Haberler
Güncelleme:
Abone Ol

Acun Ilıcalı: Ali Koç'a operasyon var

Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı, katıldığı bir programda çarpıcı açıklamalar yaptı. Yıkmaya çalıştıkları sistemden bahseden ve bu sistemin Galatasaray'a çalıştığını öne süren Ilıcalı, "Sistem, futbolun içine yerleşmiş, sebeplerini bugün 1-2-3-4 diye ihtimal olarak sayabileceğimiz, takımdaşlık olabilir, garip bir yerden operasyon olabilir. Fenerbahçe için söylüyorsan belki de Ali Koç'a yapılan bir operasyon olabilir bu" dedi. Daha fazla detay >>

1000

Yorumlar (15)

Cengiz Aktaş:

Haklısın Acun kardeşim. Son 4 yılda kendi sahanda ezeli rakibine karşı 3 mağlubiyet, 1 beraberlik almanız da Ali Koç'a operasyonun bir parçası. :)) İfaden tam da yukarıdaki gibi ise bir durum dikkatimi çekti. ''Fenerbahçe için söylüyorsan belki de Ali Koç'a yapılan bir operasyon olabilir bu!'' demişsin. BELKİ de demek neyin nesi? Emin değilsin demek ki. Ben söyleyeyim ve algı yaratayım da gerisini yutar demeye getiriyorsun bir umutla. Ama Fener taraftarı gerçekten artık yutmuyor. :))

Yanıtla946
Şükrü Polat:

Cengiz Aktas bos bos konuşma çık karşısında konus. Burda seni sallayan olmaz

3010
Ali :

Ali Koç'un bu boş adamı neden getirdiğini ve nasıl kullanacağını da bu şekilde anlamış olduk...

929
Sinan Bulduk:

Acun ılıcalı bir medya teröristidir , gözaltına alın..

828
Ser_hat:

Operasyonu kim yapıyor bi açıklasana. TFF adaletli iseniz Acunu da Pfdk ya yollrsınız

Yanıtla730
Comolokko61:

Yaw hep bir mağdur edebiyatı.

Yanıtla928
Şükrü Polat:

Gsliler sizinde 2 sene evvel belgeleriniz vardı. Erden Timur gitti:))) vizontele başkan dursun duruyo belge yok hala. Önce kendinize bakın

Yanıtla2511
Erkan Çaçen:

Ya kardeş ali koç artık kendi konuşmuyor masa şimdi acun uyanın be kardeşim adam başarısız ama bize operasyon var diyor yahu bu adam fbnin başında iken gs neredeyse düşüyordu bir bak bir kere fb ile bir söylemleri varmi ama siz şampiyonluğu taraftara unutturdun hala başkalarını suçluyorsunuz.Ne kabahati vardı İsmail hocanın.

11
Motto Premium Hotel info:

kardesım bu adamların futbolla alakası yok,ülkeyı karıstırıyorlar.

Yanıtla726
Haci mehmet:

But acun spor dan men edilmeli dili çok uzadi

Yanıtla823
Bahtsız Bedevi:

İşin gücün şov. Olabilirler bulabilirle suçlama yapıyorsun, sallama

Yanıtla412
Mustafa Tukat:

En çok haksızlık yapan ve en çok ağlayan takım… Fenerbahçe diye sözlüklere geçecek artık. Yeter yahu, topa konsantre olun bırakın bu çamurlukları!

Yanıtla35
Erkan Çaçen:

Ne operasyonu hacı sürekli mağdur göstermeyin kendinizi taraftar istemiyor ali koçu bırakın tffyi gsyi unutun taraftar yıllardır yönetim istifa diyor adamda ne haysiyet var ne de onur.Geldiginden beri fbnin tek başarısı ziraat kupası başka yok bitti neyin kafası bu ali koç başarısız yıllardır girsin takımda TÜRK futbolu da rahatlasın.

Yanıtla32
İlhan Fırat:

Dış güçlerdir

Yanıtla12
murat özbaş:

Gercekten artik baydiniz.ali kocuda al git arkadas fenerin basindan .inan biktim yeter artik.6 yilda tek basari yok neyin operasyonu arkadas,biktik artik.takimin oynadigi top ortada siz bizimle dalgami geciyorsunuz.

Yanıtla11
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title