Haberler
Güncelleme:
Abone Ol

Son seçim anketinde büyük sürpriz! AK Parti, üçüncü sıraya geriledi

26 ilde 1824 katılımcıyla yapılan seçim anketine kararsızlar damga vurdu. Yüzde 25 ile kararsızların başı çektiği ankette; yüzde 21.6 ile CHP ikinci sırada yer aldı. AK Parti ise yüzde 21 ile üçüncü sırada kendine yer bulabildi. Daha fazla detay >>

1000

Yorumlar (86)

SMMM:

EN BÜYÜK SORUN MÜLTECİ MESELESİDİR.ZATEN EKONOMİK VE SOSYAL SORUNLARA NEDEN OLAN DA BUDUR.SORUNUN KAYNAĞINI BİTİRMEK YERİNE BOŞ BOŞ KENDİNİZİ YİYİP BİTİRYORSUNUZ.

Yanıtla63801
SMMM:

Kesinlikle geri dönüşleri kısa süre içerisinde güvenli ve huzur içerisinde sağlanmalıdır.Onlara karşı her türlü şiddeti de reddediyoruz.

30329
SüLeyman Kiyağ:

Yıllar önce Belediye başkan adayı olan Vanlı iş adamı vaad verirken, Araya Vanspor kulübünü de eklemişti . O dönem Vanspor o dönem 2. ligde boy gösteriyordu . Başkanın vaadi aynen şöyle ; Bildiğiniz gibi şehrimizin takımı şuan 2. ligde , bu takım bunu hak etmiyor . Olurda beni seçerseniz , 3. 4. ve hatta 5. lige çıkaracağım demişti. Şimdi bence 3. 4. değil 5. ve hatta altıncı sıraya kadar gitmeli bu parti

1318
Kara Murat:

Mülteciler senin işini mi aldı yoksa yapmak istemediğin işlerimi yapıyorlar. Üretimde şuan onlar çıksın çoğu işletme kapatır. Boş ve yanlış düşünce bu.

61
Kaan Korkmaz:

Smmm ne geri dönüşünden bahsediyorsun usta adamlar coktan Türk vatandaşı oldu zaten.

00
Defenestration Enjoyer:

ekonomi akp yi tarihin tozlu sayfalarına attı

Yanıtla91635
Onur Yener:

Sen hayal kurmaya devam et, 2028'e kadar Cumhurbaşkanlığı da mecliste çoğunlukta bizde...

27157
Erkan Unal:

Ulkede o kadar sorun var chp ile kafa kafaya,işte bu kafalarda soru işareti??

40239
Dağıstan:

Servet transferiyle çok zengin olanlar , paralarını yurt dışına kaçıranlar ,yurt dışında mal mülk edinenler vs ne olacak. Hesap sorulmayacak mı ? Nereden buldun denilmeyecek mi ? Haksız kazançla devlete dönmeyecek mi

12182
Hsn:

Erkan unal,anla işte insanlar chp ye oy vermiyor,muhalefette başka parti olsa akparti bu seçimde giderdi büyük ihtimalle.Bşzde chp ye asla oy yok başka partiler olabilir.

6850
Burak:

%30 la nasl tozlu sayfa oluyor

1012
bekir yapici:

ONUR YENER 71 yasindayim bu halk cebine el atan babasi olsa tanimaz, bu yüzden büyük konusma halkimiz gecmiste ekonami sebebiyle cok hükümet düsürtmüstür koalisyon bozdurmustur,ancak gecmisin vatandasi bu kadar cahil uyusuk ve korkak degildi daha bilincliydi en azindan kahvelerde her görüsten gazeteleri okurlardi medya bu derece tarafli degildi dürüst dogru gazetecilerimiz habercilerimiz akademisyenlerimiz yargimiz vardi.

17
bekir yapici:

DAGISTAN trump birini resmen servetini aciklayimmi diye tehdit etmedimi bunlarin köse olanlarinin serveti tasinmazlari yurtdisinda kimse ülkemizde binlerce hektar bos alanlar varken hangi kafaya hizmet ekim bahanesinle kime niye afrikada ada arazi aldiniz kiraladiniz hani bugdaylar nerde diye amerikadaki devasa binayi hangi parayla yaptiniz malikane aldiniz diye halkimiz sorguladimi o yüzden böyle halka böyle yönetim bu iktidardan ülkede adalet hak beklemek ölüden is beklemekle aynidir.

14
Erol Birol :

Geldikleri gibi giderler!!!!

Yanıtla95450
sade vatandaş:

ak parti papua yeni ginede olsa kanarya sevenler derneğinin bile çok gerisinde olurdu

42135
Nuri Aga:

Kararsızlar dağılınca %34 oluyorsa hala neyi konuşuyoruz. Altta kalanın canı çıksın

677
Dağıstan:

Kararsızların çoğu Zafer'e doğru..

