Haberler
Güncelleme:
Abone Ol

Merih Demiral için istenen ceza ortaya çıktı

Avusturya maçında attığı gol sonrası bozkurt işareti yapan Merih Demiral'a UEFA tarafından disiplin soruşturması başlatıldı. UEFA'nın İsviçreli bir müfettiş görevlendirdiği ve bu müfettişin Demiral için 2 maç men cezası talebinde bulunduğu belirtildi. Ancak TFF, "Merih Demiral'a 2 maç ceza verildi" şeklindeki haberleri yalanladı ve savunma süresinin devam ettiğini bildirdi. Daha fazla detay >>

1000

Yorumlar (34)

Orhan Demir:

ben olsam yarin mac öncesi ve sonrasi tüm teknik heyet, furbolcular ve seyircilerle birlikte Bozkurt isartei yapardim, bakalim o zaman ne yapacaklar

Yanıtla56231
T.C. GÖKBÖRÜ:

Hay ağzın bal yesin bende aynısını düşünüyorum

3389
Muammer Sisman:

Ozamanda Türkiye’ye iyi ceza kitlerlerdi ben inanıyorum ki bu durum Oyuncularımıızı daha da motive ederek hırslandıracak ve kupayı ülkemize getirerek onlara en güzel cevabı verecekler!!

1240
Bulent Levent:

KEŞKE SLOGANLAR İLE YAŞAM BİÇİMLERİ AYNI OLSA..SADECE TRİBÜNE OYNAMA MESELESİ

521
Çınar Saraç:

Zaten yenmişiz yani ne gerek var öyle işaretler yapmaya , git başka türlü sevin , adamların eline koz veriyorsunuz şimdi bunun yerine Samet oynasın Hollanda 6 atar

128
Çınar Saraç:

Yarın reis orda kardeş Rabia işareti yaparlar o zaman da milli rakımı diskalifiye ederler , ne gerek var böyle gereksiz işaretlere çık futbolunu oyna kazan

67
Demir Acer:

Bende aynısını bir kaç gündür yazıyorum sansüre takıldığı Cuma günü Allah'ın sevilen kuluymusun senin yorum yayinlandi, çok yerinde olur bakalim Almanlar hangi birini dava edecek, sırf Türkiye yi kupadan dışlamak için son çareleri oldu ap açık ayrımcılık.

14
Ozzy Bjk:

Yapamazsın birader, misafir olarak gittiğin yerde yapamazsın. Gittiğin yerde yaptığın o hareket, küfür ve hakaret anlamları içeriyor. O yüzden yapamazsın. İnsanları galyana getirme.

12
JY:

MAÇ OYNANMAZDI BİLE DİREK 3-0 HÜKMEN MAĞLUP.

12
Abdullah Dökmeci:

Bu güzel ve harika önerine Can-ı Gnülden katılıyorum.Keşke herkes bizim gibi düşünse ! Sagılar??

02
SELÇUK GÜNDOĞDU:

BİR ÜLKENİN SEMBOLÜ BAYRAKTIR,İŞARET BELLİ ZÜMRELERİ İLGİLENDİRİR,KEZA HER ZÜMRENİN KENDİNE GÖRE BİR İŞARETİ OLABİLİR,ANCAK BU ZÜMRELERİN ORTAK DEĞERİ AY YILDIZDIR,BEN MİLLİ FORMA ÜZERİNDE BİR BOZKURT İŞARETİ GÖREMEDİM YA DA BAŞKA BİR İŞARET,O YÜZDEN KİMSENİN GÜCÜNE GİTMESİN MERİHİN YAPTIĞI ÜLKEYE MAL OLAMAYACAK KADAR ZÜMRESELDİR,EVET BİR DEĞERDİR AMA SINIRLI BİR DEĞER,BİZ GLOBAL ANLAYIŞI BIRAKIP MAHALLİ ANLAYIŞA DÖNERSEK YANLIŞ YOLDAYIZ DEMEKTİR,GERİ KALMAYI BIRAKALIM ARTIK

Yanıtla14286
Hamit Gündoğdu:

Tarihini bilmeyen ve sahip çıkmayan milletler yok olmaya mahkumdur.. ve sana sözüm birde büyük harflerle yazi yazmak ciddiyetten uzaktır. Resmi yazismalarda ise asla ciddiye alınmaz.

3074
Ertan:

Selçuk Bey, ilk önce saygı gereği büyük harfin ne anlama geldiğini bir araştırın, daha önemlisi her insan tarihini bilmeli ki geleceğine yön versin. Saygılar.

843
Demir Acer:

Sana koyulan ismi tasiyamadigin açıkça belli yazik olmuş,

627
Ertan Demirel:

Su anki Bayragimiz olmasaydi Bozkurt sembolü tasiyan bir bayragimiz olacagindan haberin varmi?

