Haberler
Güncelleme:
Abone Ol

Okul müdürünün bahçede beslediği köpekler 11 yaşındaki öğrenciye saldırdı

İstanbul'da okul müdürü tarafından ilkokul bahçesinde beslenen 2 kangal köpeği, 11 yaşındaki öğrenciye saldırdı. Saldırı sonucunda öğrenci yara alırken veliye ilk durum köpek saldırısı olarak değil, çitlerin üzerinden düşme olarak aktarıldı. Köpeklerin okul bahçesinden alındığı öğrenildi. Daha fazla detay >>

1000

Yorumlar (12)

Kenan Tepretoğlu:

Müdür Bey i tebrik ediyorum, keşke her okulda böyle güvenli alanda köpekler hatta dışarıda kediler filan beslense, hatta zorunlu olsa, hem sokak hayvanları güvende olur hem de çocuklar hayvanların da bu toplumun bir parçası olduğunu kavrar

Yanıtla25226
Mesut Pala:

Müdür beyin selamı var, sana iyi bakacağına ve bir barınak yapacağına söz veriyor..

10127
ibrahim bey:

Oldu olacak okulların adıda zoo diye diğiştirilsin

972
Kenan Tepretoğlu:

Mesut Pala, villamın bahçesinde 3 kulübe var, 2 si kullanımda kangallarımla, alman kurtlarım var, 1 i boş sana tahsis edeyim buyur, mamalar da hep marka, veteriner de var düzenli, kaçırma bu fırsatı karnın doymuş olur hem :)

324
Oktay Ünlü:

Mesut bey virgülü yanlış yere koymuşsunuz sanki müdür bey Kenan beye iyi bakıp bi barınak yapacak gibi anlam çıkıyor lütfen noktalama ve imla kurallarına dikkat edelim saygılarımla.

425
Banu Çelik:

Okul bahçesinde kopegin ne işi var ?

Yanıtla14206
Onemli Degil:

Mudur Yanlis Meslekde Calisiyormus..

544
İsmimi ne yapacaksın:

Senin burada ne işin var peki?

52
Güven önemlş:

ne tuhaf, sahiplenmesi güzel de yer yanlış

04
Hayrettin Arıcı:

İşte bir yanlış daha ya sen eğitimcisin öğrencilerin psikolojisini hiç mi düşünmezsin

Yanıtla211
Serhat Çapar:

Bu kamu calisanlari sıktı artik, calistiklari alanlari ciftlikleri saniyorlar. Mudur olamayacakmis ve mudur yapilmiş adam, ve senin gibilere soyluyorum, gorevlendirildiginiz yerler sizin dilediginizi yapabileceginiz yerler degil, adam olup islerin dogru ve duzgun yapiliyir olmasini saglamaya calismak.

Yanıtla16
Cengiz alp:

Müdür keşke bahçeye çocukların çıkmasını yasaklayıp, onu sadece kendisine ve köpeklerine tahsis etseydi.

Yanıtla06
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title