Haberler
Güncelleme:
Abone Ol

3 ilde orman yangını alarmı! Ekipler zamana karşı yarış başlattı, Mehmetçik de sahaya indi

Mevsim normalleri üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının yaşandığı şu günlerde Kahramanmaraş, Denizli ve İzmir'de orman yangınları çıktı. Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesinde çıkan yangına, bölgeye sevk edilen askerler de müdahale ediyor. İzmir'in Urla ilçesindeki yangında ise bölgedeki bazı evler tahliye edildi, karavanlar çekildi, çadırda kalanlar botlarla uzaklaştırıldı. Daha fazla detay >>

1000

Yorumlar (5)

Anty-Partizan:

Gunde 20 Orman Yangini..Allah Korusun Bir Savas Ciksa, Ayni Anda Dusmanla Savas ve Yangini Onlemeye Calis..Bu Kadar Hazineden Cikan Paralar Ile Nasil Onlenemiyor ?

Yanıtla213
Hiçliğe Yok Olmak Sihir mi Sayılır:

Düşmanlar olunca.. yangınlar veya kazalar hep oluyor. En iyi çözüm.. düşmanların oluşmaması için.. çaba göstermek. Düşmanlar olunca çok uğursuz şeyler olur galiba hep. Yani DELİL bile bulmak zor oluyor. En iyisi İYİ olmak ve düşmanlık oluşturacak türde davranmamak.

21
Hiçliğe Yok Olmak Sihir mi Sayılır:

Bir sürü orman varmış. Keşke banada biraz arsa verseydiler. Kendime ev yapardım. İçinde yaşardım. Yaşlanıp ölene kadar belki.

Yanıtla73
Ramazan Kus54:

Allah'ım ekiplerimize kolaylık versin inşallah yaralanma ve çok hasar olmadan bir an evvel söndürülür Allah'ın izniyle inşallah dikkat edelim dostlar dikkat edelim ormanlarımıza çöplerimizi bırakmayalım biz gittikten sonra güneş'ten tutuşuyor

Yanıtla08
Tevabil Arslan il:

Yazık çok gönüllü bulmak gerek. Tak tuk la fesle zaman öldüreceklerine millet ataş düşmeden kuru otları bi yere toplayıp kompos yapmalı.

Yanıtla12
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title