1216
Kurt Savaş:

Gittiğimizden daha iyisi ile her zaman döneriz.

206
faruk merttürk:

Hiç kararsız yok, millet kararını verdi.

16
Mert:

Ne kadar salak saçma bir başlık.kararsızlar diye bir partimi varda ilk sıraya onlar konup diğerleri arkaya sıralanıyor

Yanıtla32234
faruk merttürk:

Zaten kararsız yok, millet kararını verdi.

533
Adalet :

Bende aynı fikirdeyim bugün seçim olsa daha önce de yaptığım gibi hiçbir siyasi partiye oy vermem

Yanıtla94144
faruk merttürk:

Sen akp lisin.

27
bekir yapici:

ben 71 yasinda dededen chp´liyim ancak baykal ve kilicdaroglunun muhalefet politikasini begenmedigim icin oy bende ne chp ye nede baska bir partiye oy verdim ancak bu saatten sonra oy vermemek ak partinin ikdidarda kalmasina yardim etmek demektir.

02
murat dural:

Ekonomiden daha büyük bir yük var ülkemizin üstünde oda saltanattır Saltanat tek adam rejimi bitsin her şey düzelir ekonomide.

Yanıtla21106
tarık:

Huzur dolu yılların sonsuza kadar sürmesini beklemek zaten ahmaklık olur. Çok yakında hainler ile kol kola yürümenin her bir haneye nelere mal olduğuna tanıklık edecek bu millet. Bu ülkede demokrasi özgürlük adına atılması dahi hayal olan adımlar atıldı. Ülke olarak defalarca yıkıcı sarsıcı badireler atlattık. Size dost gibi görünenlere dikkate edin., aranızdaki ırkçılara dikkat edin bugün suriyelileri sorun görenler dün kürtleri sorun gördüler. Herkes uyanık olmalı.

Yanıtla7324
Ramazan Kus54:

Böyle devam ederlerse anap gibi silinecekler farkında değiller.....

Yanıtla865
Spartacüs MartinLuther:

Bence herşeyin farkındalar.Zamanı geldiğinde planları vardır bunların

326
Fatih Erdem:

Hükümetin oy kaybetmesinin en büyük nedeni mülteci sorunudur, ekonomik sorunlar hayat pahalılığı gibi durumlarda aynı konuyla bağlantılıdır

Yanıtla155
Kayseri otuzsekiz:

Yorumunun altına imzamı atıyorum.

011
Vatansever:

Ne yapsınlar hayal dünyası işte sandıkta yenemiyorlar bari anketlerle yenelim diyorlar

Yanıtla3511
Mehmet Yüksel:

Çok merak ediyorum bu anket şirketi hangi siyasi partiye dayalı meraklı ekonomik sıkıntıları var bunu herkes görüyor ama mesele devlet yönetmeye gelince ak Parti kesinlikle birinci çıkar unutma bu ülkeyi ak Parti den başka yönetecek kabiliyetli insan yok şu anda Amerika’nın ve İsrail’i baskı altında kalmış bir ülkeyiz

Yanıtla319
By çok bilen:

seçim gelsin akp yüzde 20alamaz CHP iktidara gelir

Yanıtla832
Orhan Karakuzulu:

yarin secim olsa yine birince

Yanıtla328
Abdulmenav Aydemir:

Kararsızların art niyeti emeklilerın yedığı kazık yetmiyormu kararsızlar Akp li ancak CHP ye vermiyor bu da bir ihanet

Yanıtla829
bekir sıtkı tiryaki:

Şimşek ve emekliler .Şimşek girmedikçe ve emekliler memnun olmadığı sürece artık AKP iktidar olamazzzz....

Yanıtla727
Erkan Unal:

Secim zamani büyük bir çıkış yapıp kararsizlarin yüzde 20 sini alıp yüzde 40 geçecekler,chp ana muhalefet olmayı bu kadar çok sevdigi sürece önümüzdeki seçim akp yine iktidar olacak

Yanıtla249
İbrahim Coşkun:

Akp bu şekilde devam ettiği sürece biter bende vermem artık Akp ye şimşek ile londroda yaşaşınlar

Yanıtla429
Emir Emir:

İKTİDAR NİYE GÜÇ KAYBETTİ. 1-MEMURA VERİLEN EK ZAM MEMUR EMEKLİSİNE VERİLMEYİP EYT EMEKLİLERİNE KAYNAK YAPILDI,NE EYT'LİLER MEMMUN OLDU NE MEMUR EMEKLİLERİ. 2-10 MİLYONU AŞAN VASIFSIZ YABANCI SIĞINMACI SORUNU VE İKTİDARIN AŞIRI SIĞINMACI SEVDASININ OLUŞTURDUĞU EKONOMİK SÖMÜRÜ DÜZENİ. 3-ADİL OLMAYAN VERGİ DAĞILIMI,HOLDİNGLERE GETİRİN VERGİ AFFI VE DEVLET DESTEĞİ ADI ALTINDA MUAFİYETLER.

