Haberler
Güncelleme:
Abone Ol

Bilim insanlarından Komodo ejderleriyle ilgili şaşırtan keşif

İngiltere'deki bilim insanları, dünyanın en büyük kertenkelesi olarak kabul edilen Komodo ejderinin dişlerinin uçlarında bulunan tırtıklı uç kısımlarında demirden bir tabaka olduğunu belirledi. Araştırmacılar bu özelliğin, Komodo ejderinin avını rahatça parçalamasına yardımcı olduğuna dikkati çekerek, bunun daha önce hiçbir etçil sürüngende tespit edilmediğini vurguluyor. Daha fazla detay >>

1000

Yorumlar (21)

Necati Cevik:

yüce Rabbimiz in ilmi,gücü kudreti sonsuzdur.

Yanıtla1783
Fatih Sultan:

O da birşey mi altından dişleri olan nice insanlar var!

Yanıtla989
Hasan Öztürk:

demir dünyamızda doğal yolla oluşmayan hatta zamanında uzaydan parçalar halinde geldiği düşünülen bir element değilmiydi? eee n'olacak şimdi??bu ejderlerin dişinde ne arıyor bu demir?? bu ejderler uzaydan mı geldi şimdi?? hadi bakalım..

Yanıtla3249
MÜCAHİD:

Kuranı kerimde Hadid (demir demek) suresinde demirin dünya dışı kaynaklı olduğunu 1400 sene önce mucizane söylüyor. Kuranda buna benzer bir çok mucize haber var, gökyüzünün kat kat olmasından uzay boşluğunun karanlık maddeyle dolu olmasına kadar , bunlar Kuranı Kerimin mucizeleri. Tabi hala gözünü kulağını bu gerçeklere kapayanlar var o da ilginç.

24121
Mehmet Baysari:

demir evet uzaydan gelme bir element ama Dünya'da o kadar çok yaygın ki yediğimiz içtiğimiz her şeyin içinde demir bulunmakta. konu demir'in Dünya'ya nasıl geldiği değil, evrimsel süreçte canlıların vücutlarına aldığı demiri nasıl kullandıkları.

2374
Kerim AYDOĞAN:

Mehmet Baysari:Çok güzel bir açıklama olmuş ama kime anlatıyorsunuz?

1148
Safe Safer:

Heee yaw gelde birde burdan yak

121
İsa Polat:

yandi beyinler

93
tarık:

Mehmet Baysari kendi yaratılışını evrime bağlayan bir kesim var. Anladığım kadarıyla sende evrilmeden yanasın. Ne yapmayı planlıyorsun. Size göre ölünce herşey yok mu oluyor. Ruh diye birşey yok mu? Herşey tesadüfen mi bir araya gelmiş. Evlat büyük bir çıkmazdasın büyük bir bataklıktasın, Diğer ihtimalleri de göz önüne al ve bir araştırma yap. Zaman aleyhine işliyor musalla taşını görmeden yol almaya bak

42
Hek Tor:

Komodo Ejderleri Endonezya'nın Temel Reis'leridir.... Çok ıspanak yediklerinden dişleri demirleşmiştir. Diğer sürüngenlerden farkları enerjilerini çok EKONOMİK harcamalarıdır, kendilerini yormazlar, ISIRIK ATTIĞI avlarının ölmesini beklerler.

01
Sukru Karaca:

ona kalırsa tuz, su ve birsürü element de uzaydan geldi

01
Akıncı:

Yine Biz, [size] içinde hem çok korkunç bir güç hem de insanlar için birçok yarar bulunan demiri indirdik ????? ?????? . [Bütün bunlar] Allah'ın görmedikleri halde, kendisine ve elçile- rine yardım edenleri ortaya çıkarması içindir. Allah, kuşkusuz çok kuvvetli, çok güçlü olandır. [el-Hadid, 57/25].

Yanıtla558
Ali :

Pekiyi Allah'ın dünyayı altı günde yaratmasına ne diyorsunuz? Ama o altı gün değil altı evrede, dönemde değil mi? Kıvırmasyona geçiş.:))

456
Düz çizgi:

Maşallah.

13
clan of clans:

dövme sivas çeligimi

Yanıtla714
Adanalı Haşmet :

Bizim mahallede de var bir tane adı reşat

Yanıtla27
Can Bilir:

bukadar iyi haber arasında bu bilgiyi aldığınız çok iyi oldu. Reklam gibi araya koymuslar… İngiliz bilim insanı demeseydi haberede hiç inanasım yoktu. Nasıl bir bütçe varsa ? Böyle şeyler bile araştırabiliyorlar!! . Bizde burda oturmuş madde bagimlisi , sokak hayvanları , zam , tff deki akraba, mecliste yumruklu spor faaliyetleri , evlenmeden vermiyenler gibi şeylerle vakit geçiriyoruz !!! Bunlar haber değil. Ayrıca o sayı 3 bin 458+1 bizim şarkıci Ejder I saymayı unutmuşlar !!!

Yanıtla01
Lütfen Bırakın Konuşayım:

Doğadaki hayvanlara iğne ve iplik gerekmiyor. Yaşamlarını özgürce yaşayabiliyorlar iğne ve ipliğe muhtaçlık duymadan. Ayrıca elbise ve parayada ihtiyaç duymuyorlar.

Yanıtla00
Kerim Köroğlu:

zaten yutarak yiyo çoğu avı dişlere ihtiyacı azdır sanırım

Yanıtla00
Cihan Yeter:

Bana faydasi olamayan ejderin bennn

Yanıtla00
dikduran adam:

bizdede insanları öldürüp parçalarına ayırıp bavulla yada çuvalla bi yerlere atan komodo ejderleri var

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title