Haberler
Güncelleme:
Abone Ol

Yargı paketinde hakim ve savcılara ek zam mı var? Cumhurbaşkanlığından açıklama var

TBMM Başkanlığına sunulan 9. Yargı Paketi'nde hakim ve savcılara 25-30 bin lira arasında değişen tutarlarda ek zam düzenlemesi bulunduğu iddiası kamuoyunda infiale neden oldu. İletişim Başkanlığı yaptığı yazılı açıklamayla özellikle emekli ve asgari ücretlilerin tepki gösterdiği iddianın gerçeği yansıtmadığını duyurdu. Daha fazla detay >>

1000

Yorumlar (13)

Citoles Cipralex:

Memurların, öğretmenlerin, doktorların maaşı kuruşu kuruşuna kadar milletin gözüne sokulurken savcı, hakim, vali, milletvekili, kaymakamın maaşı sır gibi saklanıyor.

Yanıtla17122
Ferhat Uras:

Yeni başlayan bir hakim, savcı 62.000 lira maaş alıyor. 24 saat esasına göre nöbet tuttuklarında tek kuruş nöbet tazminatı ya da başkaca bir ödeme almamaktadırlar. Şundan da emin olabilirsiniz ki Türkiye'deki belki de en yorucu, en stresli meslek hakimlik, savcılıktır. Toplum maaşlarının çok yüksek olduğunu düşünüyor, ancak alakası yok.

10047
Haluk Gurbuz:

Zam yaparlarsa adaletsizlik olur

Yanıtla2060
Yasar Unal:

Yargı mensuplarının şu andaki maaşı yeterlidir dememekle birlikte 4 yıllık fakülte mezunu olmaları göz önüne kamuda neredeyse en yüksek seviyede maaş aldıkları nettir.

Yanıtla1958
Yasar Unal:

"göz önüne alındığında" olacaktı. Eksik yazmışım.

00
Haluk Gurbuz:

Eee eee bizim günahımız ne

Yanıtla1038
Rıdvan Polat:

Ağalarla köleler ülkesi olduk

Yanıtla738
Behlül Daşdan:

Ne zammı aldıkları maaş on fakire yeter

Yanıtla1024
sayim selen:

iletişim başkanlığı emekli ve memurun tepki göstermediğini nereden biliyorki

Yanıtla427
Emin Ayan:

emeklinin ahinı aldınız.bu ah sizi ondurmaz

Yanıtla224
Murat Erzine:

Kime ne verirse versinler helal olsun ama biz Ssk Emeklileri Asgari ücret seviyesine gelmesini istiyoruz

Yanıtla514
İNAN DIRAZ :

%70i alenen kamu vicdanını yok sayan kararlara imza atan ve tek işleri adaleti sağlamak olan ama bu konuda milletin güvenini bitirmiş olan bu kesime bu kadar yüksek maaşlar verilmesi yetmiyormuş gibi birde ek zam yapılması vicdanen asla kabul edilebilir bişey değil.

Yanıtla66
Mehmet ŞaFaK:

yok artıkkk

Yanıtla11
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title