Yanıtla229
Ender YILDIRIM:

en büyük sorun GÖÇMEN.

Yanıtla130
Baba Yabgu:

En büyük sorun mülteciler ve ekonomi başka bir sürü sorun var ama uzun uzun yazmaya gerek yok

Yanıtla030
SeyYah Saruhanli:

türkiyeye hiçbir parti bukadar zarar vermedi encok zararı ise milyonlarca yabancıyı ülkede vatandaş yaptı .ve getirdi devamda ediyor

Yanıtla326
Hamit Gündoğdu:

Sorulan soruya %25.5 seçmen boş oy atarım demesi bir karar ifadesidir.. partilere verilen oylardan daha net ve sabittir.. yani birincilik bu kesimdedir.. bende aynı düşüncedeyim. Çünkü muhalefetinde iktidarında laf salatası yapmaktan öte bir adımı yok..

Yanıtla424
Abdullah Atik:

Saraylar Saltanatlar Çöker.! Bir Gün Zulüm Biter Menekşeler De Açılır Üstümüzde Leylaklar Da Güler Bugünlerden Geriye Bir Yarına Gidenler Kalır Bir De Yarınlar İçin Direnenler”

Yanıtla522
Semi Öztürk:

hdp- dem % 15 i geçeçek gibi duruyor.

Yanıtla189
ahmet kasap:

BU EMEKLİLERE VERİLMEYEN ZAMLAR 10 BİN TL YE MAHKUM ET EYT ( BEDAVACILAR)E MEMURA VERDE VER SONRA OY BEKLE YAZIK ÇOK YAZIK OYU EMEKLİLERDEN OYU AL PARAYI SANA OY VERMEYENLERE VER YÜKSEKLERE KAR YAĞIYOR ÜŞÜMEDİN Mİ SEN BU İŞİN SONUNU HİÇ DÜŞÜNMEDİN Mİ AKP ?

Yanıtla520
Etkili Xxxx:

Kararsızlar diye birşey yoktur mevcut iktidarı sevmediği ve beğenmediği için yada bilinmesini istemediği için o şekilde cevap vermiştir en az % 80 ni ki fazlası var akpye değil muhalefete oy verecektir o oyların % 5 şi bile akpye gitmez acil erken seçim olmalıdır bunlar bizim içimizden geçerek 4 yıl geçemez geçmemeli muhalefet akıllı olmalıdır uyanık olmalıdır

Yanıtla515
Hamit Gündoğdu:

Seninki ölçü değil benimki bile değil ancak ben AKP'ye hiç oy vermedim. Dolaylı yoldan ortak düşünce ekseninde son seçime kadar CHP'ye destek verdim.. ama CHP'ye oy vermiyecegim, AKP'ye vereceğim anlaminada gelmez bu tavrım.. yani ikisine de benden oy yok....

32
sari kanarya:

3. Sıra bile fazla tarihin karanlik sayfalarına gömülüp yok olması lazim

Yanıtla513
Dadaş Erzurumlu:

Zamlarla nereye kadar maaşa zam gıdaya yakıta iğneden ipliğe herşeye zam. Emekli perişan, asgari ücretli perişan, mülteci sorunu kabarıyor, döviz almış başını gidiyor, torpilli eleman sayısı, ise girememe, kamuda haksız yükselme o kadar sorun varki bunlar aklıma gelenler yaşananlar duyulanlar. Eklemek isteyen yorumdan devam etsin.

Yanıtla216
hakan Karadağ:

Tencere kabın gönderemeyeceği hükümet yoktur (Süleyman Demirel) Buna sokak itleri ve sokak mütecileri de büyük etken olacak

Yanıtla315
Medeni Bingöl:

Onlar gidecekleri yeri simdiden belirlemişler

Yanıtla513
bekir yapici:

her yokusun bir inisi vardir ama bunlar cok hizli ciktiklari yokustan simdi tepetaklak yuvarlanarak iniyorlar. bas kurnaz kendini garantiye aldi onu Allaha havale ederken en azindan digerlerine hesap sormayi bu halka nasip etsin.

Yanıtla413
duyarlı vatandaş:

Hala rakipsiz bakmayın hala ülkeyi tam yönetecek seçenek yok maalesef! Normalde şimdi son sırada olmalıydı lakin başka seçenek yok diye millet hala tercih ediyor.

Yanıtla133
bekir yapici:

denemeden bilemezsin kardesim bu ülkede dünyanin deger verdigi kisiler hala var.

