Haberler
Güncelleme:
Abone Ol

'Yenidoğan Çetesi'nin katlettiği bebeğin babası, ölüm belgesindeki detaya isyan etti

'Yenidoğan Çetesi' lideri Dr. Fırat Sarı'nın ölüme gönderdiği bebeklerden birinin babası, "Sağlıklı olan oğlumu 24 gün yoğun bakımda tutarak, durumunun her gün daha kötüye gitmesi için elinden geleni yapıp yavrumu öldüren kansızın imzası bu. Ölüm nedenine 'Doğal ölüm' yazmışlar. Acımızdan onu bile şimdi fark ediyorum" ifadelerine yer verdi. Daha fazla detay >>

1000

Yorumlar (34)

Abur Cubur Tv:

PKK'lı yı doktor yapılırsa böyle olur

Yanıtla20372
gunay yanug:

bunların tamamı ermeni

Yanıtla36246
Aslan:

Ben Rusya’da yaşıyorum,beni iki defa ameliyat eden doktor Ermeniydi.Bu hemşireler has be has Türk.Bizim insanlarımız arasında çok kötü kalpliler var.Kabul edin artık.

345
Birşey demedimki:

Hep aynı konu. Denetim YOK. Ne sağlıkta, ne gıda da , ne de ticarette. Denetim YOK ve kanundan korkan yok. Cezalar caydırıcı değil. Birçok lokantanın mutfağı LEŞ. Kim bakiyor ? Kimse . Bir tesis açılırken inceleniyor sonrası danışıklı dövüş..

234
Gökhan Çelebi:

Artık kanımız donuyor olanlardan, hiç yaşamamışlar bebek süreçlerini, bebeğin olduğunu bilmek ayrı bir sevinç, doğumu ayrı, hastaneden alıp eve götürmek bambaşka duygular, insanları bu duygulardan alıkoyduğunuz için hepiniz kahrolun inşallah...

Yanıtla0197
ibrahim ibrahim:

pkk destekçisi barzoları devletin üniversitesinde okutursan olacağı bu

Yanıtla8189
Muratklctr:

Bu tür olayların muz cumhuriyetinde yaşanması gayet normaldir. Kimbilir daha üstü kapatılı neler var. Siyasilerin sabah akşam 3.dunya savaşı çıkacak diye yaygara koparmalarinin nedeni aslinda çok belli. 20 yılda biriken bütün pislikler savaş çıkınca unutulur hatta ter temiz olur.

Yanıtla18139
Ozgur Basoz:

idam

Yanıtla3123
Muzaffer GÜNAYDI:

Kim ne derse desin , "-idam şart ! ..." diyorum. Başka da birşey demiyorum.

Yanıtla3108
Vatansever:

Fırat ismini aleviler çok kullanır...

Yanıtla7325
Ser_hat:

Aleviler kullansa ne olur la.ben ne aleviler tanıyorum senden daha vatansever

09
Smlsrky:

Konuyla ne alakası var Aleviliğin sunniligin

08
Mahmutabla:

Daha da acısı artık normal kabul ediyoruz toplum olarak. Sadece acıyoruz başına iş gelenlere.. Hepimiz adımız gibi biliyoruz ki 180-200 yılla yargılanacak birkaç tanesi. 20 yıl kadar ceza verilecek bazılarına. Fiilen 5-6 yıl yatıp çıkacaklar. Aksini iddia eden varsa yorumumun ekran resmini alsın 5-6 yıl sonra görüşelim

Yanıtla059
Abdullah Eminoğlu:

Doğal ölüm yazılıyor zaten, hastalık da doğal ölüm sebebidir.

Yanıtla415
anti mizantropist:

Türkiye muz cumhuriyeti bile olamaz! Adam terörden hapis yatmış, bu adama hastane açma lisansı vermişler, terörden yatan bir adam bırak hastane açmayı vatandaşlıktan çıkarılmalı bu nasıl devlet böyle! Terörden hüküm giyen adam Avrupa'da adam hastane açmayı bırak yiyecek ekmek bulamaz!

Yanıtla25
Aslan Yıldız:

Gayet normal pkk lı terösriste doktor olma hakkı verirsen olacagı bu

Yanıtla06
Kemal Aslan:

Demokratik laik sistemin yetiştirdiği doktor bu bunun gibi yüzlerce var..

Yanıtla42
Gökay Develi:

fırat çakıroğlu da aleviydi dimi seni çakma vatansever aleviler asla fırat ismini kullanmaz sallama

Yanıtla14
Emre Erdogan:

Şimdi bunun karşılığı 10 yıl yatar iyi halden salınır olucak.. Ülke adaletine güvenim sıfır

Yanıtla14
Deniz Kurt:

Idam Idam Idam

Yanıtla04
Çağatay Çetin:

hepsini sallandırın

Yanıtla04
weyn interesierts:

böyle yaratıklar ölsün !!!!!

Yanıtla04
weyn interesierts:

idam istiyoruz !!!!!!!!!!!!!!!

Yanıtla04
ahmet erol:

ahlaktan yoksun vatan millet sevdalısı olmayan 5-10 avukat çıkıp bunları sonuna kadar savunur. anayasanın altindan girer üstünden çıkarlar türlü türlü anayasaya uygun yalanlar bulup cüzi bir miktarda ceza yatıp çıkmalarını sağlarlar.

Yanıtla03
Ibrahim Yarbey:

En fazla bir iki yil icinde adli kontrol sartiyla serbest birakilirlar bence. Kansizlarin arkasindaki dayilar saglam diye düsünüyorum.

Yanıtla12
Cengiz Aktaş:

Bu aileler DOĞAL ÖLÜM nasıl olur, bu canilere göstermelidir. Devlet bu canileri ailelere teslim etsin. Bunu yapsın devlet. Ellerinden öpmezsem namerdim.

Yanıtla02
serdar topaç:

o paralar nasil geçiyor bogazinizdan hicmi vicdaniniz yok yazik o ailelere bunları aleme ibret olsun diye sallandırmak gerek

Yanıtla02
Mustafa Yılmaz:

Hayatımı karartan ODAK GÖZ Şikayetler sonrası isim değişip ERA GÖZ olarak devam ediyor. Yarın bunlarda başka isimlerle devam ederler. Hiç endişeniz olmasın.

Yanıtla01
Adem Doğrusöz:

Kansızlarrrrrrrrr ....

Yanıtla01
ibrahim kırtay:

o.çocukları...

Yanıtla01
Sadık:

Bu DEMliyi işe alan Chp

Yanıtla00
serdar sabah:

Yaptığı din eğitimi hizmetine değil verdiği oya bakıp engel çıkartırsanız daha çok caniler yetişir bu ülkede.

Yanıtla00
Mehmet Turgut:

Önce İnsan Olmak Lazım O Mezhep Bu Mezhep Şu Ocu Bu Ocu İnsanlıktan Nasibini Almayan Kim Olursa Olsun İnsan Olamaz Hz Mevlânâ’nın Dediği Gibi! Nice İnsanlar Vardır Üstünde Elbisesi Yok Nice Elbiseler Vardı İçinde İnsan Yok.

Yanıtla00
Büşra :

KST: Kötülükte Sınır Tanımayanlar. Daha kötü ne olabilir dedikçe hep daha fazls akıl almaz kötülükler görüyoruz duyuyoruz. Bu insanlara akıl fikir ver yarabbi.

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title