Haberler
Güncelleme:
Abone Ol

Hollandalı siyasetçiden aşağılık paylaşım! Yarıya inen bayrakla Türk milletine hakaret etti

Türkiye'nin Haniye için aldığı milli yas kararı sonrası Türk bayrağının yarıya indirildiği fotoğrafı paylaşan Hollandalı siyasetçi Geert Wilders, "Hamas pisliği için ağlayan hasta insanlar" notunu düştü. Daha fazla detay >>

1000

Yorumlar (30)

Ozzy Bjk:

Haniye için neden bizim bayraklarımız yarıya iniyor? Neden 80 bin kişinin ölümüne neden olan kişi için gıyabi cenaze namazı (zorla) kılınıyor? Kesinlikle bu karışıklığa, savaşa biz dahil olamayız. Bizimle hiç alakası yok!!!

Yanıtla460282
Gerard Dirivia:

Biz zaten (biri ya da biriler) bizi ilgilendiren, yapmamız gereken şeyleri yapmıyoruz. Dünyanın diğer ucundaki işler bizim için daha önemli. Ekonomiyi düzeltmek, mültecileri göndermek, Türk halkının hayat kalitesini yükseltmek, üretmek çalışmak okumak yazmak bizim düşünmemiz gereken şeyler değil, amaç gündem değiştirmek ve ya halkı ayrıştırmak. Vatan savunanların ismi provokatör olmuş, bizle alakası olmayan yabancılar ise kahraman. Halk ise buna sadece seyirci

158106
kerem can:

Sana zorla kim namaz kıldırdı

45138
İlhan Taşcı:

sana kim zorla cenaze namazı kıldırdı.

1598
Misafir:

Bir yahudi atasözü derki : Bana dokunmayan yılan 1000 yıl yaşasın..

923
Tolga Babacan:

Olumsuz yas ilan edersen. Beklenen bu

Yanıtla430264
Eskiden BeşTaş Oynardık Çamurda:

Bir şey olmaz. Sevgi sevgidir. Türkiye kimsenin ölmesini istemiyor. Onun için YAS ilan etmişdir. Zaten MANA nın kitabında bile diyorki.. Düşmana bile zarar gelmemeliki.. gelecekde ona işin düşerse.. sana yardım edebilsin.

22043
Ali Tokgönül:

Kesinlikle haklısın Tolga kardeş . Şimdi sorsak hangi acımıza ortak oldular diye cevap veremezler . Şahsen ben yasa katılmıyorum . Bir kere yas tek kişinin ilanıyla olmaz getir meclise hep birlikte olsun .

4141
Baba Yabgu:

Ota bohkka milli yas ilan edersen olacağı bu

Yanıtla142418
Cennet Karabulut:

haniye ve netanyu ikiside siyasi çıkarı uğruna insanları katletti ikisi de ülkesindeki insanları mağdur etti bnm gozumde haklı Bi taraf yok

Yanıtla135403
İsmail Alican Gökmenoğlu:

Kim ne derse desin adam haklı

Yanıtla71408
Doğrucu:

Ağzına sağlık iyi demiş bunlara az bile

4619
Ozzy Bjk:

Bizi savaşa çekmeye çalışıyorlar. Kesinlikle galayana gelmemeliyiz. Bizim bu savaşta işimiz yok. Analar keyfi keder için asker yetiştirmiyor. Vatan için yetiştiriyor. Savaşa girdiğimiz an bizim sonumuz olur. Haniye için neden bayraklar yarıya iniyor? Onun yüzünden öldü o kadar insan.

Yanıtla185171
Remzi Zabin:

O zaman sen ya TÜRK değilsin yada MÜSLÜMAN

172142
Sinan Bulduk:

İkisi de değildir bu ebu leheb

4863
Bekir Delibasi:

senin için değil bizim için neden korkuyorsun zehir kuruyorsun sana ne bizim savastan

2422
Barış O. B.:

Kendi vatanımıza bizden daha çok sahip çıkan yabancı siyasetçiler görüyoruz

Yanıtla9267
Eskiden BeşTaş Oynardık Çamurda:

Seni seviyoruz Hollanda. İnanıyoruzki.. YAS a katılmak amacı ile bayrağı yarıya indirmişindir olabilir.

Yanıtla14117
Eskiden BeşTaş Oynardık Çamurda:

Bardağı yarı boş yerine.. yarım olarak doludur.. görmek lazım. Yani diyebilirizki.. Hollanda Türkiyeyi çok sevdiği için.. Türk bayrağı kurmuş ve yarıya kadar yukarı çekmiş Türk bayrağını. Belki zaman ile.. en yukarı kadar da çekerler.

655
Sinan Bulduk:

Yarıya indirilen bayrağın direğine iyi bak

213
Eskiden BeşTaş Oynardık Çamurda:

Belki onlarda Türkiyedeki YAS a katılmak amacı ile bayrağı yarıya indirmişler sayın sevgili Haniye için ? Hollanda ya iyi olmalıyızki.. Dünya Savaşı 3 filan çıkarsa.. bizim yani Türkiye nin tarafını tutsunlar.

Yanıtla586
dikduran adam:

HAMASDA SİZİN SEVMENİZE MUHTAÇ ZATEN OEVLATLARI

Yanıtla1932
Tamer Çakır:

Ülkeyi düşündüğünüz duruma bakın

Yanıtla2119
Ahmet Bayram:

haberden çok yorumlara baktım. rezil haldeyiz. neredeyse netenyahuya madalya vereksiniz. yazık gerçekten. bunlara ses çıkarmazsan sıra bize gelecek. bilin istedim.

Yanıtla1516
mrx clay:

Yılmaz Özdil'in de dediği gibi biz bütün olaylara ve gelişmelere Ankara penceresinden bakmalıyız. Yani Türkiye Cumhuriyeti çıkar ve menfaatleri üzerine hareket etmeliyiz. Bölge kaynıyor klişe ama kartlar yeniden dağıtılıyor. Attığımız her adımda ülke çıkar ve menfaatlerini gözetmeliyiz yoksa kaybeden taraf oluruz.

Yanıtla218
SUNSET null:

Yas Ak!

Yanıtla76
Erkan Altuntaş:

o kadar haklılar ki… hamas kim ki ülke olarak yas tutalım ?

Yanıtla09
Hasan Ağa:

Jy anaskim

Yanıtla52
Marko Apostolidis:

önce kendi evinin önünü süpürsün...

Yanıtla01
Firat Tas:

Adam haklı

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title