Haberler
Güncelleme:
Abone Ol

İmzaların atılması an meselesi! Gedson Fernandes, dudak uçuklatan bonservisle Beşiktaş'tan ayrılıyor

Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Gedson Fernades, takımdan ayrılmaya hazırlanıyor. Siyah-beyazlılar, Portekizli orta sahaya talip olan Zenit ile 20 milyon euro'ya yakın bir bonservis ücreti karşılığında anlaşmak üzere. 25 yaşındaki futbolcu, yeni takımından 3 milyon euro maaş kazanacak. Öte yandan Rus kulübüyle Zaynutdinov transferi için de görüşmeler sürüyor. Daha fazla detay >>

1000

Yorumlar (6)

Beşiktaşlı:

6 milyona bonservisinin yarısı alındı. Sonraki satıştan yüzde elli (transfer bu rakama gerçekleşirse) yani 10 mil daha ödenecek Benficaya. Lütfen yaptığınız haberi doğru yapın

Yanıtla215
ZAZA Burak:

Bir gedson vardi oda gidiyor :(

Yanıtla23
Bilal Yildiz:

%50 benfica nin ne rekoru?

Yanıtla05
Mustafa Aydogan:

Hacım gedson’un bonservisini 5 milyon bahtiyarın bonservisini 25 milyon gösterip ikisini 30 milyona satacaklar. Böylece benfica sadece 2,5 milyon alacak. :)

16
Mehmet Sarioglan:

Bir FB li olarak söylüyorum bence bjk satmamalı orta sahaya 10 milyon verse bile bu kalitede oyuncu bulamaz.Zaten yüzde 50 si benficaya gidecek.ön tarafa yeni trasferlerle dahada kaliteli bir gedson izlersiniz bu sene.

Yanıtla02
Oguz Kaan Taşdemir:

Fenere bedavaya verselerdi, nede olsa gs bunları kanka yaptı.

Yanıtla10
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title