514
osman Öztürk:

Selçuk kusura bakma ama sen bu konularda çok cahilsin.Fransa'nın maçlarını seyrederken bi dikkatli bak.Kac tane horoz kıyafeti giymiş seyirci var.Horoz da Fransanın sembolüdür.Aslindaxher ülkenin bir sembolü var zaten bu türden.Bozkurt da Türk Milletinin sembolüdür.Bizden daha çok dünyaTürklügü arasında daha yaygındır.Iranın Tepriz şehrinin takımı olan Traktör Sazi'nin her maçında 40 bin Azeri Türk'ü bozkurt işareti yapar.

510
SELÇUK GÜNDOĞDU:

Osmancım o zaman napacan formanın üzerine kurt resmini tescil ettireceksin,böyle olmaz

01
sinan sarıkaya:

Ceza almayı hak etti. Siyasetle, siyasi mesaj ve işaretlerle ne işin var. Futbolcusun yapacağın en iyi iş futbolunla mesaj vermek olur. Futbol sahaları siyaset arenası olursa hesaplaşma, kapışma ve cinayet yerlerine döner. İleride milletvekilliği yada futbol federasyonunda yerini garantiledi. Bu memlekette işler bu şekilde yürüyor maalesef. Deniz Naki örneği var: "bozduğun kantar bir gün seni de tartar".

Yanıtla12672
T.C. GÖKBÖRÜ:

Sen boşver kantarında aşkın neslin ne senin

3040
Ertan:

Sinan Bey, geçmişini bilmeyen geleceğine yön veremez. Bozkurt sembolünü siyasi mesaj olarak biliyorsan tarihini biraz okuman tavsiyemdir. Selamlar.

1225
Ertan Demirel:

Hadi oradan

72
Ahmet Akyol:

Merih bunu herhangi siyasi bir anlam olarak yapmadığını trübünlerdeki türk taraftarlara karşılık yaptığını söylüyor.Bugüne kadar benzer olaydan uefa ceza vermemiş.Hollanda maçı öncesi takımın en iyi oyuncusuna 2 maç ceza verilirse uefa nın taraflı yönetimi tescillenir.

Yanıtla2084
YalancıSavar:

Batılı Uluslararası oluşumlar hiç bir zaman tarafsız olmadı ki? Tahıl krizinde Putin ele bile görüşmediler. RTE halletti tahıl krizini. Gazze de katliam var canlı yayında adamlar katliam yapıyor. Birleşmiş Milletler sesini çıkartamıyor... Hiç bir zaman tarafsız değiller. Batılı bu kuruluşlar kime karşı cephe aldıysa bilin ki onlar doğru yoldadır. Bit atasözü: Eğer ki dostu düşmanı karıştırdıysan, düşmanın okunu takip et kime attıysa o dostundur. Bakın bugün bu ülkede kimi destekliyor?

18
10 Kaplan:

Viyanayi yeniden kuşatmaya geliyoruz. Bu ne korku. Bir hareketle korktunuz hemen. Korkma korkma şaka şaka.

Yanıtla3964
Abdullah KARAMAN:

Bence o işarete hiç gerek yoktu. Ülkeye döndüğün zaman istediğin kadar o işareti yapabilirdin. Şimdi takımı yanlız bırakıyorsun.

Yanıtla1619
T.C. GÖKBÖRÜ:

Adamlar dümeni kurmuş 2 maç ceza oynatmayalım Gökbörüyü diye uğraşıyorlar

Yanıtla1320
Emre Selm:

Türkiye Bozkurtuyla da solcusuylada Türkiye dir

Yanıtla618
Kayıp KİTAP:

Kurt işareti Ataturk ün de yaptığı Türk ün simgesidir. MHP 1991 yılında Türkeş in Azerbaycan ziyaretinden sonra kullanmaya başlamıştır.

Yanıtla37
Hamit Gündoğdu:

Bugün mübarek cuma gününün yüzü hürmetine Almanya'nın ve akabinde Portekiz'in elenmelerini görmeyi bize nasip et Allahım... hayırlı cumalar..

Yanıtla28
Selim Güler:

Almanyanin elenmesine %100 katiliyorum fakat portekiz insallah elenmez .Finalde insallah karsilariz görülecek hesabimiz var.

05
Ertan Demirel:

Bati Türk lerden korkuyor , korkak hollanda ile oynayacagimiz macta hepimiz Bozkurt selami vererek Berlin i inletecegiz.Yasasin Türk milleti.

Yanıtla15
Ozzy Bjk:

Misafirliğe gittiğiniz yerin adabına göre davranacaksınız. Öyle işkembeden sallamayın. Her hareket her yerde yapılmaz. Orada o hareket, hakaret ve küfür içeriyor. Yapamazsın. Cezası neyse çeksin ve gittiği yerlerde adabına uygun şekilde davranmasını öğrensin.

Yanıtla22
Demir Acer:

Ve o cezayi 3 gün kapali kapilar arkasında kendileri verdiler Türkiye şimdi daha güçlü azimli oynamali

Yanıtla13
Mengele:

Ysrin zaten son mac oynanacak isterseler 10 mac cezasi versinler yarin aksam eve dönecekler Holland 3.Türkiye 0

Yanıtla21
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title