Haberler
Güncelleme:
Abone Ol

Mert Hakan Yandaş: Bir Fenerbahçe arması hepsine yetti

Fenerbahçeli Mert Hakan Yandaş, olaylı Galatasaray derbisiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Maç öncesinde yaşanan gerginlikle ilgili konuşan Mert Hakan, "Bunu planlamadım ama yürürken bana küfür etmeye başladıklarında onlara tertemiz, şerefli, onurlu, gururlu armamızı gösterdim. Bu zaten yetti. O günden beri herkes konuşuyor. Ne yaptım? El hareketi mi yaptım, ağzımdan kötü bir söz mü çıktı? Hayır. İnanılmaz organizeler ama sadece bir Fenerbahçe arması hepsine yetti" dedi. Daha fazla detay >>

1000

Yorumlar (23)

Aykut İyikanat:

Ya adam neredeyse kahraman oldu bu nedir ya bir maç oynandı bitti bence herkes pazar gününe odaklansın artık Galatasaray ı yenmekle şampiyon olunmuyor sonuçta tarih şampiyonu konuşur.

Yanıtla43179
Nuri Aga:

Ama Bi de şu var:Kendinde olmayan Bi şeyi nasıl gösterdiki.

1638
ercan gurbhetchi:

yav adam sözleşme için yani para için yapıyor aldı sözleşmeyi. Rezalet. HAyır geçen sene GS içeride dışarıda 3 tane attı o zaman sesi çıkmıyordu. Faulden gol atıp bir maç kazanınca çeneye vurdu futbol olmayınca

511
Yaşar Aksoy:

Kimin haksızlık yaptığını kimin yapmadığını herkes gördü. Sen tff ye doldur kendi adamlarını hakemleri ayarla ondan sonra biz iyiyiz de. Ağlamayın 3-4 atıp göndereceğiz diyorlardı ne oldu. Hani ligde haksızlık yoktu. Zaten kupadan anında elendiler avrupada basit takıma elendiler her şey ortada. Kağıttan aslan

Yanıtla13570
Hasan Kastamonulu:

Pendikspor resmi hesabından yayınladı. Seyret görürsün pozisyonları .Ofsaytımsı Sivas maçı dışında hiç bir lehimize bariz hata yok. O maçta 1-1 bitti. Sizin uzatmalarda verilen penaltı ve goller kaç tane var araştır görürsün.

3194
SadeceGerçekler:

Ah hasanım vah hasanım. Sadece Antalya maçında en az 3 kırmızı kart verilmedi, bedava penaltı aldınız, aleyhinize 1 penaltı verilmedi. Açtırma kutuyu söyletme kötüyü;)

3927
Nuri Aga:

Affedersin sizi Real Madrid mi eledi.

529
İNAN DIRAZ :

Bu akç bir fb arması herkese yetti demiş! ama kendisine milyonlarca kişi o kadar giydirdiği halde hala yetmemiş, ne kadar geniş bir varlıkmış pes yani.

Yanıtla19117
Seko:

Helalin var aga

110
Orhan Özsoy:

Tam dostum yeni sözleşme kaptın

Yanıtla965
Nuri Aga:

Zaten Bi işe yaramadığını bildiği için b şekilde davrandı sözleşmeyi kaptı.

010
Hamdi Baba :

Soyatarılık yapsaydı yeni sözleşme olmazdı.

Yanıtla3120
Nuri Aga:

Yapmasaydı olacaktı bayım.

511
Mehmet Kan:

Avrupa'da kuzu Türkiye aslan kesiliyor arkadaşlar.

Yanıtla817
Ergun Sen:

futbolcu değil holigan

Yanıtla29
Mehmet Gönül:

Yorumlara bakarsan görende diyecek şike saray oyuncuları gurur abidesi sizinkiler öyleyse fenerbahçenin her oyuncu adına anıt dikilmesi lazım

Yanıtla81
Oliver:

Neden UEFA resmi sitesine girip TESCİLLİ ŞİKECİLER listesine bir göz atmıyorsunuz? Belki biraz kültürlenirsiniz Mehmet Bey :)

34
al alabilirsin:

kontrati bitmeye yakin olmasa acaba aynisini sivasspor icin yapar miydi?

Yanıtla07
Cemalettin Doğan:

Ya bu adı gibi mert olmayan kişi hala maç konuşuyor hiçmi anne sütü içmedin. Ne bu Galatasaray düşmanlığı. Pazar günü. Mumun söner.

Yanıtla06
Mehmet Bilen:

Futbolcu oynadığı futbolla konuşulmalı,bu kişi hangi mükemmel futbolunu anlatıyor.Planli geldiğini de cümlesi içinde itiraf etmiş, dikkat etmek lazım böyleleri futbolu sahadaki magazin olaylarına dönüştürerek kendi eksikliğini kapatmış oluyor.Bir insanları kışkırtmak birbirine düşmanca davranmalarına sebep olmak sportmenliğe sığmaz. Nerede Oğuz, Aykut gibi efendi fbliler nerede bunlar.

Yanıtla04
Ilker Akil:

O arma son 4 senedir neredeydi acaba? Mhy den sözleşme cambazlığı! Ali Koç ve fb taraftarı bunu beğendi! Hadi iyisin yine Mhy.

Yanıtla02
Murat Vural:

Fenerbahçe ve Ali Koç artık Türkiye için bir güvenlik sorunudur . Genelkurmay Başkanlığının bu konuyu acilen ele alıp bu şahısların Türkiye de artık daha fazla insanları birbirine düşürecek fitne fesat olaylarının önüne geçmeleri gerekiyor. Artık olaylar terör boyutuna gelmiştir. Saygılarımla duyurulur.

Yanıtla00
kerim yaman:

bu tam bir soytarı kaç yıldır fener şampiyon olamadı herkesin diline düştünüz skeçlerde bile yer verildi herkes dalga geçti o zaman gurur ve onur neredeydi tatile mi çıkmıştı sanırım sözleşme yaklaştı mini bir tiyatroyla sözleşme kesin bu fenere acıyorum faydadan çok zararı olan birini kadro tutmak fenere bir katkısı olmayan adama maaş vermek yazıktır.

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title