutlaka göreceğiz. Ancak çok büyük acılar yaşanacak ve telafisi çok zor olacak. Sunnetullahın tekrarı vardır. Kimisi tarih der ama Allahın kanunu şartlar oluştuğunda tekrar eder.

Yanıtla67
Selcuk Canatan:

Acaba ne kadar doğru iddia ..... Hakımden dinlemek lazım işin aslını bilmeden hakimi suclamak bence hiç doğru değil... Neden bu kadar zaman sonra böyle bir idia var neyin peşinde bazıları merak konusu ..

Yanıtla38
Dağıstan:

İddia ile suçlamak kolay. Görüntü , tanık ifadesi vb gerekir. Var mı

Yanıtla36
Onuncu Köy:

Aile Hakimleri, kadının iddiası gerçek ve delil kabul edilir diyordunuz. Hadi bakalım sizi de görelim . Şahit yok görüntü yok ama böyle kim bilir kaç erkeğe ceza verdiniz . Şimdi sizin başınıza geldi . Görelim bakalım ne karar verecek Türk yargısı , yoksa fail kendilerinden olunca , şahit kanıt cart curt mu diyecekler ?

Yanıtla08
bülent iyigün:

artık mahkeme kararlarını hakimin iki dudağının arasına bırakmayın ya adalet bakanlığından duruşmalara gözlemci gelsin yada juri gelsin beni suçsuz olduğum yüzde yüz kazanacağım davayı hakim kaybettirdi savcı bile şaşırdı kaldı artık bu hakimlerin yüzünden adalete güven kalmadı itirazım bile red edildi bu nasıl bir adalet yazıklar olsun..

Yanıtla06
Halil çağrı Çevik:

Hindistan eşittir adana,mersin

Yanıtla50
Bilal ahmed:

İstese hakim 40 tane bulurdu bunun gibi işte Allah böyle şaşırtır

Yanıtla23
mekanci1 genc:

Artik yuh hakimde bunu yaparsa bide bu milleti savunacak öylemi derhal iceri alin bunu meslekten men edin

Yanıtla00
Ali Yurt:

Ne hale geldik hakim böyle yaparsa

Yanıtla00
bülent iyigün:

stajyere bunu yapan hakim mahkeme kararlarında neler yapar bir düşünün? adalet ve kalkınma partisi adalette sınıfta kaldı..

Yanıtla00
Erdal_19:

asın gitsin

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title