Haberler
Güncelleme:
Abone Ol

Protokolden kalkanlar Ajda Pekkan'ı kızdırdı: Kuralları bilmiyorsanız göstermelik gelmeyin

Ajda Pekkan, Harbiye Açık Hava Sahnesi'nde düzenlediği konserde protokolde bulunanların erken ayrılmaya başlamasına tepki gösterdi. Ünlü sanatçı, "Protokol kurallarını bilmiyorsanız gelmeyin" diyerek tepki gösterirken konsere yoğun ilgi gösteren hayranlar, Pekkan'ın bu sözlerini alkışlarla destekledi. Daha fazla detay >>

1000

Yorumlar (52)

Kartal Doğan:

78 yaşındasınız Ajda hanım, önce siz yaşınızın gereksinimi olan sahne adabına göre giyinin sonra size ve sanatınıza saygı için gelmiş insanları eleştirin !

Yanıtla903473
Muro:

Sana ne kıyafetinden..

1032
Vscorpion:

Adabı senden öğrenirse vay haline , halkı ve sevenleri O'nu bu haliyle beğendiği için bu şekilde sahne alıyor beğenmiyorsan izleme zorla gözüne sokan mı var?

933
Hayri:

78 yaşında ne giymesi lazım çarşaf mı yaş yaş değişimiyomu giyimler nasıl başladıysan hangi ortamda hangi kültürdeysen ölünceye kadar öyle gidersin sen aslında tesettür bi tipsin snladıkta ajda üzerinden iiçindekileri boşaltmışssın

723
Ebu Huzeyfe:

Reis ne alaka ya

324
Hakan DURMAZ:

sana mı kaldı kartal doğan şahin

421
Yorumcu Davut :

sahne kıyafetlerini de yaşam tarzını da zerre desteklemiyorum ajda pekkan ın ama sanane be adam!! yıllardır bu tarz ile buralara geldi bu kadın.

04
ibrahim altınkök:

Sahnenin dibinde oturan protokol Ajda'yı yakından görünce gerçekle yüzleşip kaçma ihtiyacı duymuş, kızacak ne var bunda...

21
Tarafsız yorum:

Sahne: İzleyicilerin kolayca görebilmeleri için genellikle yerden belli bir ölçüde yüksek yapılan, oyun, müzik vb. gösteri yapmaya uygun yer; oyunluk.

02
Olabilir Olamaz:

tamam da kadın her zaman böyleydi.. onu seven insanlar oraya bunu bilerek gidiyor.. gereksiz hassasiyet göstermişsiniz

00
atilla levent:

herkes sonuna kadar kalmak zorundamı adamın işi çıkmıştır...

Yanıtla239554
Emin Dinc:

Eskiden alıştılar, şakşaklanmaya.. ee tabii yaşlandılar, müziklerini dinleyen kitle azaldı. El üstünde tutulmuyor. Artık çekemiyorlar.

51
Muro:

Sonuna kadar kalmak zorunda değil evet, fakat şarkı ortasında kalkılmaz ayıptır. Zaten şarkı 3 dakika. Ben askeri ordu evinde 17 ay müzik çaldım, ne Tümgeneralne Tuğgeneral şarkı bitmeden kalkmadı. Saygısı olmalı insanın..

06
YalancıSavar:

Hekes çok iyi biliyor ki göstermelik geliyorlar

03
Tarafsız yorum:

Protokol ise; Evet

01
Vscorpion:

Zorunda orası protokol !

01
EVO20 :

İnsan gitmeden önce teyzenin elini öper ?? Sana mi soracaklar kalkmadan once sen kimsinlan artist!

Yanıtla228392
Hayri:

kadın tüm ömrünü popüler bir kişilik olarak geçirmiş hala da devam ediyor 50 tane sinema filmi bir o kadar albüm çıkarmış sen bu kafayla genç biri olmalısın çıkardığı albüm kadar ömrün olacakmı acaba senin

25
Halit:

:)) güzeldi

00
Aras Yılmaz:

Adam parayı bastırmış gelmiş istediği zamanda kalkar gider kimseyi zorla tutamazsın.