26
fikret ipek:

BU DAHA NEKİ EMEKLİYE AZ PARA VERMEK İÇİN ENF.1,64 KOMİK RAKAM AÇIKLAYARAK EMEKLİLER İLE DALGA GEÇMEK DEYILDE NEDİR.AKP BİTİŞE DOĞRU YOLA ÇIKMIŞTIR.REİS ESKİ REİS DEĞİLM.ŞİMSEK ABLUKAYA ALMIŞTIR.

Yanıtla312
Ali Bayat:

Yeni bir diriliş ve yeniden ayağa kalkış için Yavuz Ağıralioğlunu ve ekibini bekliyoruz.

Yanıtla114
TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

Herşeye rağmen 3.parti çıkıyorsa başarı vallahi.

Yanıtla411
Kerim kayra:

Hemem kararsizlar partisini kuruyorum.

Yanıtla015
Ufuk Gökceoglu:

He yav he, masa başında anket, gelin vatandaşa sorun, tuncelide sormayın, alın ağzınızın payını

Yanıtla57
Kemal Sağlam:

Savaşa sokacak ülkeyi kaybedecek yoksa seçimi herkez hazirlikli olsun Putin dediği gibi telefon yerine silah alınız.

Yanıtla38
Mert Kafkas Sahin:

Daha ne olacak yarabbi? Hala kararsız adam!!

Yanıtla28
XYZ:

Hic bir ankete inanmiyorum, hep tersi cikiyor. Algi sadece. Bu anket mesejedi sonlandirilmali.

Yanıtla010
Yılmaz Uğurlu:

Yolun sonu görünüyor. Kamuda memur alımı veya görevde yükselme sınavlarında mülakatlarda adam kayırmalar artarak devam ediyor, ekonomi ortada. En alt kademedeki memurun mesai vs. hakları ellerinden alınarak kamuda tasarruf yapılıyor, üst kademe aynen devam, mecliste türk kahvesi 3 TL den 5 TL ye çıkmış sokakta markette 0,5 lik sıradan bir su 5 TL. Kısaca düzelen bir durum maalesef yok.

Yanıtla28
Murat Erzine:

İnşallah hiç bir Çalışana, Emekliye zam vermezlerde 4 yıl dediğin ney sayılı gün geçer bunlardan toptan kurtuluruz

Yanıtla46
NurzanZeki Öğren:

Mhp bütün köşe başlarına kendi adamlarını yerleştirdi yakında akparti sıfırı tüketir.

Yanıtla17
Yakup SGZ:

Bu anket yanlış bence Gerçek anketlerde Yeniden Refah Partisi 3.sırada yüzde 15 Oyu var geleceğin partisi YRP

Yanıtla53
Ufuk Gökceoglu:

Yapma yav, rüyada boş ambar görüyon

Yanıtla34
Salim Bayrak:

yav he he

Yanıtla24
HİLMİ KANBER:

KENDİLERİDE EKONOMIK ZORLUKTA KAYNAK BULMAK VE KAYBETTIĞI BORÇLU BELEDIYELERE SADECE BORÇ ODETMEK İÇİN KAMUDA TASARRUFU BAŞLATTILAR AMMA BU TASARRUF UN FAYDALARI HALKA YANSIMADI YANSITALAMADI SADECE ZORLUKLARI YANSITILDI KENDILERINE HATTA VEKILLEREDE YANSITILINCA SEÇMEN YOH YOH OLMAZ OLAMAZ DEDI.BAY BAY KUZUM DEDIÜLKEMDE SAĞ PARTI İKTIDARA GELIYOR YAKLAŞIK 25 SENE GOREVDE YAPIYOR EKONOMIYI İLK BAŞLARDA DUZENLIYOR SONLARINDA ALDIĞI YERE GETIRIP BIRAKIYOR ARTIK BENDE YOH YOH DİYORUM.OZEL DIYELI

Yanıtla24
Sebahattin Yakar:

saslrdlkml haylr

Yanıtla14
Mutlu Sutcu:

En büyük sorun vergilerin tavan yapması, emeklilerin maaşlarına zammın unutulması, mülteci sorunu, sürekli ötv artışları enflasyon ile mücadelenin önüne geçememe, kur korumalının devam etmesi kısacası Fas fakir fus fukara ortamın bize sunulması. Mehmet şimşek sana sesleniyorum vergi ülkesi haline gelen türkiyeyi acilen düzetmediği taktirde akp 3. Değil sonuncu parti olmaya layık olacak.

Yanıtla05
Kara Murat:

EYT asla çıkma mamalıydı. Bu saçma şeyi iptal etmeleri lazım. 35 milyon sigortalı 17 milyon emekliyi fonlayamaz. bu oran 35 milyona 10 milyon olmalı.

Yanıtla13
1 2
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title