Yanıtla174435
Emrah Emir:

Şakamısınız siz ya, normal izleyici bu dediğini yapar protokol yapamaz. Protokolün kuralları vardır. protokolde her canı isteyen, her parayı bastıran oturamaz, oturanın da uyması gereken kurallar vardır.

313
mehmet türkel:

Kibir en büyük tehlike iki ayağı çukurda ama kibirden hala geçilmiyor.

Yanıtla143329
Bozkurtlar Ulusun:

İstediğim zaman kalkarım kimsenin birşey demeye hakkı yok, kibir çok tehlikeli birseydir

Yanıtla96235
simit bekleyen martı:

işte tam bu senin dediğindir kibir.

13
Emrah Emir:

Protokoldeysen istediğin zaman kalkamazsın normal izleyici yapar o dediğini

12
Ocean Express cargo Ltd:

80 yaşında İnanmak çok zor

Yanıtla28248
Champion Secretariat:

bir de yakından bak ona buz-hane balığı gibi bakıyor donuk ! ama çok hiperaktif birisi , bunu kendi söylerken bile donuk halde ??

01
Sonby Erdm:

78 yaşında helal olsun. saygı duymak gerekir

Yanıtla85133
YalancıSavar:

Bu yaşına rağmen aklı düşünmesi herşeyi yerinde. ve bence haklı. Konserlerde genelde böyle oluyor. Çok azının işi çıktıysa kalkıp gidiyor. ama genel de Ajda hanımın dediği gibi. Kadın kendine bakıyor sağlıklı yaşıyor. Canan Karatay ıo falan boşverin Ajda yı örnek alın.

Yanıtla78103
HAYRETTİN KAYA:

78 Yaşında ki AJDA PEKKAN , Azraille mi çıkıyorsun napıyorsun bu fizik, Fizik kurallarına aykırı :)

Yanıtla3789
Şahin Morkoç:

SİZİN KONSERİNİZİ SONUNA KADAR DİNLEMEK ZORUNDALAR MI? SİZ KONSERİNİZE HER ZAMAN TAM SAATİNDE Mİ ÇIKIYORSUNUZ? NEZAKETEN KONSERİNİZDE BULUNMUŞLAR SİZE DEĞER VERİP GELMİŞLER. ÇOK AYIP ETMİŞİNİZ AJDA HANIM. SİZ DE SİZİ DİNLEMEYE GELENLERİ MUTLAKA BEKLETİYORSUNUZ DUR

Yanıtla1111
orhan duz:

Senin dönemin bitti

Yanıtla612
simit bekleyen martı:

ne mutlu ki senin dönemin hiç başlamayacak

01
Ekitna Kirpi:

ajda hanım ne kadar estetık harıkası olsanızda artık bırakmalısınız sadece kollarınızla fıgurler yaparak olmaz ama tebrıkler o yaşta o topuklularınuzerınde onca saat durmanız bıle mucıze ama zorlamayın bır efsane olarak yaşayın nacızane goruşum bu saygılar

Yanıtla611
Babayaro:

Kızdırmayın ninemizi

Yanıtla79
Abdullah Atik:

Geçen ay konserine gittim yaşlılıktan ses kalitesi çok düşüktü şarkımı dinliyoruz muhabbetimi geldik anlamadım yarıda çıkmak zorunda kaldım çok keyifsiz geçti üzülerek söylüyorum verilen paraya yazık …

Yanıtla79
Zeki Anti:

Yani sanatçı deniyor ama hiç bir halt olamamış, o kalkıp gidenlerin belki acil bir durumu oldu ve gitmeleri gerekiyordu ne yapacaklardı senin nuh nebiden kalan şarkılarını dinleyip sonra mı gitselerdi...

Yanıtla78
Ahmet:

Ne kadar saçma. Protokol kuralları içerisinde sanatçıyı 3 saatin sonuna kadar dinleyeceksiniz diye bir kural yok. Sanatçının da bunu talep etme hakkı yok. Ajda yaşlandıkça daha da bir kibirli olmuş. Allah vergisi sesin dışında neyin var? Ne önemin var? İnsanlığa katkın ne?

Yanıtla76
duyarlı vatandaş:

Ajda Pekkan eski topraktır bilir,Protokol kuralları 1- Devlet kurumlarında 20 yıldır protokol kalmadı, dolayısıyla buraya yorum yapanlar 20 yaşında veya altında protokol devlette ciddiyet rahmet Ecevit döneminde kaldı. Not : burada yorum yazanlar protokol kuralları yazın 78 slayttan oluşuyor iyice okuyun sonra yorum yapın kadın devlet adabı daha önce yaşamış haklı.

Yanıtla210
Revolver:

harika bir şekilde açıklamışsınız tebrik ediyorum...

01
HACER İlhan:

Bir ayağı çukurda hala orasını burasını oynatmnın derdinde

Yanıtla74
Sktgdn:

Şu insanların giyimine kusamina karışmayın, sizi ilgilendirmeyen işlere burnunuzu sokmayın,

Yanıtla29
Göktuğ Alperen:

benim için en esrarengiz tek sanatçı

Yanıtla46
R lhn:

Sanata sanatçıya saygısı olmayan insanlar malesef son zamanlarda arttı. protokol gereği en önde oturanlar şahıslar, Ajda Pekkan gibi saygın bir sanatçıya saygısızlık yapmamalı. Zİra Ajda Pekkan bu güne kadar hiç bir partiye her hangi bir derneğe belediyeye karşı olumlu yada olumsuz bir laf etmemiş partizanlık yapmamıştır. Dünyaca ünlü sanatçı bu yaşında konser veriyorsa konser sonuna kadar beklemeli alkışlamalısın. eğer çok işin varsa gelmeyin, göstermelik gelerek yarıda bırakıp gitmemeli.

Yanıtla09
Hasan Görkey:

Eee artık yıllardır aynı şarkıları dinlemekten sıkıldı millet!!

Yanıtla72
Selim Adanalı:

Ajda PEKKAN ayrıcalığı ve farkı kendine saygısı olan nadir insanlardan

Yanıtla08
duyarlı vatandaş:

Ajda Pekkan eski topraktır bilir,Protokol kuralları Devlet kurumlarında 20 yıldır protokol kalmadı, dolayısıyla buraya yorum yapanlar 20 yaşında veya altında protokol devlette ciddiyet rahmetli Ecevit döneminde kaldı. Not : burada yorum yazanlar protokol kuralları yazın 78 slayttan oluşuyor iyice okuyun sonra yorum yapın kadın devlet adabını daha önce yaşamış haklı.

Yanıtla26
Nihal Sakmar Yazar:

Böyle gösterilerin bir adabı vardır. şarkı bitmeden kalkmak sanatçıya hakarettir. Ben para verdim istediğim zaman kalkarım saygısızlıktır.

Yanıtla24
A B:

Rock , caz, pop müziğin babanneleri dünyadan göç edeli yıllar oldu bundaki iştaha hayret verici

Yanıtla13
Emin Görmecikli:

benim yazdıklarım PKK batıyor anladım

Yanıtla00
Semra Taşkıran:

bundan 14 sene önce ajda pekkan konseri vardı gitme gafletinde bulunmuştum ses sisteminde sorun cıktı ve vokaller eşlik edemedi kendi canlı sesiyle şarkı söylemeye başladığında koca stadyum abartısız 45 dk içinde boşaldı sonrasında 15 dk daha kalıp inmiş duyduğuma göre kendi sesi korkunç teknoloji olmadığında o gün bugündür gitmedim gitmiyorum protokolde vokal mı dinlemeye geldik dediyse gitmiştir tahminimce

Yanıtla00
Lütfullah ünalan:

Olabilir. Adab-i muaşeret var ama zorla da kalacaklar diye soylenmek de pek hoş os olmamış. Sanki çok buyuk bir kritik toplanti yapiyosun.??

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title